Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar doktordan geldim çok erken ama ultrasyon muayene oldum kese çok ufak göründü kan aldılar öğleden sonra sonuç çıkacak inşallah yükseliştedir hepinizi öpüyorum
Rabbim.hayreylesin insallah kotu bisey yoktuKızlar dün kanamam oldu ve hala devam ediyor, adet kanaması kadar yoğun. Birazdan kan vermeye çıkacağım.
canını sıkma tatlım doktorunu aradın mı ??Gunaydin kizlar bu sabahta k.rengi akintiyla kalktik hadi hayirlisi
Ay sukur 10 da dedin ama ben sabahtan beri haber bekliyorum.degerin ne cikarsa ciksin azalmadigi muddetce kafana takmayacaksin bak.yavrum yazik olusmaya calisiyo.yuksek moralle lutfen destek ol annesikızlar doktordan geldim çok erken ama ultrasyon muayene oldum kese çok ufak göründü kan aldılar öğleden sonra sonuç çıkacak inşallah yükseliştedir hepinizi öpüyorum
Canim ya.cok uzuldum Cok cok gecmis olsun.rabbim insallah en kisa surede nasip eder.pihtilasma icin kan sulandirici igne veya aspirin kullaniyormuydunKızlar bebegimin kalbi durdu kaybettim onu
Cok sukur cnm hadi hayirlisi bebegin seninle olsun cnm ..kızlar doktordan geldim çok erken ama ultrasyon muayene oldum kese çok ufak göründü kan aldılar öğleden sonra sonuç çıkacak inşallah yükseliştedir hepinizi öpüyorum
canını sıkma tatlım doktorunu aradın mı ??
teşekkür ederim canım inşallah iyi devam eder burda yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum herkese yazamıyorum bazen işyerinde arada giriyoeum nete hepinizi öpüyorumAy sukur 10 da dedin ama ben sabahtan beri haber bekliyorum.degerin ne cikarsa ciksin azalmadigi muddetce kafana takmayacaksin bak.yavrum yazik olusmaya calisiyo.yuksek moralle lutfen destek ol annesi
muayeneden sonra haber ver bize de...Evet hast. Gel dedi simdi muayene olmayi bekliyorum hep boylemi gececek
maaşallah bebeğine canım şimdiden hareketliyse seni çok yoracak annesi :):) sağ olsunlar sağlıklı olsunlar da yorsunlar ama hiç önemi yok :):) cinsiyetini neden söylemedi ki acep normald bu haftalarda cinsel organları belirginleşirmiş. alttan ultrasonla mı baktı canım ?? yoksa karından mı baktı ?Merhaba kızlar. bir süredir siteye giremiyordum.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz pazartesi günü kontrole gittik. ense kalınlığımız çok şükür 1.2 çıktı. boyumuzda 4.86 çok şükür iyi canım kuzum. sonuç yarın çıkacak. öyle net gördük ki, çok güzeldi. kollar, bacaklar, yüzü, burnu harikaydıhareket ediyor,sağa sola dönüyor, hafif zıplıyordu. çok güzel bir duygu onu görmek. yalnız doktor cins,yetini söylemedi. fakat doktor alttan gösterdi. biz erkek bu diye bağırdık ama doktor daha belli olmaz dedi. dün ikili test için kan verdim. yarın sonuca göre doktorum arayıp bilgi verecek. Umarım sonucumuz da iyi çıkar. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın:)
kızlar selam,
Bende reflü var ve hamileliğin de etkisiyle resmen fenalık geçiriyorum. Bulantı sonrasında kusma . acaip halsizim. Var mı tavsiyesi olan? doktor dramamine diye bir hap verdi ama tüp bebek doktoruma görünene kadar içmek istemedim.
Siz neler yaptınız bulantıya karşı?_
Ben de gunde 6 tane progesteron icin vajinal kapsul aliykrm ve gunde uc mez estrifam. Folik te uciyorum. Bir de kan dolasimi icin bir igne var hergun onu vuruylrum kendime
İnşaallah canım. iyi ki yok çok şanslısın. Benim sabahları işe gidişlerim , akşam dönüşlerim korku filmi gibi olmaya başladı. Resmen fenalık geçiriyorum. Ama katlanıyoruz inşaallah sonu güzel olsun diyeBende hiç bulantı yok.. Sadece baş dönmem başladı bi de midem kaynıo o kadar... Bazen korkuyorum bile bulantım nie yok acep die.. Dilerim toparlarsın kısa zamanda..
tşkler cnm cvp verdiğin için inşallah tutar dilerim ne durumdasın cnm.Aynen dileklerine katılıyorum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizim 8 bini buldu. 5 bin 200 ü tüp bebek, 1300 ü dondurma, gerisi ilaç. Gerçi ilaç hala devam ediyo ama artık yazdırıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Insallah bakalim. Ultrasona gittigimde degerim 715ti oyuzden kucuk oldugu icin bisey gorunmedi ama eger normal bir gebelikse ozamna bu haft degerim 3000 civari olmasi gerek gorunur insallah.. beni. Transfer 30.10 gunu oldu iki gunluk yumurta ile.seninki ne zaman oldu? Hatta bana ilk testi yapturdigimda 13.11. Degeriniz duusk dediler 4p hcg cikmisti. 17.11 yaptirdim test 197 olmustu. 21.11 gunu de iste 715e cikmisti