- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Naptın canım gördünmü keseyi???Kızlar selam,
Bugun transferimin 20. günü. akşam randevum var. 5. gun tek embriyo transfer edilmişti. Bugun karnımdan görülür mü kese?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın canım gördünmü keseyi???Kızlar selam,
Bugun transferimin 20. günü. akşam randevum var. 5. gun tek embriyo transfer edilmişti. Bugun karnımdan görülür mü kese?
Geldim simdi bekliyorum sirami. İnşallah gorurum keseyiNaptın canım gördünmü keseyi???
Inşallah görürsün hayırlısıyla keseyi. Ben de seninle aynı gündeyim. Sabah da benim kontrolüm var canım.hadi güzel haberler bekliyorum:)Geldim simdi bekliyorum sirami. İnşallah gorurum keseyi
Canim doktor keseyi gormedi karindan vajinal de bakmak istemedi. Tup bebek ddoktorun bakicak zaten sabret dedi. Hatta doktorumun arkadasi çıktı. O en iyi zamani bilir. Haftaya zaten kontrol edicek dedi.Inşallah görürsün hayırlısıyla keseyi. Ben de seninle aynı gündeyim. Sabah da benim kontrolüm var canım.hadi güzel haberler bekliyorum:)
Amin insallah gurur hocayı gecenin bir vaktinde aradığımız i biliyorum çok iyi güler yüzlü pozitif düşünceli birisi Buğra hoca da öyle kalp atışını duyunca sanırım seninle de can hoca ilgilenecek orda gebelik takibini can hoca yapıyormuş benimle o ilgileniyor vd doğumda o yaptıracak Oda iyi birisi hastanenin doktorları çalışanlardan bin kat daha iyi ve güler yüzlü inşallah seninle karşılaşır tanışmak kısmet olur ben pazartesi gideceğim ogleden sonra kan vermeye ve ayin 8 ile 10 arasında ultrason için gidecegimGurur Hoca bi tane Allah çocuklarına bağışlasın
Doktorum da ben sorun görmüyorum dedi ama hala şüpheliyim. Eve gideyim sana ayrıntılı yazacağım ultrosana da girdim bu gün başka yerdeyok canım ona takılma değerlerin gayet güzel artmış doktorun da söylemedi mi ?? :):)
canim ikili uclu tedtlerden bahsediyorsunuz dimi. Bu testlerle bebege mudahale edilebilecek ya da iyilestirilebilecek biseye bakmiyorlar ki. Kromozomal anomalilere bakiyorlar. Ama zaten kromozom bozukluklarina yapilabilecek bisey yok. He su var 2. Duzey ayrintili ultrasonla 20. Haftalarda yapilan bebegin ic organlarina filan bakiliyor. Bunun cok gerekli oldugunu dusunuyorum. Burda Allah korusun bir sıkînti olursa dogumunuona gore bir hastanede yaparsin ancak mudahale icin. Hayirlisi olsun hepimiz icincanım elbette aldırmayı hiç düşünmeyiz sana katılıyorum ama bazen anne karnındaki bebekte ufak bir sorun olduğunda bunu tedavi edebiliyolar önlem almak lazım diye düşünüyorum ben..
hepimizin için hayırlısı olsun herseyin..
Ay canım tam denk geldin, benim 20. Gün değerim 1.350 idi 24. Günüm 3.390 bundan önce hep iki kat artardı ama bende korktum tüp doktoruna gidemem yurt dışındaymış, normal kadın doğuma gittim ultrason ile baktı biraz zor buldu ama bulduk, galiba bu kese dedi. Böyle demesi tuhaftım, galiba! Neyse içi boş siyah birşey. Çapı 5 mm iyi filan dedi. Benim 10. Gün 28 ile başladım kan değerine sanırsam o yüzden çok küçük. Senin çap nekadar?Merhabalar,
Bugün ilk kontrolümüze gittik ve kesemizi gördük :) Bebek yoktu içinde siyah bir keseydi. sizde de böyle mi oldu arkadaşlar? Bi de benimkisi 5. gün emriyosu transferiydi ama doktorum son adet tarihin baz alıyoruz biz dedi. karıştım biraz.
Bebek nerde dedim onu da 2 hafta sonra göreceğiz dedi. Arada yolk kesesini gördüğünü de söyledi.
Darısı tüm bebek isteyenlerin başına...
