- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
- 63
sağol canım hepimize nasip olsun inşallah.Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hepimize nasip olsun inşallah.Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
27.2 cnm bnm hadi hayirlisi bakalimultrasonu değil canım ikili kan testi sonucunu
Tabi dogru yas faktöru var ben 30 yasindayim unuttum benimde 3 eylül allah hayırlı evlat versin kız erkek farketmez...3 EYLÜL 22 yaşındayım ben
Canim cok gecmis olsun.merak etme kalp atisi varsa allahin izniyle siikinti yoktur.benim bir defa kanamam oldu.burada bircogumuzun oldu.merak etme sen.poponun altina hafif bir yastik veya ayaklarini yuksekte tut biraz.2 gun boyunca wc disinda kalkma.kahverengi akontin olacaktir.merak etme.elini karnina koy.dua et.psikoloji cok onemli.birseyi merak ettim.kanama kese etrafinda mi rahimde baska bir yerde mi?dr.ne dedi?kalp atislarinda azalma var miymis normal miymis?Kızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize
Kizlarr bende bugun dr gittim pitirciklarim cok iyiydi sirt ustu ziplayip durdu bitanesi digeri ezan okunmustu namazini kiliyordu yavrumm secdede gibiydi:)41mmler dedi dr.ense kalinligi 45mm oluyormus haftaya randevu aldik ama sizce 45mm olurmu sizce 1 haftada
Amin inşallah :)Tabi dogru yas faktöru var ben 30 yasindayim unuttum benimde 3 eylül allah hayırlı evlat versin kız erkek farketmez...
Merhaba arkadaşlarım
Bende geldim :) Size değerlerimi yazayım ilk önce
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436.81
20 gün 1.356
Size birşey soracağım Son iki gündür gece kasıklarım ağrıyor, adet olmadan önce bile bu kadar ağrımazdı
Ovuyorum filan 10 dk sonra geçiyor. Sizdede oluyor mu bu ağrılar?
Arkadaslar ben kanda hamile oldugumu ogrendim 5.gun emriyosu ikit abe rransfer edildi. Ilk degr 630 ikincisi 1600 ama simdi sabah hafif karib agrisi ve bir iki damla kan grlmis cok korkuyorum boyle olanınz oldu mu[/QUOTE
korkma bir çoğumuzun kanaması oldu doktorunu ara söyle belki iğne filan tavsiye eder ve bol ca dinlen
Tesekkur ederim canım inşallah. Çok şükür bu gece o ağrım olmadı. Bu günde kan verdim inşallah o da iyi çıkarda rahat bir nefes alırım. InşallahCanım merhaba hayırlı olsun öncelikle çok sevindim. Kasık ağrısını ben ilk haftalar çok çektim adet olcam devam etmicek diye ödüm koptu ama sanırım normal bir durummuş ki gün geçtikçe azaldı şimdilerde ise adet günlerim yaklaşınca hissediyorum. Rahim büyümesinden kaynaklı bağların gerilmesiyle bu sancılar olurmuş, doktoruma da sordum normal bunlar merak etme dedi. Ayağını sıcak tutmaya çalış cnm inşallah herşey gönlünce olsun
Amin canim.Ben masama "her turlu seytan ve zehirli hayvandan ve butun kem gozlerden allahin eksiksiz kelimelerine siginirim" yazdim.nazara karsiymis.tam karsimda ara ara bakip soyluyorum.belli olmaz malum gobis kocaman olunca allah korusunGÜNAYDIN KUZUCUKLARA VE ANNELERINE
RABBİM bu cuma gününde bütün edilen duaları kabul etsin... kimseyi evlatsiz koymasın
arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah canım sanırım arada hafif kanama olması normalmiş ama yinede doktorunu ara sor rahatlarsın bende 5. gün emriyosu 2 adet transfer oldum ama ben transferin 10. günü test yaptım 49 çıktı 2 gün sonra 82 sen ilk testini transferin kaçıncı günü yaptırdın canım deyerlerim düşük diye çok korkuyorumArkadaslar ben kanda hamile oldugumu ogrendim 5.gun emriyosu ikit abe rransfer edildi. Ilk degr 630 ikincisi 1600 ama simdi sabah hafif karib agrisi ve bir iki damla kan grlmis cok korkuyorum boyle olanınz oldu mu
Tesekkur ederim canım inşallah. Çok şükür bu gece o ağrım olmadı. Bu günde kan verdim inşallah o da iyi çıkarda rahat bir nefes alırım. Inşallah
Benim 12. Gun kan testi yaptim. Ilki 600 14. Gun 1600