• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar duanıza ihtiyacım var.cumartesi ultrasona gireceğim. Ikinci kan testim beklendiği kadar yükselmemişti ancak üçüncüsünde değer ikiye katlamıştı. Bu nedenle biraz korkuyorum. Inşallah Bebeklerim iyidir ve kese leri görürüz hayırlısıyla.

Kızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize

Kızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize
Canim cok gecmis olsun.merak etme kalp atisi varsa allahin izniyle siikinti yoktur.benim bir defa kanamam oldu.burada bircogumuzun oldu.merak etme sen.poponun altina hafif bir yastik veya ayaklarini yuksekte tut biraz.2 gun boyunca wc disinda kalkma.kahverengi akontin olacaktir.merak etme.elini karnina koy.dua et.psikoloji cok onemli.birseyi merak ettim.kanama kese etrafinda mi rahimde baska bir yerde mi?dr.ne dedi?kalp atislarinda azalma var miymis normal miymis?

Kizlarr bende bugun dr gittim pitirciklarim cok iyiydi sirt ustu ziplayip durdu bitanesi digeri ezan okunmustu namazini kiliyordu yavrumm secdede gibiydi:)41mmler dedi dr.ense kalinligi 45mm oluyormus haftaya randevu aldik ama sizce 45mm olurmu sizce 1 haftada

günaydınnn canım bebişlerin iyimiş çok sevindimm:nazar:
yalnız ense kalınlığını anlayamadım ben doktor ölçmedi mi? bebişler 45 mm olduğunda mı ense kalınlığı ölçülüyormuş yani.. bunu bilmiyordum valla:110:

Merhaba arkadaşlarım
Bende geldim :) Size değerlerimi yazayım ilk önce
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Size birşey soracağım Son iki gündür gece kasıklarım ağrıyor, adet olmadan önce bile bu kadar ağrımazdı
Ovuyorum filan 10 dk sonra geçiyor. Sizdede oluyor mu bu ağrılar?

Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle çok sevindim. Kasık ağrısını ben ilk haftalar çok çektim adet olcam devam etmicek diye ödüm koptu ama sanırım normal bir durummuş ki gün geçtikçe azaldı şimdilerde ise adet günlerim yaklaşınca hissediyorum. Rahim büyümesinden kaynaklı bağların gerilmesiyle bu sancılar olurmuş, doktoruma da sordum normal bunlar merak etme dedi. Ayağını sıcak tutmaya çalış cnm inşallah herşey gönlünce olsun

Arkadaslar ben kanda hamile oldugumu ogrendim 5.gun emriyosu ikit abe rransfer edildi. Ilk degr 630 ikincisi 1600 ama simdi sabah hafif karib agrisi ve bir iki damla kan grlmis cok korkuyorum boyle olanınz oldu mu[/QUOTE
korkma bir çoğumuzun kanaması oldu doktorunu ara söyle belki iğne filan tavsiye eder ve bol ca dinlen

Canım merhaba hayırlı olsun öncelikle çok sevindim. Kasık ağrısını ben ilk haftalar çok çektim adet olcam devam etmicek diye ödüm koptu ama sanırım normal bir durummuş ki gün geçtikçe azaldı şimdilerde ise adet günlerim yaklaşınca hissediyorum. Rahim büyümesinden kaynaklı bağların gerilmesiyle bu sancılar olurmuş, doktoruma da sordum normal bunlar merak etme dedi. Ayağını sıcak tutmaya çalış cnm inşallah herşey gönlünce olsun
Tesekkur ederim canım inşallah. Çok şükür bu gece o ağrım olmadı. Bu günde kan verdim inşallah o da iyi çıkarda rahat bir nefes alırım. Inşallah

GÜNAYDIN KUZUCUKLARA VE ANNELERINE :KK25:
RABBİM bu cuma gününde bütün edilen duaları kabul etsin... kimseyi evlatsiz koymasın:KK68::KK68:
Amin canim.Ben masama "her turlu seytan ve zehirli hayvandan ve butun kem gozlerden allahin eksiksiz kelimelerine siginirim" yazdim.nazara karsiymis.tam karsimda ara ara bakip soyluyorum.belli olmaz malum gobis kocaman olunca allah korusun:nazar:

Arkadaslar ben kanda hamile oldugumu ogrendim 5.gun emriyosu ikit abe rransfer edildi. Ilk degr 630 ikincisi 1600 ama simdi sabah hafif karib agrisi ve bir iki damla kan grlmis cok korkuyorum boyle olanınz oldu mu
arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah canım sanırım arada hafif kanama olması normalmiş ama yinede doktorunu ara sor rahatlarsın bende 5. gün emriyosu 2 adet transfer oldum ama ben transferin 10. günü test yaptım 49 çıktı 2 gün sonra 82 sen ilk testini transferin kaçıncı günü yaptırdın canım deyerlerim düşük diye çok korkuyorum

Tesekkur ederim canım inşallah. Çok şükür bu gece o ağrım olmadı. Bu günde kan verdim inşallah o da iyi çıkarda rahat bir nefes alırım. Inşallah

inşallah cnm çok kafanı yorma ev işi falan yapmıyorsundur zatende yinede uyarayım ah vah demektense ilk 10 hafta kendini koru. ben tam 2 hafta evde hiç bişey yapmadan yattım (6.-7.haftalar) eğilip kalkmadım uzanmadım az az ılık suyla banyo yaptım. eğer şuan yemek yiyebiliyorsan herşeyden düzenli az az yemeye çalış vücut direncini yükselt. Sık sık kan veriyorsun kan yapıcı şeyler ye :D Öyle bir süreç ki 9 ay merak içinde bir bekleyişimiz olacak. İlk keseyle başlıyor sonra kalp atışı sonra kendisi, sonra ikili testi sonra sonra diye doğuma kadar devam edicek inşallah hepimizinki... Seni diğer topikten tanıdığım için böyle detaylıca yazmak istedim.

Back