Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin cnm, suan doktordan geliyorum. malesef kese görünmedi. doktor aslinda görünmesi gerekirdi dedi. kan verdim. deger yukselmisse görmediysek dis gebelik olabilir dedi. deger yukselmediyse ve ya dustuyse ozaman hamilelik kendini sonlandirmis olabilir dedi. ya da ben göremedim dedi ama doktorun yuzunde gordum umutsuzca bakti. yani buyuk ihtimalle hamile degilimHiç sorun değil , nasıl hitap etmek istersen öyle diyebilirsin.
Inşallah bir umut vardır inşallah gözükür canım moralini bozmaGünaydin cnm, suan doktordan geliyorum. malesef kese görünmedi. doktor aslinda görünmesi gerekirdi dedi. kan verdim. deger yukselmisse görmediysek dis gebelik olabilir dedi. deger yukselmediyse ve ya dustuyse ozaman hamilelik kendini sonlandirmis olabilir dedi. ya da ben göremedim dedi ama doktorun yuzunde gordum umutsuzca bakti. yani buyuk ihtimalle hamile degilim
hayirlisi demekten baska carem yok.. Rabbim ne verirse oInşallah bir umut vardır inşallah gözükür canım moralini bozma
Cook gecmis olsun canim rabbim diğerinde yuzunu guldursun insallah.sen clexane kullaniyormuydun kan sulandirici acaba pihtilasmami olduInşallah canım 1 tane dondurulmuş var onu dendenicez artık oda olmayacakmis gibi geliyor öyle hissediyorum
Gözükür canım Allah'ın izni ile. Benim de 21. gün değerim 11 bini geçmişti. Sıkışık olman lazım idrara. ben ilk gittiğimde göremedim sonra sıkışınca minnoş kesesini gördüm evladımın :)Arkadaslar 21. Gunum kanda deger 10 bin cikti kesenin gozukmeme gibi birndurumu olur mu korkuyom
eger 10 binse görünür merak etme insallahArkadaslar 21. Gunum kanda deger 10 bin cikti kesenin gozukmeme gibi birndurumu olur mu korkuyom
hayırdır canım.riskli mi sonuç çıkmıştı.?İkili testeki olumsuzluğa rağmen pozitifliğimizi koruyoruz biz
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar :)
Malesef gece kanama yaşadım. Hafifti, sabah soluğu direk hastanede aldım. Bebeğim gayet iyiydi çok şükür ZIP ZIP zıplıyordu :) :) 5.48 6 cm ye yaklaşmış çok şükür etrafında ki kanamalar yok olmuş. Diğer kese inceliyor. .. iğnelere devam ne yapalım
en son ne zaman b hcg yaptırmıştın? artış nasıldı?kaç çıkmıştı sonuçlar?Günaydin cnm, suan doktordan geliyorum. malesef kese görünmedi. doktor aslinda görünmesi gerekirdi dedi. kan verdim. deger yukselmisse görmediysek dis gebelik olabilir dedi. deger yukselmediyse ve ya dustuyse ozaman hamilelik kendini sonlandirmis olabilir dedi. ya da ben göremedim dedi ama doktorun yuzunde gordum umutsuzca bakti. yani buyuk ihtimalle hamile degilim
bugün transferdensonra 27. gün.. yani doktor normalde 6+2 haftalik dedien son ne zaman b hcg yaptırmıştın? artış nasıldı?kaç çıkmıştı sonuçlar?
inş. güzel bi sonuç alırsın bu testinde canım.
kaç gün geçti ki transfer sonrası.
anladım cnaım.bugün transferdensonra 27. gün.. yani doktor normalde 6+2 haftalik dedi
bugünki sonuclari henuz almadim ama en son gecen hafta cuma gitmistim 715ti ve iki kat artiordu hep. bugünki sonuc ne olacak bilmiyorum ama foktorun dedigine göre yükseldiyse görmememiz daha anormal ama yukselmediyse dusuk olmu olabilir. yani iki turlu de negatif konustu
Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorumhayırdır canım.riskli mi sonuç çıkmıştı.?
benim de sadece yaştan dolayı risk çıktı ki baştan uyarmıştı zaten dr. beni.
ense kalınlığı nasıldı?
geçmiş olsun canım.
bu arada topiğimizdeki tüm sağlık sıkıntısı çeken arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum.
bence de rahat ol canım.inş.hiçbir testimizde sorun çıkmaz bundan sonrasında.Canım evet ikili testim riskli çıktı ense kalınlığı burun vs onlar normal işte ne bilim ya garip çok takmıyorum gibi diğer testi bekliyorum