• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaslar bizim bugun ense ölçümlerimix vardi cok sukur problem cikmadi dr cinsiyet tahmininde bulundu ikisininde kiz olma ihtimali yuksek dedi ben havalara uctum ama k3sin degil dedi sizce 12 haftadan sonra degisebilirmi minnaklarim
bana da erkek demişti 12 haftalıkken 10 gün sonra tekrar gideceğim bakalım ne diyecek hayırlısı bizler için kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsunlar o yeter

Sonucta anestezi riskleri vardir mutlaka ondan diktirmek istemiyorum zaten.Tup doktorum ikiz embriyo koyduğunda önermisti şimdi tek kaldı biri kalbi oluşmadıği icin gitmisti... Tup doktorumu ariyorum hemsiresi biz arrık kontrol yapmiyoruz kendi doktorunuza gidin diyor benim doktorumda tüp olduğu icin bilemem diyor.Internette araştirdim 25in altindaysa öneriliyormus benim 37 mm ikiz yerleştirdigi icin onerdi sanir.ay nasil.arada kaldim bilemzsin :KK43:

günaydın canım bence rahim agzını şuanda diktirme, eger cok gerekli olursa ilerleyen dönemlerde agırlaştığında bakılır Doğum doktorunun tüp olduğu için bilemem demesi cok garibime gitti şuan normal bir gebelikten ve bebekten farkı yokki sadece daha tedbirli ve hassasız..

Arkadaslar bizim bugun ense ölçümlerimix vardi cok sukur problem cikmadi dr cinsiyet tahmininde bulundu ikisininde kiz olma ihtimali yuksek dedi ben havalara uctum ama k3sin degil dedi sizce 12 haftadan sonra degisebilirmi minnaklarim
Oyyy cok güzel benimde tahminle 1 tanesi kız digeride sağladığına göre oda kesin kizdir dedi eşim erkek istiyordu ama sağlıklı olsunlarda diyoruz bende acayip sevinmistim bende merak ediyorum canım sonrasında degisirmi

sonuçlarının iyi çıkmasına cok sevindim canım..
benim doktorda cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi. Biri kız biri erkek sanırım ya çok heyecanlıyım 10 aralıkta öğrencem hayırlısıyla saglıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum..

Sonucta anestezi riskleri vardir mutlaka ondan diktirmek istemiyorum zaten.Tup doktorum ikiz embriyo koyduğunda önermisti şimdi tek kaldı biri kalbi oluşmadıği icin gitmisti... Tup doktorumu ariyorum hemsiresi biz arrık kontrol yapmiyoruz kendi doktorunuza gidin diyor benim doktorumda tüp olduğu icin bilemem diyor.Internette araştirdim 25in altindaysa öneriliyormus benim 37 mm ikiz yerleştirdigi icin onerdi sanir.ay nasil.arada kaldim bilemzsin :(
Sonucta anestezi riskleri vardir mutlaka ondan diktirmek istemiyorum zaten.Tup doktorum ikiz embriyo koyduğunda önermisti şimdi tek kaldı biri kalbi oluşmadıği icin gitmisti... Tup doktorumu ariyorum hemsiresi biz arrık kontrol yapmiyoruz kendi doktorunuza gidin diyor benim doktorumda tüp olduğu icin bilemem diyor.Internette araştirdim 25in altindaysa öneriliyormus benim 37 mm ikiz yerleştirdigi icin onerdi sanir.ay nasil.arada kaldim bilemzsin :(

slm cnm benim de senın gibi aynı durumlar söz konusu ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum. bebek 12. haftadan sonra ağırlaştığı için hafta hafta takip edip gerekirse yapıcak cnm 15. haftada falan yapılıyor genelde. bana gebelik kaybım olduğu için önlem amaçlı düşünüldü ama yapılacağı kesin değil ama sıkı takip çok önemli. sana tavsiyem doktorunu değiştirip riskli gebelik uzmanına gitmen. bilmiyorum falan demiş demekki kendinden emin bir doktor değil cnm seni de zorda bırakmış,
riskleri de var tabiki mikrop kapabilir dikiş yeri ve bu da keseyi etkileyebilir allah korusun. o yüzden gerçekten gerek varsa bu işlemi yapıyorlar

benim de biraz canım sıkkın.
hızlıca kilo almaya başladım malesef:KK43:(
ikiz olduğundanmı dır nedir 1 ayda 2 kilodan fazla almışım.
zaten kilom var. ne olur benim halim.
ilkinde de kiloluydum 13 kilo almıştım.
bu ikiz olunca korkuyorum bu sefer.
dr. ne diyecek bakalım pzrtesi .üfff.:KK43:(
Su ana kadar kendi tartimda 5 doktorunkinde 7 kilo aldim.ilk hamileligimde 24 kilo almis biri olarak ikiz gebelikte su anki halimi basarili buluyorum.sende bosver ne yapalim

kizlar bu topige veda ediyorum.. Rabbim hepinize evlatlarinizi hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. benim degerler düstü hamilelik bitti.. Rabbim hayreylesin
Rabbim hakkinda hayirlisini boyle gormus demek ki.zor ama cok uzulmemeye calis.insallah en kisa surede yeniden kavusursun yavruna

