- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
teşekkür ederim.sizde kendinize dikkat edin canım12. haftam bugün bitiyor canım. bir kaç gündür iyiyim. en son pazar günü baya bir bulantım oldu. sonra giderek azaldı. şimdide yok gibi bir şey. Seninde geçer yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim.sizde kendinize dikkat edin canım12. haftam bugün bitiyor canım. bir kaç gündür iyiyim. en son pazar günü baya bir bulantım oldu. sonra giderek azaldı. şimdide yok gibi bir şey. Seninde geçer yakında
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin ... tekrar bir evlat versin yüzünü güldürsünkizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin
Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum[/QUOT
bu ikili testi ben anlamış değilim çok yüksek riskli çıkanların gayet sağlıklı bebekleri oluyor çok düşük riskli olanların sağlıksız doğabiliyor bunlar sadece varsayım benimde ikili testim riskli çıktı başka br hastanede tekrar yaptırıcam doktorun ölçüm hatasından laboratuvarın güvenirliğine kadar herşey sonuçları etkileyebiliyor senin sonuçlarını merak ettim değerlerini paylaşabilirmisin[/QUObu saatten sonra Allah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin demekten başka yapacak bişey yok
Cok tskr ederim cnm sana da cok gecmis olsun dikkat et. Bende bugun kac gundur skldm evde komsuya geciym dedim terastan ayagim takildi az kalsin dusuyordum ayagimda da koca terlikler vardi cok sinirlendim gitmedim geri dondum :) zaten evde de yokmus neyse cnm optum...Dinlenmekten daha iyi hiçbiri gelmiyor canım ya. Şansın varsa bol bol dinlen. Bol c vitamini, bol sebze, bol sıcak içecek, bol sıvı tüketcez artık. Bağışıklık sistemi zayıf kalıyor hamilelikte sanırım. Bacağımı bir yere çarpmışım o da 1,5 aydır geçmedi mesela. Hastalığı da tam atlattım diyorum 4 gün sonra ya öksürük, ya nezle tekrar başlıyor. Bir de gece yattığın odada buhar makinası çalıştır. O da gece biraz daha rahat etmeni sağlıyor.
Kombinerisk313;1. İkîlî test 144:1
Hayirli olsun canim biri diğerinden gec tutunmustur ondan olmustur ben de allahin izniyle ikiz bekliyorumArkadaslar normalde cumartesi nkeseye baktiracaktim dayanamadk gittik aksam ustu baktirdik iki tane kese gozuktu. Biri 27 ml digeri 30 ml anlamadim ama bunlanilgili yorum yapabilecek var mi cok sukur ya rabbi.. dua edin insallah allah kucagima almak nasip olur
Canim banada oyle yapti bi aksilik yok yani ama elevit yerine decavit al cunku elevitte domuz dan elde edilmis urunler varmis firmada bunu reddetmemis arastir istersebİyi akşamlar güzel anneler:)Geçtiģimiz salı günü kontrole gittim.Bebişimin boyun ölçüsü normal çıktı burun kemiğide oluşmuştu ikili test için kan verdim haftaya belli olur dediler.Bu arada sabah bulantilarim bitti gibi.jelden ve estrofemden kurtuldum.Doktorum demir hapi ve elevit verdi.Yalnız demir eksikligim varmi diye bir tahlil yapmadan verdi.Sizce bişey olurmu?Size de verdiler mi?Bir de Tup bebek doktorum.rahmimin ölçümünun normalden kısa olduğu için bana rahim ağzı dikişi önermisti doğum doktorum once garip karşıladi sonra onerdiyse yaparız dedi ben tüp bebek olduğu için bilemem dedi ama anestezi alacaksin biliyorsun demi dedi.Benim rahim kısalığım 37ymiş normali 40 mış bende hiç diktirmek istemiyorum napicam kızlar boyle bişey yaşayan var mı?Cok kararsız kaldım
