• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

maaşallah bebeğine canım şimdiden hareketliyse seni çok yoracak annesi :):) sağ olsunlar sağlıklı olsunlar da yorsunlar ama hiç önemi yok :):) cinsiyetini neden söylemedi ki acep normald bu haftalarda cinsel organları belirginleşirmiş. alttan ultrasonla mı baktı canım ?? yoksa karından mı baktı ?

Yok canım göbekten bakıyor. Kanda pozitif çıktıktan sonra hiç alttan bakmadı doktorum. Daha erken olduğu için kendisi söylemek istemedi sanırım ama, sanki ben söylemeyim siz bakın der gibiydi :) 9 arlıkta tekrar kontrolüm var, o zaman kesin söyler artık. :KK36:Sağlıklı olsunlar da yorsunlar, hiç önemli değil canım.:KK36:

Yok canım göbekten bakıyor. Kanda pozitif çıktıktan sonra hiç alttan bakmadı doktorum. Daha erken olduğu için kendisi söylemek istemedi sanırım ama, sanki ben söylemeyim siz bakın der gibiydi :) 9 arlıkta tekrar kontrolüm var, o zaman kesin söyler artık. :KK36:Sağlıklı olsunlar da yorsunlar, hiç önemli değil canım.:KK36:
ayyy maaşallah çok heyecanlandım şimdi, senin ki erkek büyük ihtimalle o zaman :) aslında hiç önemi yok ama benimde cuma günü kontrolüm var tüp bebek doktoruma son kez gidicem, ultrason cihazı çok net gösteriyor acaba bu son muayenede bi güzellik yapıp söyler mi cinsiyetini :)

allah kolaylık versin canım... merak etme 3.ayından sonra folik asit,estrofem ve crinone jelden kurtulacaksın zaten. ama iğne ve aspirin full devam. bu kezde demir ilacı gelecek. en nefret ettiğim iğne bide sanırım bana doğumdan sonrasına kadar kullandıracaklar bakalım sende ne olacak.:KK66:
Hayırlısı olsun. Beşler için katlanacagiz bu zorlu sürece artık. .. Allah emeklerimizi boşa çıkarması. Sağlıklı olarak bebeklerimizi kucaklayan almayi nasip etsin. Bilginiz için teşekkürler

ayyy maaşallah çok heyecanlandım şimdi, senin ki erkek büyük ihtimalle o zaman :) aslında hiç önemi yok ama benimde cuma günü kontrolüm var tüp bebek doktoruma son kez gidicem, ultrason cihazı çok net gösteriyor acaba bu son muayenede bi güzellik yapıp söyler mi cinsiyetini :)

Evet söyleyebilir bence de. Sende bak yine. Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez. Bende hep erkek hissediyorum. Çin takvimine göre de erkek çıkıyor :KK25: Eşimde kız istiyor. aramızda tatlı bir didişme var:KK68:

Evet söyleyebilir bence de. Sende bak yine. Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez. Bende hep erkek hissediyorum. Çin takvimine göre de erkek çıkıyor :KK25: Eşimde kız istiyor. aramızda tatlı bir didişme var:KK68:
cinsiyet için didişmek ne tatlı dimi :) bende de çin takvimi kız çıkıyor, eşim erkek istiyor, benim için hiçççç fark etmiyor , sağlıklı, mutlu, huzurlu bi bebek olsun öncelikle :KK24::KK24:

çok korkuyorum bir kere gelişmedi ve kaybetim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o zamanda sürekli uyuyordum şimdi yine hep uyukluyorum korkuyorum. neden gelişmez ki nasıl önlenir ve ayrıca kalp atışı ne zaman duyulacak heyecanlıyım doktor haftaya ultrason demiş
7 haftadan sonra kalp atışı duyulurmus fakat kimi arkadaşlar daha erken duymuştum. Banada bugün 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Hayırlısı

