2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum

ya bende 2 aralıkta gidicem doktora sonuçlarımı aldım ama yorumlayamadım bi türlü meraktan ölücem. Senin sonucun neydi karşılaştırabilirim belki

Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum

cevremde bu testleri riskli olup saglıklı olan o kadar cok örnek var ki canım en iyisini yapıyosun moral bozmaya gerek yok ben yaptırırken eger sonucum yüksek çıkarsa hiç takmıycam diye söz verdim doktora da dedim zaten yapılsın ama sonuca aldırış etmiycem ..
allahın izniyle hiçbir sorun olmadan doğucak bebeklerin canım buna inan..

Geçmiş olsun canım. kuzunu sapa sağlam görmüşsün çok şükür. Ben de hep görmek istiyorum

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.benim sabah bulantılarım olmuyor ama kahvaltıdan yemeklerden sonra cok fena bulanıyor kusma yok sakızla idare ediyorum sıkıntı olur mu bilmiyorum..çokta yemiyorum

Merhaba canım. Benimde kahvaltıdan sonra bulantım oluyordu. bir de sabah kalktığımda içtiğim su ile hemen midem bulanıyordu. hemen uzanıp geçmesini bekliyordum. Bende hiç kusmadım. Hiç bir sıkıntı olmaz merak etme

Gunaydin arkadaslar bu bulanti herkezde war sanirimm bemde yok diee seviniyordum bir kac gundurr sabah kalktigimda cok fena bulanti oluyooo beneklerimizi saglikla kucagimiza alalim da bu cektiklerimiz nazar boncugu olsun yanina

Cnm bende hala atlatamadim nefes alinca hirilti oluyor geceleri uyuyamiyorum surekli oksuryorum doktoruma zorla ilac yazdirdim 4 gundur kullaniyorum fayda etmiyor ne yapcam ben yaa

canım geçmiş olsun.. bebeğinin iyi olmasına çokkk sevindim :):):) diğer kese dediğin ne onu anlamadım ?? iki kese mi vardı sende canım haberim yoktu..

canım geçmiş olsun.. bebeğinin iyi olmasına çokkk sevindim :):):) diğer kese dediğin ne onu anlamadım ?? iki kese mi vardı sende canım haberim yoktu..
Evet canım benim ikiz gebelikte. Fakat biri 6+4 de kalmış bebek var kalp atışı yoktu. Öyle öyle kagit bebek olacakmış. Dogumla atilacakmis :)

Cnm bende hala atlatamadim nefes alinca hirilti oluyor geceleri uyuyamiyorum surekli oksuryorum doktoruma zorla ilac yazdirdim 4 gundur kullaniyorum fayda etmiyor ne yapcam ben yaa
Dinlenmekten daha iyi hiçbiri gelmiyor canım ya. Şansın varsa bol bol dinlen. Bol c vitamini, bol sebze, bol sıcak içecek, bol sıvı tüketcez artık. Bağışıklık sistemi zayıf kalıyor hamilelikte sanırım. Bacağımı bir yere çarpmışım o da 1,5 aydır geçmedi mesela. Hastalığı da tam atlattım diyorum 4 gün sonra ya öksürük, ya nezle tekrar başlıyor. Bir de gece yattığın odada buhar makinası çalıştır. O da gece biraz daha rahat etmeni sağlıyor.

kizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin

çok üzüldüm teselli edicek kelime yok ama allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım tekrar denersin sakın vazgeçme..

kaçıncı hafta da geçmişti canım

kizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin
arkadaşım senin adına çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş, Allahım sen büyüksün vardır bi bildiğin

Çok üzüldüm canım. Allah hakkında Hayırlısını versin. Sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…