• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben iyiyim çok şükür hamile değil gibiyim az göbeğim çıktı. Bebekte iyidir inşallah .. ne kusma ne as erme :anneadayı::KK76:

Benimde çıktı göbeğim. Artık hamile kıyafetleri giyiyorum :anneadayı: Benim bulantım çok olmadı zaten ara ara oldu. ağzımda tatsızlık çok hissettim. galiba onlarda geçiyor. artık bol bol protein yemeliymişiz. doktorum öyle söyledi. Bir de kabızlık sıkıntısı yaşadım biraz. kepekli ekmek önerdi. akşamları yatmadan önce zeytin yağına bir kaç lokma kepekli ekmek batırıp ye dedi.

çok korkuyorum bir kere gelişmedi ve kaybetim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o zamanda sürekli uyuyordum şimdi yine hep uyukluyorum korkuyorum. neden gelişmez ki nasıl önlenir ve ayrıca kalp atışı ne zaman duyulacak heyecanlıyım doktor haftaya ultrason demiş
Cnm karindan olmasa da alttan ultrasonla kesin gozukur kesen merak etme

Canim kahverengi akintidan korkma. Normalde yaptiklari igne disinda kullandigin bisey yokmu

kizlar alttan muayeneden korkmayin . Hatta 3 4 aylik olduktan sonra rahim boyunu ogrenmek icin alttan muayene olun

Aaaaa moral bozmak yok :KK20: yat dinlen suyunu iç. Benimde kaç gün sürdü 12. Haftaya yaklaşınca geçti seninde geçecek bu durum tüp bebek de normal diyor doktor:KK19:[/QUOTcok saolun kizlar insallah gecsin cantanem ya vebahargeldi progestan igne vrunuyodum zaten fitile donmuştu bu gun tekrar gun asiri cift doz progestan ve progestani agizdan al dedi gunde 4 tane

Ay sukur 10 da dedin ama ben sabahtan beri haber bekliyorum.degerin ne cikarsa ciksin azalmadigi muddetce kafana takmayacaksin bak.yavrum yazik olusmaya calisiyo.yuksek moralle lutfen destek ol annesi
canım sonucu aldım çok düşük artmış 872 olmuş büyük ihtimalle gelişmeyecek kese var ama değerler çok düşük

Kan değerim 7522 çıktı, kesem duruyor ana tuhaf buldu çünkü 4 Cm olmuş dedi bu çok tuhafmış içinde bebeği göremedi içi kan dolmuş olabilir dedi yani açıkcası birşey anlamadım. Kendi doktoruma yazdım cuma günü çağırdı Hergün de iğne olacağım

kızlar selam,
Bende reflü var ve hamileliğin de etkisiyle resmen fenalık geçiriyorum. Bulantı sonrasında kusma . acaip halsizim. Var mı tavsiyesi olan? doktor dramamine diye bir hap verdi ama tüp bebek doktoruma görünene kadar içmek istemedim.
Siz neler yaptınız bulantıya karşı?_
Ya benim de midem çok fena..ekmek bile bir tuhaf geliyo bana..ne yapacağım bilemiyorum :(

Kan değerim 7522 çıktı, kesem duruyor ana tuhaf buldu çünkü 4 Cm olmuş dedi bu çok tuhafmış içinde bebeği göremedi içi kan dolmuş olabilir dedi yani açıkcası birşey anlamadım. Kendi doktoruma yazdım cuma günü çağırdı Hergün de iğne olacağım
7 ve 8 inci haftada benimde kanamam olmuştu adet şeklinde hemde iç çamaşırım kıp kırmızı eşortmanıma geçmişti akşam 8 gibi başladı kanama sabah 9 da direk doktora gidip ultrasyonla bakıldı bebek iyi dedi ve kanama rahim dışından gelmiş dedi olur böyle dedi purlotulon depot diye iğne verdi ve kanamayı baya azaltı sonra kendiliğinden kesildi inşallah sende de sıkıntı olmaz

Canım benimde 1 kasımda transfer oldu. Banada ayin 13 yaptı dediler ben 12 de yaptırdım ilk defa 148 ardından bu şekilde 2 günde bir yaptırdım. 22 kasımda doktora gittiğimde normal Ultrason da gözükmedi vajinal yapalım dedi doktor. 4000 geçtikçe gözükür dedi. 7 mm kesenin dedi. Seninde bu perşembe normal ultrasonla görülmesi dahi vajinal yolla görülür. Bugün normal yolla karında ultrasonla başka bir doktor baktı oda 7 dedi. İkiside aynı sonucu söyleyince moralim bozuldu benimde... Fakat eşim makineler farklı yöntem farklı onun için aynı değer çıktı diyor ...