Merhaba kızlar. bir süredir siteye giremiyordum.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz pazartesi günü kontrole gittik. ense kalınlığımız çok şükür 1.2 çıktı. boyumuzda 4.86 çok şükür iyi canım kuzum. sonuç yarın çıkacak. öyle net gördük ki, çok güzeldi. kollar, bacaklar, yüzü, burnu harikaydı:KK36:hareket ediyor,sağa sola dönüyor, hafif zıplıyordu. çok güzel bir duygu onu görmek. yalnız doktor cins,yetini söylemedi. fakat doktor alttan gösterdi. biz erkek bu diye bağırdık ama doktor daha belli olmaz dedi.:KK46: dün ikili test için kan verdim. yarın sonuca göre doktorum arayıp bilgi verecek. Umarım sonucumuz da iyi çıkar. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın:)

canım benim çok sevindim ayy o minicik ensesini yerimmm ne de tatlı dimi ultrasondan alıp sevesi geliyor insanın..
bir dahaki gidişinde cinsiyeti kesin söyler. Benim randevum 10 aralıkta o zamana kesin söylerim dedi.. zaten belirgin olur iyice.. saglıklı olsun tek derdim bu benim ama insan merak da ediyor tabi..

Gunaydin kizlar bu sabahta k.rengi akintiyla kalktik hadi hayirlisi :KK43:
Canim kahverengi akintidan korkma. Normalde yaptiklari igne disinda kullandigin bisey yokmu

kizlar alttan muayeneden korkmayin . Hatta 3 4 aylik olduktan sonra rahim boyunu ogrenmek icin alttan muayene olun

canım benim çok sevindim ayy o minicik ensesini yerimmm ne de tatlı dimi ultrasondan alıp sevesi geliyor insanın..
bir dahaki gidişinde cinsiyeti kesin söyler. Benim randevum 10 aralıkta o zamana kesin söylerim dedi.. zaten belirgin olur iyice.. saglıklı olsun tek derdim bu benim ama insan merak da ediyor tabi..

Evet canım aynen dediğin gibi alıp sevesi geliyor insanın:KK36: o nasıl güzel bir şey ya. bize de 10 aralık dedi. hemen sen geldin aklıma, aynı gün görüşebiliriz diye düşündüm:KK45: fakat doktorun yanından çıkınca aklımıza geldi bizim o gün derseler geç bitiyor. Sekretere bir gün önceye yazdırdık mecburen. belki bir daha sefere karşılaşırız:KK5: sen nasılsın, kuzuların nasıl? tadilat bitmiş, gözün aydın. bebişlere hazırlık başlasın o zaman yehuuu...:KK36:

Merhaba kızlar. bir süredir siteye giremiyordum.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz pazartesi günü kontrole gittik. ense kalınlığımız çok şükür 1.2 çıktı. boyumuzda 4.86 çok şükür iyi canım kuzum. sonuç yarın çıkacak. öyle net gördük ki, çok güzeldi. kollar, bacaklar, yüzü, burnu harikaydı:KK36:hareket ediyor,sağa sola dönüyor, hafif zıplıyordu. çok güzel bir duygu onu görmek. yalnız doktor cins,yetini söylemedi. fakat doktor alttan gösterdi. biz erkek bu diye bağırdık ama doktor daha belli olmaz dedi.:KK46: dün ikili test için kan verdim. yarın sonuca göre doktorum arayıp bilgi verecek. Umarım sonucumuz da iyi çıkar. Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın:)
Maşallah canım :) bende salı günü gideceğim inşallah bende hayırlı haberler veririm

İnanki o kadar uzuluyorumki bugun kuzu bacagini oynatiyodu ya cok zor bi durum cok bunaldim ben cok :KK43::KK43::KK43:
Aaaaa moral bozmak yok :KK20: yat dinlen suyunu iç. Benimde kaç gün sürdü 12. Haftaya yaklaşınca geçti seninde geçecek bu durum tüp bebek de normal diyor doktor:KK19:

Back