• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bide size soylemeyi unuttum dr a bugun dedimki neden oluyor bu kanamalar gayet rahat bi sekilde dediki "neden olacakki bebegin dusmek istiyor bizde zorla tutuyoruz "baska aciklamasi yok bunu deyincede cok uzuldum ben ne kadar rahat soyledi simdi dusundukce cozuyorum niye cevabini verip cikmadim odadan pazt. Kontrole gel dediginde off ya gitmek istemiyorum ona gitmekte mantikli degil dr bulmam lazim yine :KK43: biktim bu dr muhabbetinden
Canım lütfen bulabiliyorsan hemen başka doktor bul..Bu ne vicdansızca bir cümle ya.insanlar neden bu kadar acımasız olabiliyor.zorla tutuyoruz ne demek:KK43: bir Candan bahsediyoruz ya..Rabbim istedikçe hiçbirşey olmaz bebişine canım.dua edelim inşallah .

Canım lütfen bulabiliyorsan hemen başka doktor bul..Bu ne vicdansızca bir cümle ya.insanlar neden bu kadar acımasız olabiliyor.zorla tutuyoruz ne demek:KK43: bir Candan bahsediyoruz ya..Rabbim istedikçe hiçbirşey olmaz bebişine canım.dua edelim inşallah .

Kesinlikle bu sekilde bi konusma yapti ve benim kafam zaten karisikti bu lafi duydum ama algilayip toparlayip bisey diyemedim evt gayet lakayt bi sekilde soyledi keske kafam calissaydi agzinin payini verseydim :( neyse simdi bir perinatoloji uzmanindan randevu aldik bakalim cmtsi ins. Ona gidicem tup dr da tavsiye etmistj onu bana balatta

Kesinlikle bu sekilde bi konusma yapti ve benim kafam zaten karisikti bu lafi duydum ama algilayip toparlayip bisey diyemedim evt gayet lakayt bi sekilde soyledi keske kafam calissaydi agzinin payini verseydim :KK43: neyse simdi bir perinatoloji uzmanindan randevu aldik bakalim cmtsi ins. Ona gidicem tup dr da tavsiye etmistj onu bana balatta
Çok sevindim canım.inşallah güzel gelişmeleri haber verirsin bize..dua ile:)

Hayir yok boylr bisey evet dusuk olusmasi da kanamaya bir sebep ama daha bir suru sebebi varmis. Benimndr.um da ah bir bilsrk neden oldugunu drdi. Bir tanesi hormon dengesizliginden dedi. En son gittigim bana cok guzrl anlatti en sonki kanamamda
1. Si rahimin kisa olmasindan olabilir dedi alttan muayene etti iyi dedi
2. Si plesanta ile ilgili bisey soyledi plesantaninasagida olmasi mi ne ben bebekleri goruyordum ekranda oraya kitlenince dr.u pek duyamamisim. Ona da iyi dedi
3. Su pihti ile ilgili biseyler dedi. Kanamam kesildigi icin pihti testleri varmis simdilik gerek yok dedi. Bir daha tekrarlarsa yapalim dedi
4. Bisey daha dedi de ben gercektwn bebekleri gorunce dunya durdugu icin algilayamadim sonra esime sordum tek tek boyle biseyler demisti diye. Ayrintilida bile bu kadar net gormemistim cok hareketlilerdi sevindirik olmustum resmen.
yani yok oyle dusecekte tutuyoz filan. Dusecek olsa Rabbimden baska kim tutabilir onlari. Cok patavatsiz konusmus. Istanbuldaysan ozelden yaz dr.un adresi soyleyim muayene ucreti 160 lira ama goze aliyoruz yapacak bisey yok

Kizlar C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bide size soylemeyi unuttum dr a bugun dedimki neden oluyor bu kanamalar gayet rahat bi sekilde dediki "neden olacakki bebegin dusmek istiyor bizde zorla tutuyoruz "baska aciklamasi yok bunu deyincede cok uzuldum ben ne kadar rahat soyledi simdi dusundukce cozuyorum niye cevabini verip cikmadim odadan pazt. Kontrole gel dediginde off ya gitmek istemiyorum ona gitmekte mantikli degil dr bulmam lazim yine :KK43: biktim bu dr muhabbetinden

