• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar doktordan geldim çok erken ama ultrasyon muayene oldum kese çok ufak göründü kan aldılar öğleden sonra sonuç çıkacak inşallah yükseliştedir hepinizi öpüyorum
Ay sukur 10 da dedin ama ben sabahtan beri haber bekliyorum.degerin ne cikarsa ciksin azalmadigi muddetce kafana takmayacaksin bak.yavrum yazik olusmaya calisiyo.yuksek moralle lutfen destek ol annesi

Ay sukur 10 da dedin ama ben sabahtan beri haber bekliyorum.degerin ne cikarsa ciksin azalmadigi muddetce kafana takmayacaksin bak.yavrum yazik olusmaya calisiyo.yuksek moralle lutfen destek ol annesi
teşekkür ederim canım inşallah iyi devam eder burda yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum herkese yazamıyorum bazen işyerinde arada giriyoeum nete hepinizi öpüyorum

Merhaba kızlar. bir süredir siteye giremiyordum.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz pazartesi günü kontrole gittik. ense kalınlığımız çok şükür 1.2 çıktı. boyumuzda 4.86 çok şükür iyi canım kuzum. sonuç yarın çıkacak. öyle net gördük ki, çok güzeldi. kollar, bacaklar, yüzü, burnu harikaydı:KK36:hareket ediyor,sağa sola dönüyor, hafif zıplıyordu. çok güzel bir duygu onu görmek. yalnız doktor cins,yetini söylemedi. fakat doktor alttan gösterdi. biz erkek bu diye bağırdık ama doktor daha belli olmaz dedi.:KK46: dün ikili test için kan verdim. yarın sonuca göre doktorum arayıp bilgi verecek. Umarım sonucumuz da iyi çıkar. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın:)

Merhaba kızlar. bir süredir siteye giremiyordum.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz pazartesi günü kontrole gittik. ense kalınlığımız çok şükür 1.2 çıktı. boyumuzda 4.86 çok şükür iyi canım kuzum. sonuç yarın çıkacak. öyle net gördük ki, çok güzeldi. kollar, bacaklar, yüzü, burnu harikaydı:KK36:hareket ediyor,sağa sola dönüyor, hafif zıplıyordu. çok güzel bir duygu onu görmek. yalnız doktor cins,yetini söylemedi. fakat doktor alttan gösterdi. biz erkek bu diye bağırdık ama doktor daha belli olmaz dedi.:KK46: dün ikili test için kan verdim. yarın sonuca göre doktorum arayıp bilgi verecek. Umarım sonucumuz da iyi çıkar. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın:)
maaşallah bebeğine canım şimdiden hareketliyse seni çok yoracak annesi :):) sağ olsunlar sağlıklı olsunlar da yorsunlar ama hiç önemi yok :):) cinsiyetini neden söylemedi ki acep normald bu haftalarda cinsel organları belirginleşirmiş. alttan ultrasonla mı baktı canım ?? yoksa karından mı baktı ?

kızlar selam,
Bende reflü var ve hamileliğin de etkisiyle resmen fenalık geçiriyorum. Bulantı sonrasında kusma . acaip halsizim. Var mı tavsiyesi olan? doktor dramamine diye bir hap verdi ama tüp bebek doktoruma görünene kadar içmek istemedim.
Siz neler yaptınız bulantıya karşı?_

Bende hiç bulantı yok.. Sadece baş dönmem başladı bi de midem kaynıo o kadar... Bazen korkuyorum bile bulantım nie yok acep die.. Dilerim toparlarsın kısa zamanda..

Bende hiç bulantı yok.. Sadece baş dönmem başladı bi de midem kaynıo o kadar... Bazen korkuyorum bile bulantım nie yok acep die.. Dilerim toparlarsın kısa zamanda..
İnşaallah canım. iyi ki yok çok şanslısın. Benim sabahları işe gidişlerim , akşam dönüşlerim korku filmi gibi olmaya başladı. Resmen fenalık geçiriyorum. Ama katlanıyoruz inşaallah sonu güzel olsun diye

Aynen dileklerine katılıyorum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizim 8 bini buldu. 5 bin 200 ü tüp bebek, 1300 ü dondurma, gerisi ilaç. Gerçi ilaç hala devam ediyo ama artık yazdırıyorum. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
tşkler cnm cvp verdiğin için inşallah tutar dilerim ne durumdasın cnm.

Insallah bakalim. Ultrasona gittigimde degerim 715ti oyuzden kucuk oldugu icin bisey gorunmedi ama eger normal bir gebelikse ozamna bu haft degerim 3000 civari olmasi gerek gorunur insallah.. beni. Transfer 30.10 gunu oldu iki gunluk yumurta ile.seninki ne zaman oldu? Hatta bana ilk testi yapturdigimda 13.11. Degeriniz duusk dediler 4p hcg cikmisti. 17.11 yaptirdim test 197 olmustu. 21.11 gunu de iste 715e cikmisti

Canım benimde 1 kasımda transfer oldu. Banada ayin 13 yaptı dediler ben 12 de yaptırdım ilk defa 148 ardından bu şekilde 2 günde bir yaptırdım. 22 kasımda doktora gittiğimde normal Ultrason da gözükmedi vajinal yapalım dedi doktor. 4000 geçtikçe gözükür dedi. 7 mm kesenin dedi. Seninde bu perşembe normal ultrasonla görülmesi dahi vajinal yolla görülür. Bugün normal yolla karında ultrasonla başka bir doktor baktı oda 7 dedi. İkiside aynı sonucu söyleyince moralim bozuldu benimde... Fakat eşim makineler farklı yöntem farklı onun için aynı değer çıktı diyor ...

çok korkuyorum bir kere gelişmedi ve kaybetim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o zamanda sürekli uyuyordum şimdi yine hep uyukluyorum korkuyorum. neden gelişmez ki nasıl önlenir ve ayrıca kalp atışı ne zaman duyulacak heyecanlıyım doktor haftaya ultrason demiş

Back