Canım bebeğe bir zararı olur mu acaba ?İyi akşamlar güzel anneler:)Geçtiģimiz salı günü kontrole gittim.Bebişimin boyun ölçüsü normal çıktı burun kemiğide oluşmuştu ikili test için kan verdim haftaya belli olur dediler.Bu arada sabah bulantilarim bitti gibi.jelden ve estrofemden kurtuldum.Doktorum demir hapi ve elevit verdi.Yalnız demir eksikligim varmi diye bir tahlil yapmadan verdi.Sizce bişey olurmu?Size de verdiler mi?Bir de Tup bebek doktorum.rahmimin ölçümünun normalden kısa olduğu için bana rahim ağzı dikişi önermisti doğum doktorum once garip karşıladi sonra onerdiyse yaparız dedi ben tüp bebek olduğu için bilemem dedi ama anestezi alacaksin biliyorsun demi dedi.Benim rahim kısalığım 37ymiş normali 40 mış bende hiç diktirmek istemiyorum napicam kızlar boyle bişey yaşayan var mı?Cok kararsız kaldım
Hoş Geldin canım Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)merhaba kızlar bende anne adayıyım sonunda :)
Sonucta anestezi riskleri vardir mutlaka ondan diktirmek istemiyorum zaten.Tup doktorum ikiz embriyo koyduğunda önermisti şimdi tek kaldı biri kalbi oluşmadıği icin gitmisti... Tup doktorumu ariyorum hemsiresi biz arrık kontrol yapmiyoruz kendi doktorunuza gidin diyor benim doktorumda tüp olduğu icin bilemem diyor.Internette araştirdim 25in altindaysa öneriliyormus benim 37 mm ikiz yerleştirdigi icin onerdi sanir.ay nasil.arada kaldim bilemzsinCanım bebeğe bir zararı olur mu acaba ?
Hayirli ugurlu olsun cnm bebegin hosgeldin aramiza :)merhaba kızlar bende anne adayıyım sonunda :)
tşkler cnm cvp verdiğin için inşallah tutar dilerim ne durumdasın cnm.
canım ben de kanama olduğunda dr un tavrı yüzünden dr değiştirdim. üstelik küçük bi ilçedeyim çok fazla seçeneğim de yok. özele başlamıştım kanama olduğunda fırça yiyince devlette devam ediyorum. bana her kanaman olduğunda hastaneye mi koşacaksın böyle dedi gayet rahat.. bende devlet hastanesindeki dr a başladım ama o özeldeki dr un muayene için verdiği gün yine de gittim içimdeki herşeyi söyledim ters cevaplarla gıcıklıklarla. kadın bu sefer alttan aldı ama ben söylemek istediklerimi söyledikten sonra gitmedim bidaha ve çook rahatladım. seni çok iyi anlıyorum o kanama anında insan korkudan bebeğini düşünmekten bide dr a umut bağlıyoruz bişe diyemiyoruz.. mesajları daha sonuna kadar okuyamadım. malum bi kaç gündür giremiyordum.. umarum geçmiştir kanaman. duacınım.. kötü bi durum o kanama çok iyi anlıyorum...Kizlar C A N O bide size soylemeyi unuttum dr a bugun dedimki neden oluyor bu kanamalar gayet rahat bi sekilde dediki "neden olacakki bebegin dusmek istiyor bizde zorla tutuyoruz "baska aciklamasi yok bunu deyincede cok uzuldum ben ne kadar rahat soyledi simdi dusundukce cozuyorum niye cevabini verip cikmadim odadan pazt. Kontrole gel dediginde off ya gitmek istemiyorum ona gitmekte mantikli degil dr bulmam lazim yine biktim bu dr muhabbetinden
Tüp bebek doktorundan randevu al git imkanın varsa canım. . Ama bir sorun oluşturmaz inşallah. Burda tüp bebek doktoru soruları cevapliyordu sanırsamSonucta anestezi riskleri vardir mutlaka ondan diktirmek istemiyorum zaten.Tup doktorum ikiz embriyo koyduğunda önermisti şimdi tek kaldı biri kalbi oluşmadıği icin gitmisti... Tup doktorumu ariyorum hemsiresi biz arrık kontrol yapmiyoruz kendi doktorunuza gidin diyor benim doktorumda tüp olduğu icin bilemem diyor.Internette araştirdim 25in altindaysa öneriliyormus benim 37 mm ikiz yerleştirdigi icin onerdi sanir.ay nasil.arada kaldim bilemzsin