Kesinlikle bu sekilde bi konusma yapti ve benim kafam zaten karisikti bu lafi duydum ama algilayip toparlayip bisey diyemedim evt gayet lakayt bi sekilde soyledi keske kafam calissaydi agzinin payini verseydim :KK43: neyse simdi bir perinatoloji uzmanindan randevu aldik bakalim cmtsi ins. Ona gidicem tup dr da tavsiye etmistj onu bana balatta
Hayattt21 canim senin icin yazdim yukardakini. Alintilamayi unutmusum

Hayir yok boylr bisey evet dusuk olusmasi da kanamaya bir sebep ama daha bir suru sebebi varmis. Benimndr.um da ah bir bilsrk neden oldugunu drdi. Bir tanesi hormon dengesizliginden dedi. En son gittigim bana cok guzrl anlatti en sonki kanamamda
1. Si rahimin kisa olmasindan olabilir dedi alttan muayene etti iyi dedi
2. Si plesanta ile ilgili bisey soyledi plesantaninasagida olmasi mi ne ben bebekleri goruyordum ekranda oraya kitlenince dr.u pek duyamamisim. Ona da iyi dedi
3. Su pihti ile ilgili biseyler dedi. Kanamam kesildigi icin pihti testleri varmis simdilik gerek yok dedi. Bir daha tekrarlarsa yapalim dedi
4. Bisey daha dedi de ben gercektwn bebekleri gorunce dunya durdugu icin algilayamadim sonra esime sordum tek tek boyle biseyler demisti diye. Ayrintilida bile bu kadar net gormemistim cok hareketlilerdi sevindirik olmustum resmen.
yani yok oyle dusecekte tutuyoz filan. Dusecek olsa Rabbimden baska kim tutabilir onlari. Cok patavatsiz konusmus. Istanbuldaysan ozelden yaz dr.un adresi soyleyim muayene ucreti 160 lira ama goze aliyoruz yapacak bisey yok

Cnm ne guzel aciklamis sana ayy sinir oldum kadina bebek kocaman olmus bacagini oynatiyo ekranda onun dediklerine bak ne kadar kolay onlara gore neyin tribindeler boyle olanlar anlamadim ben cnm ozelden yaz sen yine ben simdi bi dr dan randevu aldim onceki kanamada tup drum onermisti perinatalog cmt. Gunu gidecem memnun kalmasam seninkine giderim yaz bana yine sen kizlar ilgilendiginiz icin saolun valla iyiki varsiniz morelim duzeldi biraz :)

Can
canım senınki kaç haftalık oldu? Benimde pazar akşam pembemsibir şey oldu sonra çamuruumsu oldu çok panikledim pazartesiyi bekleyemeden acile gttik bereket birsey yoktu bebekte Pazartesi Dr um görünce normal karşıladı 1 hafta yatak istirahati verdi Birdaha olursa hastaneye yatırıp yakın takip yaparım dedi. Sende arkadasım kendini yorma wc hariç bakalım yat ben 3 gündür yatıyorum inşllh birsey yok

Can

canım senınki kaç haftalık oldu? Benimde pazar akşam pembemsibir şey oldu sonra çamuruumsu oldu çok panikledim pazartesiyi bekleyemeden acile gttik bereket birsey yoktu bebekte Pazartesi Dr um görünce normal karşıladı 1 hafta yatak istirahati verdi Birdaha olursa hastaneye yatırıp yakın takip yaparım dedi. Sende arkadasım kendini yorma wc hariç bakalım yat ben 3 gündür yatıyorum inşllh birsey yok
Benim 10 haftalik 6. Haftada kanama oldu bi gece kaldim hast. Simdi k.rengi akinti basladi dinleniyorum progestan aliyorum bakalim

Benim 10 haftalik 6. Haftada kanama oldu bi gece kaldim hast. Simdi k.rengi akinti basladi dinleniyorum progestan aliyorum bakalim
Bende ilk günden beri progestan alıyorum. HakkımıZda Herşeyin hayırlısı inşallah.perinatoloji uzmanına biran önce gitte canım bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur . Bazı insanların 3 4 ay kadar kanaması oluyorda birsey olmuyor . İnşllh sıkıntı çıkmayacak ümitli ol. Benim kuzenim 4 ay üzerine görme olmuş nasibimizde varsa inşllh bizim de kucaklarımız boş kalmayacak

