Yok canim ben taramalari yaptirmiycam drla konustum problem olursa aldiricanmi dedi bende tabiki Hayır dedim ozaman hiic bosuna yaptirma dedi
Hm geçer inşallah canım benim geçti şükürBendede simdi fitili koyarken kahverengi akinti geldi
canım birşey sormak istiyorum.azosperm için ne yaptınız.nasıl bir tedavi oldu.benimde eşimde azosperm.bu yüzden dikkatimi çekti.hamileliğinde hayırlı olsun bu arada.Bu arada ilk denemem geçen yıldı embriyo olusmadığı icin transfer bile yaşayamadım... Bu yıl eşim tedavi oldu azo spermden oligo sperme döndü..Transferim 2 adet blastokist yani 5. Gün embriyosu 22 eylülde gerçekleşti 1 ekimde ilk testim 174 3ekimde 2. Testim 516 çıkt.ı ilk ultrason tarihim 11 ekim.İkizlerim inşallah tutmuştur tek dileğim ikisini de sağlıkla kucağıma almak!
canım sen kaç kere tahlil yaptın böyle :):) artışların gayet güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :):)Kızlar birşey sorucam
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436
20 gün 1.356
24 gün 3.379
şimdi bu 20. gün ile 24. gün arası artış az mı? İlle iki kat iki kat mı artması gerekiyor. Çok korkuyorum birşey mi oluyor
Benimde bugün rüyamda hareketini hissetmek nasip oldu :) bende çok istiyorummmmmmYaaa daha erken biliyorum ama sanki ben icimde kucuk kipirtilar hissediyorum.sizce olabilir mi?var mi hic 15.16.haftada hisseden ikiz annesi?yoktur ya gecen gunde var dedim gaz cikmisticok istiyorum hareketlerini hissetmeyi herhalde psikolojik olarak hissediyorum ay kendim sordum kendim cevap verdim
Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin insallah.o dedigini ben sordum dr a oyle bi tedavi sekli yok dedi bende yaptirmiyorum o zaman dedimcanım elbette aldırmayı hiç düşünmeyiz sana katılıyorum ama bazen anne karnındaki bebekte ufak bir sorun olduğunda bunu tedavi edebiliyolar önlem almak lazım diye düşünüyorum ben..
hepimizin için hayırlısı olsun herseyin..
Tesekkur ederim canım ama 20. Gün ile 24. Gün arasında az artış varcanım sen kaç kere tahlil yaptın böyle :):) artışların gayet güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :):)
yok canım ona takılma değerlerin gayet güzel artmış doktorun da söylemedi mi ?? :):)Tesekkur ederim canım ama 20. Gün ile 24. Gün arasında az artış var
Hayırlısı olsun canım , erkeğe yakın gibi o zaman :)27.2 cnm bnm hadi hayirlisi bakalim
GÖRÜNÜR ALLAHIN İZNİYLE :) SEN İÇİNİ FERAH TUTKızlar selam,
Bugun transferimin 20. günü. akşam randevum var. 5. gun tek embriyo transfer edilmişti. Bugun karnımdan görülür mü kese?
Saglikli olsunda cnmdoktorlisi ile kucagimiza alalim da insallah hic fark etmez ama bebek sagda ise erkek solda ise kiz derler bana doktorm hep sol taraftan muane ediyoo insan merak ediyo dogal olarak daha ogrenmemize 4 hafta warHayırlısı olsun canım , erkeğe yakın gibi o zaman :)
Gurur Hoca bi tane Allah çocuklarına bağışlasınhayırlı olsun arkadaşım bende ankalife de tüp bebek denedim şuan 14 haftalık gebeyim benim de doktorum gurur hoca ve bende serum kullandım ve artık ayda bire düşürdü serumu buğra hoca evet internet sitelerinde pek olumlu şeyler yazmıyor ama merkezin araştır ma yönü iyi gerçekten ben doğumu da orda yapacağım allah nasip ederse
AMİN KARDEŞİM İNŞALLAHGözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?