2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hiç sorun değil , nasıl hitap etmek istersen öyle diyebilirsin.
Günaydin cnm, suan doktordan geliyorum. malesef kese görünmedi. doktor aslinda görünmesi gerekirdi dedi. kan verdim. deger yukselmisse görmediysek dis gebelik olabilir dedi. deger yukselmediyse ve ya dustuyse ozaman hamilelik kendini sonlandirmis olabilir dedi. ya da ben göremedim dedi ama doktorun yuzunde gordum umutsuzca bakti. yani buyuk ihtimalle hamile degilim

Günaydın kızlar :)
Malesef gece kanama yaşadım. Hafifti, sabah soluğu direk hastanede aldım. Bebeğim gayet iyiydi çok şükür ZIP ZIP zıplıyordu :) :) 5.48 6 cm ye yaklaşmış çok şükür etrafında ki kanamalar yok olmuş. Diğer kese inceliyor. .. iğnelere devam ne yapalım

Inşallah bir umut vardır inşallah gözükür canım moralini bozma

Arkadaslar 21. Gunum kanda deger 10 bin cikti kesenin gozukmeme gibi birndurumu olur mu korkuyom
Gözükür canım Allah'ın izni ile. Benim de 21. gün değerim 11 bini geçmişti. Sıkışık olman lazım idrara. ben ilk gittiğimde göremedim sonra sıkışınca minnoş kesesini gördüm evladımın :)

İkili testeki olumsuzluğa rağmen pozitifliğimizi koruyoruz biz
hayırdır canım.riskli mi sonuç çıkmıştı.?
benim de sadece yaştan dolayı risk çıktı ki baştan uyarmıştı zaten dr. beni.
ense kalınlığı nasıldı?
geçmiş olsun canım.
bu arada topiğimizdeki tüm sağlık sıkıntısı çeken arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum.

en son ne zaman b hcg yaptırmıştın? artış nasıldı?kaç çıkmıştı sonuçlar?
inş. güzel bi sonuç alırsın bu testinde canım.
kaç gün geçti ki transfer sonrası.

benim de biraz canım sıkkın.
hızlıca kilo almaya başladım malesef(
ikiz olduğundanmı dır nedir 1 ayda 2 kilodan fazla almışım.
zaten kilom var. ne olur benim halim.
ilkinde de kiloluydum 13 kilo almıştım.
bu ikiz olunca korkuyorum bu sefer.
dr. ne diyecek bakalım pzrtesi .üfff.(

en son ne zaman b hcg yaptırmıştın? artış nasıldı?kaç çıkmıştı sonuçlar?
inş. güzel bi sonuç alırsın bu testinde canım.
kaç gün geçti ki transfer sonrası.
bugün transferdensonra 27. gün.. yani doktor normalde 6+2 haftalik dedi
bugünki sonuclari henuz almadim ama en son gecen hafta cuma gitmistim 715ti ve iki kat artiordu hep. bugünki sonuc ne olacak bilmiyorum ama foktorun dedigine göre yükseldiyse görmememiz daha anormal ama yukselmediyse dusuk olmu olabilir. yani iki turlu de negatif konustu

anladım cnaım.
umarım dr. una da sana da bi sürpriz yapar sonucunuz.
hakkında hayırlısı diyelim artık.

Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum

Merhaba kizlaar günaydın ayy ne garip ruyalar goruyorum bunaliyorum C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. gecmis olsun canim biz boyle geciricez galiba riskli korkarak bebekler yerinde dursunda ben raziyim yaa dr bana oyle yapti gitmiycem bidaha sinirimi bozdu simdi bir perinatologa gidicem cmt. Sabah bakalim bide riskli gebelik uzmani gorsun biktim dr dr dolasmaktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…