Nazar için " maşallahü la havle vela guvvete illa billahil alliyyül azim" :) nazar için ayetel kursi de okunur canım Rabbim kem gözden korusun...Amin canim.Ben masama "her turlu seytan ve zehirli hayvandan ve butun kem gozlerden allahin eksiksiz kelimelerine siginirim" yazdim.nazara karsiymis.tam karsimda ara ara bakip soyluyorum.belli olmaz malum gobis kocaman olunca allah korusun
Aminn aminnnGÜNAYDIN KUZUCUKLARA VE ANNELERINE
RABBİM bu cuma gününde bütün edilen duaları kabul etsin... kimseyi evlatsiz koymasın
Günaydın canım.. Rabbim şifasını verir inşallah günahsız yavrusuna bağışlar.... tüm derman bekleyenler sağlıklarına kavuşurlar inşallah...Arkadaslar gorumcemin eşinin ablasının eşinde beyin tümörü vardı. Bugün ameliyat oluyor. . Bir sipastik engeli olan çocuğu var. Lütfen sizden dua istiyorum. Rabbim onu Ailesine bağışlasın. Şimdiden Allah razı olsun böyle şeyleri kimseye yaşatmasın. .
Canım değerin çok güzel masallah benim 10. Gün 198 12.gün 546 dı ikizlere hamileyimBenim 12. Gun kan testi yaptim. Ilki 600 14. Gun 1600
maşallah canım yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim 12. Gun kan testi yaptim. Ilki 600 14. Gun 1600
Sağol arkadaşım..yazdıkların çok iyi geldi..inşallah benimde gebeliğim sağlıklı devam eder..sadece lavobo için kalkıyorum..kalp atışları iyi dedi..kesenin etrafında şüpheli çok az kanama var dedi..korkuyorum..dua ediyorum..başka hiçbirşey elinden gelmiyorCanim cok gecmis olsun.merak etme kalp atisi varsa allahin izniyle siikinti yoktur.benim bir defa kanamam oldu.burada bircogumuzun oldu.merak etme sen.poponun altina hafif bir yastik veya ayaklarini yuksekte tut biraz.2 gun boyunca wc disinda kalkma.kahverengi akontin olacaktir.merak etme.elini karnina koy.dua et.psikoloji cok onemli.birseyi merak ettim.kanama kese etrafinda mi rahimde baska bir yerde mi?dr.ne dedi?kalp atislarinda azalma var miymis normal miymis?
bu günün ve tüm sevgili kullarının hürmetine Rabbim yardımcısı olsun hemen sağlığına kavuştursun inşallah.Arkadaslar gorumcemin eşinin ablasının eşinde beyin tümörü vardı. Bugün ameliyat oluyor. . Bir sipastik engeli olan çocuğu var. Lütfen sizden dua istiyorum. Rabbim onu Ailesine bağışlasın. Şimdiden Allah razı olsun böyle şeyleri kimseye yaşatmasın. .
Kesenin etrafinda kanama azsa hic merak etme.allahin izniyle bi sikinti olmaz.bir arkadasimda kesenin %95 i kanla kapliydi.dr.bu cocuk olmaz dedi.kizi simdi 6 aylik.rabbim verecek oldu mu veriyor.hersey bahanesi aslinda.icini ferah tutSağol arkadaşım..yazdıkların çok iyi geldi..inşallah benimde gebeliğim sağlıklı devam eder..sadece lavobo için kalkıyorum..kalp atışları iyi dedi..kesenin etrafında şüpheli çok az kanama var dedi..korkuyorum..dua ediyorum..başka hiçbirşey elinden gelmiyor
Amin canim.gece 3 defa falan wc icin kalkiyorum.her kalktig7mda uykuya dalana kadar dua okuyorym.o kadar huzurlu hissettiriyor ki bana.insanin boyle zamanlarda dini duygularinda artis mi oluyo neNazar için " maşallahü la havle vela guvvete illa billahil alliyyül azim" :) nazar için ayetel kursi de okunur canım Rabbim kem gözden korusun...
Canm dr ne dediyse aynen yap. Bnde 8. Haftada yasadim kanama. 1 gunden fazla surdu. Kipkirmiziydi. Snra kahveye dondu 3 pet kullandim bi gunde. ertesi gün sabaha biraz geldi koyu kahve sonra geçti bidaha da görmedim çok şükür. kalp atımı iyi yazmışsın ben internette okumuştum kanama anında yapılan ultrasonda kalp atımı görüldüğünde gebelik büyük ihtimalle sağlıklı devam edermiş. Allahım bizlere bağışlar inşallah yavrularımızı.. çook çok geçmiş olsun.Kızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize
Evet ya oyle dedi dr 45mm den kucuk olunca yanlış sonuc verebiliyor o yuzden haftaya gel dedi sen olcturmusmuydungünaydınnn canım bebişlerin iyimiş çok sevindimm
yalnız ense kalınlığını anlayamadım ben doktor ölçmedi mi? bebişler 45 mm olduğunda mı ense kalınlığı ölçülüyormuş yani.. bunu bilmiyordum valla
Olmazmi canim gecmisi oku bir cok arkadasta oldu moralini bozma insallah hayırlısıyla aliriz kucaklarimiza yavrularimiziKızlar çok kötüyüm..düne kadar herşey yolundaydı..dün doktor kontrolümüzde vardı..herşey gayet iyi,kalp atımı gayet iyi dedi..eve geldim...gece bir ıslaklık hissettim..lavoboya koştum..kanama var..bayağı var hemde..ağla ağla..tüp bebek doktorunu aradım açmadı..bizim eve yakın özel bir hastaneye gittik..kadındoğumcu vajinal usg yaptı..kalp atımı var dedi..düşük olabilir olmayabilirde dedi..depot proluton yaptırdı..istrahat verdi..sadece lavoboya kalk dedi..çok korkuyorum kızlar..Allahım hepimizin evladını bağışlasın..hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin..böyle 9. Haftada kanaması olan varmı??dua edin bize
Birinci degerin 12.gun degeri ise cogul olabilir venim 763.64tu ikizlere hamileyim cok sukur rabbime:)Selam bende yeni katildim araniza
birinci bhc 630
Ikinci bhcg 1600
Acaba cagul.gebelik mi.
birde ayin birinde kese gormeye gidecez insallaj bunsurecte neler yapilabilir neler yaptiniz...
Yerleşme kanamasidir canim cok yogun değilseArkadaslar ben kanda hamile oldugumu ogrendim 5.gun emriyosu ikit abe rransfer edildi. Ilk degr 630 ikincisi 1600 ama simdi sabah hafif karib agrisi ve bir iki damla kan grlmis cok korkuyorum boyle olanınz oldu mu
Evet ya oyle dedi dr 45mm den kucuk olunca yanlış sonuc verebiliyor o yuzden haftaya gel dedi sen olcturmusmuydun
Yok canim ben taramalari yaptirmiycam drla konustum problem olursa aldiricanmi dedi bende tabiki Hayır dedim ozaman hiic bosuna yaptirma dedievet canım ölçtürdüm 49.5 mmdi benimkilerama boyutuyla ilgili olduğunu ilk kez duyuyorum..
seninki de haftaya kesin öyle olur çok hızlı büyüyolar çünkü
bugün taramanın kan sonuçları belli olucak onu bekliyorum bende inş ters bişey çıkmazda boşu boşuna stres olmam..
sen de kan vericek misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?