Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum
Maşallah canım :) bende birtek hamile pantolonu aldım :) :) çok şükür kabızlık da yok inşallah sağlıkla devam eder hepimizin ki
Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum
Günaydın kızlar :)
Malesef gece kanama yaşadım. Hafifti, sabah soluğu direk hastanede aldım. Bebeğim gayet iyiydi çok şükür ZIP ZIP zıplıyordu :) :) 5.48 6 cm ye yaklaşmış çok şükür etrafında ki kanamalar yok olmuş. Diğer kese inceliyor. .. iğnelere devam ne yapalım
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.benim sabah bulantılarım olmuyor ama kahvaltıdan yemeklerden sonra cok fena bulanıyor kusma yok sakızla idare ediyorum sıkıntı olur mu bilmiyorum..çokta yemiyorum
Cnm bende hala atlatamadim nefes alinca hirilti oluyor geceleri uyuyamiyorum surekli oksuryorum doktoruma zorla ilac yazdirdim 4 gundur kullaniyorum fayda etmiyor ne yapcam ben yaaÇoğu bitki çayı ve meyve çayı öyle. Ama ıhlamur onlardan biri değil.. Nişasta zaten sütle yapılıyor. Ben hala da tam atlatmadım. Bünye zayıf oluyor demek ki... Sürekli ufak ufak öksürüyorum, ara ara hala nezleyim. Yaza anca geçicek heralde... Dikkat etmek lazım..
canım geçmiş olsun.. bebeğinin iyi olmasına çokkk sevindim :):):) diğer kese dediğin ne onu anlamadım ?? iki kese mi vardı sende canım haberim yoktu..Günaydın kızlar :)
Malesef gece kanama yaşadım. Hafifti, sabah soluğu direk hastanede aldım. Bebeğim gayet iyiydi çok şükür ZIP ZIP zıplıyordu :) :) 5.48 6 cm ye yaklaşmış çok şükür etrafında ki kanamalar yok olmuş. Diğer kese inceliyor. .. iğnelere devam ne yapalım
Evet canım benim ikiz gebelikte. Fakat biri 6+4 de kalmış bebek var kalp atışı yoktu. Öyle öyle kagit bebek olacakmış. Dogumla atilacakmis :)canım geçmiş olsun.. bebeğinin iyi olmasına çokkk sevindim :):):) diğer kese dediğin ne onu anlamadım ?? iki kese mi vardı sende canım haberim yoktu..
Dinlenmekten daha iyi hiçbiri gelmiyor canım ya. Şansın varsa bol bol dinlen. Bol c vitamini, bol sebze, bol sıcak içecek, bol sıvı tüketcez artık. Bağışıklık sistemi zayıf kalıyor hamilelikte sanırım. Bacağımı bir yere çarpmışım o da 1,5 aydır geçmedi mesela. Hastalığı da tam atlattım diyorum 4 gün sonra ya öksürük, ya nezle tekrar başlıyor. Bir de gece yattığın odada buhar makinası çalıştır. O da gece biraz daha rahat etmeni sağlıyor.Cnm bende hala atlatamadim nefes alinca hirilti oluyor geceleri uyuyamiyorum surekli oksuryorum doktoruma zorla ilac yazdirdim 4 gundur kullaniyorum fayda etmiyor ne yapcam ben yaa
ya bende 2 aralıkta gidicem doktora sonuçlarımı aldım ama yorumlayamadım bi türlü meraktan ölücem. Senin sonucun neydi karşılaştırabilirim belki
kizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin
kizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin
kaçıncı hafta da geçmişti canımMerhaba canım. Benimde kahvaltıdan sonra bulantım oluyordu. bir de sabah kalktığımda içtiğim su ile hemen midem bulanıyordu. hemen uzanıp geçmesini bekliyordum. Bende hiç kusmadım. Hiç bir sıkıntı olmaz merak etme
arkadaşım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş, Allahım sen büyüksün vardır bi bildiğinkizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin
kaçıncı hafta da geçmişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?