Bende ilk günden beri progestan alıyorum. HakkımıZda Herşeyin hayırlısı inşallah.perinatoloji uzmanına biran önce gitte canım bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur . Bazı insanların 3 4 ay kadar kanaması oluyorda birsey olmuyor . İnşllh sıkıntı çıkmayacak ümitli ol. Benim kuzenim 4 ay üzerine görme olmuş nasibimizde varsa inşllh bizim de kucaklarımız boş kalmayacak

İnsalllah tek dilegimiz o Rabbim isteyen herkese yavrusunu bagislasin :)

Benimde çıktı göbeğim. Artık hamile kıyafetleri giyiyorum :anneadayı: Benim bulantım çok olmadı zaten ara ara oldu. ağzımda tatsızlık çok hissettim. galiba onlarda geçiyor. artık bol bol protein yemeliymişiz. doktorum öyle söyledi. Bir de kabızlık sıkıntısı yaşadım biraz. kepekli ekmek önerdi. akşamları yatmadan önce zeytin yağına bir kaç lokma kepekli ekmek batırıp ye dedi.
Maşallah canım :) bende birtek hamile pantolonu aldım :) :) çok şükür kabızlık da yok inşallah sağlıkla devam eder hepimizin ki

Kan değerim 7522 çıktı, kesem duruyor ana tuhaf buldu çünkü 4 Cm olmuş dedi bu çok tuhafmış içinde bebeği göremedi içi kan dolmuş olabilir dedi yani açıkcası birşey anlamadım. Kendi doktoruma yazdım cuma günü çağırdı Hergün de iğne olacağım
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin seninle olacak rabbim yardımcın olsun

Hmmmm ne biçim doktor o yaa destek olacağına köstek oluyor. . Moral vereceğine içine ediyor. .. her kanama yaşayan bebeğini mi kaybediyormus o nerden biliyor Rabbim ol derse olur çok kızdım şimdi:KK62:

Sagol cnm benim allah korusun. Oksurugum baya cogaldi bugun dr gittim ilac yazdi insallah iyi gelir. Cnm bu dogal caylar zararli degilmi bize ben oyle okudum biyerden de kas gevsetiyormus o yuzden hic icmiyorum :)
Çoğu bitki çayı ve meyve çayı öyle. Ama ıhlamur onlardan biri değil.. Nişasta zaten sütle yapılıyor. Ben hala da tam atlatmadım. Bünye zayıf oluyor demek ki... Sürekli ufak ufak öksürüyorum, ara ara hala nezleyim. Yaza anca geçicek heralde... Dikkat etmek lazım..

Çoğu bitki çayı ve meyve çayı öyle. Ama ıhlamur onlardan biri değil.. Nişasta zaten sütle yapılıyor. Ben hala da tam atlatmadım. Bünye zayıf oluyor demek ki... Sürekli ufak ufak öksürüyorum, ara ara hala nezleyim. Yaza anca geçicek heralde... Dikkat etmek lazım..
ben de günlerdir bogaz ağrısı ve burun akıntısı çekiyorum nezle olucam ama sanki yediğim limonlar birazcık koruyo gibi tam iyi oluyorum derken yeniden başlıyo hastalık hep böyle gidecekse işimiz var bu kış :(:( ama ben de bütün bitki çaylarından uzak duruyordum sıkıntı yaratabilir diye, annemler köyden ıhlamur toplayıp getirmişlerdi içim gidiyordu içemiyorum diye artık eve gidip bi güzel kaynatıp içerim bu mesajını gördükten sonra :)

• Beğen
Reactions: Pbb
Ya benim de midem çok fena..ekmek bile bir tuhaf geliyo bana..ne yapacağım bilemiyorum :KK43:
Rennie verdi doktor bana. O da içmiş hamileliğinde. yemekten hemen sonra agzıma aldım cok sükür o pis tat oluşmadı.. yediklerim minnoşuma kaldı.Sende bir git istersen doktora canım

7 ve 8 inci haftada benimde kanamam olmuştu adet şeklinde hemde iç çamaşırım kıp kırmızı eşortmanıma geçmişti akşam 8 gibi başladı kanama sabah 9 da direk doktora gidip ultrasyonla bakıldı bebek iyi dedi ve kanama rahim dışından gelmiş dedi olur böyle dedi purlotulon depot diye iğne verdi ve kanamayı baya azaltı sonra kendiliğinden kesildi inşallah sende de sıkıntı olmaz
Inşallah canım bende senin gibi şanslı olurum. Yarın doktora gideceğim herşey o zaman belli olacak. Bana ne olur dua et

Back