Ben tam.anlayamadim.cnm niye moralin bituldu? Ikisi dr kese 7 mm demis bu guzel birsey degil mi.. merqk etme degerlerin gqyet iyj insallah sonu da guzel.olacak

Valla bende bisey anlamadim ya...hayirlisi canim

Merhaba kızlar. bir süredir siteye giremiyordum.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz pazartesi günü kontrole gittik. ense kalınlığımız çok şükür 1.2 çıktı. boyumuzda 4.86 çok şükür iyi canım kuzum. sonuç yarın çıkacak. öyle net gördük ki, çok güzeldi. kollar, bacaklar, yüzü, burnu harikaydı:KK36:hareket ediyor,sağa sola dönüyor, hafif zıplıyordu. çok güzel bir duygu onu görmek. yalnız doktor cins,yetini söylemedi. fakat doktor alttan gösterdi. biz erkek bu diye bağırdık ama doktor daha belli olmaz dedi.:KK46: dün ikili test için kan verdim. yarın sonuca göre doktorum arayıp bilgi verecek. Umarım sonucumuz da iyi çıkar. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın:)
Merhaba arkadasim. Hoşbulduk:) bir kaç zamandır tobigi okuyordum ama yazmak yeni nasip oldu... Öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almayida nasip etsin. Sizin pazartesi kaç haftalik ti testlerini zi yaptırdıniz benim suan 11+1 sizi okuyunca çok heyecanlandim

Merhaba arkadasim. Hoşbulduk:) bir kaç zamandır tobigi okuyordum ama yazmak yeni nasip oldu... Öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almayida nasip etsin. Sizin pazartesi kaç haftalik ti testlerini zi yaptırdıniz benim suan 11+1 sizi okuyunca çok heyecanlandim
Çok farklı duyguymus bende pazartesi net birsekilde elini ayağını gördüm çok hareketli idi bacakları artık ayrılmıştı artik:) pazartesiden beri gözümden gitmiyor. Rabbim kucağımiza almaya nasip etsin Rabbim imtihan etmesin... dua ile

Merhaba canım. benim pazartesi 11+4 dü. ense kalınlığı ölçüldü. ertesi günde ikili test için kan verdim. şimdi 12. hafta içinde olduğumuz için ikili test yapılabiliyor. sana doktorun ne zaman dedi?

Çok farklı duyguymus bende pazartesi net birsekilde elini ayağını gördüm çok hareketli idi bacakları artık ayrılmıştı artik:) pazartesiden beri gözümden gitmiyor. Rabbim kucağımiza almaya nasip etsin Rabbim imtihan etmesin... dua ile

Aynen benimde hiç gözümden gitmiyor. Ne kadar masumdu kuzum :KK39:Allah isteyen herkese yaşatsın. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Benide pazartesi kontrole çağırdı belki o zaman yapar:) bana istanbulda ki tup bebek Dr U 12+4 gibi bulunduğun yerde yaptırırsin demişti ama ben artık bulunduğum yerde Dr a başladım bakalım o ne zaman yapacak ...
Merhaba canım. benim pazartesi 11+4 dü. ense kalınlığı ölçüldü. ertesi günde ikili test için kan verdim. şimdi 12. hafta içinde olduğumuz için ikili test yapılabiliyor. sana doktorun ne zaman dedi?

Kizlar C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bide size soylemeyi unuttum dr a bugun dedimki neden oluyor bu kanamalar gayet rahat bi sekilde dediki "neden olacakki bebegin dusmek istiyor bizde zorla tutuyoruz "baska aciklamasi yok bunu deyincede cok uzuldum ben ne kadar rahat soyledi simdi dusundukce cozuyorum niye cevabini verip cikmadim odadan pazt. Kontrole gel dediginde off ya gitmek istemiyorum ona gitmekte mantikli degil dr bulmam lazim yine :( biktim bu dr muhabbetinden

Back