Evet daha karındsn görülmesi için çok küçük... Azcık daha sabır:)Canim doktor keseyi gormedi karindan vajinal de bakmak istemedi. Tup bebek ddoktorun bakicak zaten sabret dedi. Hatta doktorumun arkadasi çıktı. O en iyi zamani bilir. Haftaya zaten kontrol edicek dedi.
neyse hayırlısı olsun. Birazcik daha beklicez :)
Ay canım tam denk geldin, benim 20. Gün değerim 1.350 idi 24. Günüm 3.390 bundan önce hep iki kat artardı ama bende korktum tüp doktoruna gidemem yurt dışındaymış, normal kadın doğuma gittim ultrason ile baktı biraz zor buldu ama bulduk, galiba bu kese dedi. Böyle demesi tuhaftım, galiba! Neyse içi boş siyah birşey. Çapı 5 mm iyi filan dedi. Benim 10. Gün 28 ile başladım kan değerine sanırsam o yüzden çok küçük. Senin çap nekadar?
Amin canım inşallahGünaydın.
Vajinal baktı benim tüp bebek doktorum. 11.mm x 5 mm dedi. 5+2 görünüyormuş.
Benden sana küçücük bir tavsiye arkadaşım. kan değerlerine takılma. Bak benim değerlerim :
7. gün : 25,8
9. gün : 38.4
11. gün 106,4 idi.
9. gün hatta çok çok korkmuştuk. 11. gün 106,4'ü görünce hemşirem daha fazla yaptırma dedi ve direkt kese görme için gün vermişti. Ben de istemedim yaptırmayı zaten tekrar. gerek de yok. sadece dua ile ve hamile olduğuma inancla bekledim. Bence sen de artık devam etme kan testi yaptırmaya. Kan testi olayı hem kafa karıştırıyor hem soru işaretlerine boğuyor insanı.
Minik de olsa kese görünmüş. şükret ve randevu gününü bekle derim ben :)
İnşallah kalp atışını duymak dahası sağlıcakla doğurabilmek nasip olur hepimize..
Cnm geçmiş olsun.. Ben 1,5 ay çektim gribi. Bir öksürüyordum ki sanıyodum doğuracam. Allah korusun tabi.. Bol ıhlamur, bol nişasta, bol c vitamini almalısın... Doktorum tandum verde ve bepanthene pastil verdi... İşe yaradılar mı bilmiyorum ama kullandım onları da. Ama dinlenmeden hiçbiri işe yaramıyot. Hazır hafta sonu da yat dinlen bol bol. Bi de gribe en iyi tavuk suyu çorbası geliyormuş.. Bol limonla iç.. Tekrar geçmiş olsun..Gunaydinlar tatli anneler! Benim bir sorunum var bogazim kasiniyor ve cok oksuruyorum pzrtsi kontrolum var o zmn doktoruma ilac yazdircam, pzrtesine kdr idareden ne yapabilirim. Birde affedersiniz balgam cikiyor oksurunce. Bebislerinizle beraber guzel h.sonlari gecirmenizi dileriz bizde :)
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar benimde ilk tüp bebek transferim oldu iki negatif aşılamadan sonra 2.gun dondurulmuş embriyo 3 tane hemde 12.gun 608 14.gun 1600 20.gun 8195 hcg yuksek olmasina ragmen bir tane bebisim var cok sukur rabbime perşembe ultrason göbekten net olmayınca alttan baktık biraz kan pihtisi var dedi buarada 19.gunde çok kanamam oldu bi gece çok korktum ama bi sıkıntı yok şükür haftaya tekrar kontrol var kalp atışını ne zaman duyucam çok merak ediyorum buarada allah hepimize kolaylıklar versin bebislerimizi kucagimiza almak nasip etsin ♥
canim nerelerdesin epeydir farketmedim seni. Gecmis olsun. Bol nisasta yazmissin ya nisasta derken? Bir de ne ise yariyor griple ne ilgisi var canim bilemedimI
Cnm geçmiş olsun.. Ben 1,5 ay çektim gribi. Bir öksürüyordum ki sanıyodum doğuracam. Allah korusun tabi.. Bol ıhlamur, bol nişasta, bol c vitamini almalısın... Doktorum tandum verde ve bepanthene pastil verdi... İşe yaradılar mı bilmiyorum ama kullandım onları da. Ama dinlenmeden hiçbiri işe yaramıyot. Hazır hafta sonu da yat dinlen bol bol. Bi de gribe en iyi tavuk suyu çorbası geliyormuş.. Bol limonla iç.. Tekrar geçmiş olsun..
I
Cnm geçmiş olsun.. Ben 1,5 ay çektim gribi. Bir öksürüyordum ki sanıyodum doğuracam. Allah korusun tabi.. Bol ıhlamur, bol nişasta, bol c vitamini almalısın... Doktorum tandum verde ve bepanthene pastil verdi... İşe yaradılar mı bilmiyorum ama kullandım onları da. Ama dinlenmeden hiçbiri işe yaramıyot. Hazır hafta sonu da yat dinlen bol bol. Bi de gribe en iyi tavuk suyu çorbası geliyormuş.. Bol limonla iç.. Tekrar geçmiş olsun..