Su ana kadar kendi tartimda 5 doktorunkinde 7 kilo aldim.ilk hamileligimde 24 kilo almis biri olarak ikiz gebelikte su anki halimi basarili buluyorum.sende bosver ne yapalim
ben de tedavinin başından beri 7 kilo filan aldım.
tedavi süreci de çok etkiledi malesef beni.
benim zaten kilom 80 lerde olduğu için tabi moralim daha çok bozuluyor.
gerçi eşim zaten hep kiloluydun niye moralini bozuyosun diyerek teselli ediyor beni:)
ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım dikkat ederek.
ama şimdi fazlaca dikkat edemiyorum.çok daha fazla acıkıyorum ve de bazen ipin ucu kaçıyor.
yemek yiyemeyip ekmek peynir yiyince de böyle oldu sonuç
sağlık olsun napalım.
canım senin bu ikinci hamileliğinmi bilmiyordum.kaç yaşında kız mı erkek mi?

günaydın canım bence rahim agzını şuanda diktirme, eger cok gerekli olursa ilerleyen dönemlerde agırlaştığında bakılır Doğum doktorunun tüp olduğu için bilemem demesi cok garibime gitti şuan normal bir gebelikten ve bebekten farkı yokki sadece daha tedbirli ve hassasız..
Tatlim ben min.8 farkli dr a gittim.ilaclar konusunda hepsi tup bebek merkezinle gorus dedi.hepsi hormon ilaclari degil ama.progestan kullaniyorum dr.lar gerek yok artik diyor ama tupcum doguma kadar muhakkak gunde 2 tane kullanacaksin dedi diyorum.iyi madem diyorlar.benim anladigim tedavi bebeklerinde kimse sorumluluk altina girmek istemiyor.

ben de tedavinin başından beri 7 kilo filan aldım.
tedavi süreci de çok etkiledi malesef beni.
benim zaten kilom 80 lerde olduğu için tabi moralim daha çok bozuluyor.
gerçi eşim zaten hep kiloluydun niye moralini bozuyosun diyerek teselli ediyor beni:)
ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım dikkat ederek.
ama şimdi fazlaca dikkat edemiyorum.çok daha fazla acıkıyorum ve de bazen ipin ucu kaçıyor.
yemek yiyemeyip ekmek peynir yiyince de böyle oldu sonuç
sağlık olsun napalım.
canım senin bu ikinci hamileliğinmi bilmiyordum.kaç yaşında kız mı erkek mi?
Yok tatlim.ne yazik ki ilk cocugumu dogumdan bir gun once kaybettim.sebebi bulunamadi.bu kadar manyaklasmamin.her hafta dr a gitmemim temel sebebi bu aslinda.ve su an herseyi ti ye almamin.kiloymus olsun ne yapalim.hic takmiyacagim.sadece onemli olan gebelik sekeri bu yuzden meyvayi mumkun oldugunca gunduz yiyorum.dun canim fast food cekti.gittim yedim valla.abartmamak kosulu ile yiyorum.ama cilginlar gibi degil bak.canimin istedigi sagluksiz birsey varsa az yiyorum.nefsimi koreltiyor zaten.evet kiloyu sonradan vermesi zor.ama bu en keyifli donemimi zindana ceviremem valla.

Yok tatlim.ne yazik ki ilk cocugumu dogumdan bir gun once kaybettim.sebebi bulunamadi.bu kadar manyaklasmamin.her hafta dr a gitmemim temel sebebi bu aslinda.ve su an herseyi ti ye almamin.kiloymus olsun ne yapalim.hic takmiyacagim.sadece onemli olan gebelik sekeri bu yuzden meyvayi mumkun oldugunca gunduz yiyorum.dun canim fast food cekti.gittim yedim valla.abartmamak kosulu ile yiyorum.ama cilginlar gibi degil bak.canimin istedigi sagluksiz birsey varsa az yiyorum.nefsimi koreltiyor zaten.evet kiloyu sonradan vermesi zor.ama bu en keyifli donemimi zindana ceviremem valla.
yersiz bir soru sormuşum:((üzdüysem kusura bakma bilmiyordum canım.
ben de kiloyu sağlık açısından dert ediyorum açıkcası.
yoksa zaten hep kiloluydum ama gebelik şekeri ve diğer doğumsal zorluklardan korkuyorum.
tabi takıntı boyuntunda da değil.
zaten bu noktaya taşımanın yarardan çok zararı olacaktır bizlere.
ben de ekmeği azaltsam yetecek aslında.tabi biraz da haftasonu yaptığım hamurişlerini:))
tereyağlı ekmeği hayatım boyunca yemedim .şimdi cnaım istiyor resmen.
azıcık veda etsem iyi olacak heralde.

Oyyy cok güzel benimde tahminle 1 tanesi kız digeride sağladığına göre oda kesin kizdir dedi eşim erkek istiyordu ama sağlıklı olsunlarda diyoruz bende acayip sevinmistim bende merak ediyorum canım sonrasında degisirmi
Hakkımızda hayirlisi tabiki ama umarim degismez:))

sonuçlarının iyi çıkmasına cok sevindim canım..
benim doktorda cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi. Biri kız biri erkek sanırım ya çok heyecanlıyım 10 aralıkta öğrencem hayırlısıyla saglıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum..
Benim dr 3-4hafta sonra gelin dedi ben 4 hafta sonraya aldimki tahminler kesin olsun:(

Back