2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Amin canim.Ben masama "her turlu seytan ve zehirli hayvandan ve butun kem gozlerden allahin eksiksiz kelimelerine siginirim" yazdim.nazara karsiymis.tam karsimda ara ara bakip soyluyorum.belli olmaz malum gobis kocaman olunca allah korusun
Nazar için " maşallahü la havle vela guvvete illa billahil alliyyül azim" :) nazar için ayetel kursi de okunur canım Rabbim kem gözden korusun...

Arkadaslar gorumcemin eşinin ablasının eşinde beyin tümörü vardı. Bugün ameliyat oluyor. . Bir sipastik engeli olan çocuğu var. Lütfen sizden dua istiyorum. Rabbim onu Ailesine bağışlasın. Şimdiden Allah razı olsun böyle şeyleri kimseye yaşatmasın. .

Günaydın canım.. Rabbim şifasını verir inşallah günahsız yavrusuna bağışlar.... tüm derman bekleyenler sağlıklarına kavuşurlar inşallah...

Sağol arkadaşım..yazdıkların çok iyi geldi..inşallah benimde gebeliğim sağlıklı devam eder..sadece lavobo için kalkıyorum..kalp atışları iyi dedi..kesenin etrafında şüpheli çok az kanama var dedi..korkuyorum..dua ediyorum..başka hiçbirşey elinden gelmiyor

bu günün ve tüm sevgili kullarının hürmetine Rabbim yardımcısı olsun hemen sağlığına kavuştursun inşallah.

Kesenin etrafinda kanama azsa hic merak etme.allahin izniyle bi sikinti olmaz.bir arkadasimda kesenin %95 i kanla kapliydi.dr.bu cocuk olmaz dedi.kizi simdi 6 aylik.rabbim verecek oldu mu veriyor.hersey bahanesi aslinda.icini ferah tut

Nazar için " maşallahü la havle vela guvvete illa billahil alliyyül azim" :) nazar için ayetel kursi de okunur canım Rabbim kem gözden korusun...
Amin canim.gece 3 defa falan wc icin kalkiyorum.her kalktig7mda uykuya dalana kadar dua okuyorym.o kadar huzurlu hissettiriyor ki bana.insanin boyle zamanlarda dini duygularinda artis mi oluyo ne

Kızlar birşey sorucam
10 gün 28.18
11 gün 39.99
13 gün 76.11
15 gün 147.08
17 gün 436
20 gün 1.356
24 gün 3.379
şimdi bu 20. gün ile 24. gün arası artış az mı? İlle iki kat iki kat mı artması gerekiyor. Çok korkuyorum birşey mi oluyor

Canm dr ne dediyse aynen yap. Bnde 8. Haftada yasadim kanama. 1 gunden fazla surdu. Kipkirmiziydi. Snra kahveye dondu 3 pet kullandim bi gunde. ertesi gün sabaha biraz geldi koyu kahve sonra geçti bidaha da görmedim çok şükür. kalp atımı iyi yazmışsın ben internette okumuştum kanama anında yapılan ultrasonda kalp atımı görüldüğünde gebelik büyük ihtimalle sağlıklı devam edermiş. Allahım bizlere bağışlar inşallah yavrularımızı.. çook çok geçmiş olsun.

Evet ya oyle dedi dr 45mm den kucuk olunca yanlış sonuc verebiliyor o yuzden haftaya gel dedi sen olcturmusmuydun

Olmazmi canim gecmisi oku bir cok arkadasta oldu moralini bozma insallah hayırlısıyla aliriz kucaklarimiza yavrularimizi

Evet ya oyle dedi dr 45mm den kucuk olunca yanlış sonuc verebiliyor o yuzden haftaya gel dedi sen olcturmusmuydun

evet canım ölçtürdüm 49.5 mmdi benimkiler ama boyutuyla ilgili olduğunu ilk kez duyuyorum..
seninki de haftaya kesin öyle olur çok hızlı büyüyolar çünkü
bugün taramanın kan sonuçları belli olucak onu bekliyorum bende inş ters bişey çıkmazda boşu boşuna stres olmam..
sen de kan vericek misin canım?

Yok canim ben taramalari yaptirmiycam drla konustum problem olursa aldiricanmi dedi bende tabiki Hayır dedim ozaman hiic bosuna yaptirma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…