• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

benimde transferimde geçikme olmuştu. SAT tarihim normalde 30 eylüldü. transferim 21 ekimde oldu. doktor keseyi görmeye gittiğimde bana SAT'ı 5 ekim olarak hesaplayacaksın bundan sonra dedi. bebeğimde o yüzde 6 hafta 3 günlük oluyor.
Bakalım cumartesi günü doktor ne diyecek . merakla bekliyorum.

Söylerim tabiki:). 17 ekim son adetim. 1 kasım transferim. Dün keseyi gördük ultrasondan sonra dedi doktor 5+ 5 sin diye. O heycanla aklıma gelmedi adetime göre bir hafta ileri demek... Bu arada dondurulmuş embriyoydu
Evet senin dr.unda adete gore hesaplamamis transfrre gore hesaplamis ama ortalama 5+2 filan oluyor genel olarak ama dogru soylemis sonuxta belki bebis de ilerden gidiyordur

Evet senin dr.unda adete gore hesaplamamis transfrre gore hesaplamis ama ortalama 5+2 filan oluyor genel olarak ama dogru soylemis sonuxta belki bebis de ilerden gidiyordur
Galiba kesenin boyutuna göre söyledi... Ama dondurulmuş olunca böyle bir hafta önce olabiliyrmuş internette arastırmslarıma göre:) Neyse sağlıkla gelsinde bana inşallah....

İyi aksamlar kizlat bgn ikili tarama sonucumi aldim cok sukurr iyi cikti hic bir sorun yok cinsiyet belli dgl ama aranizda ogrenen war mi kizlar

İyi aksamlar kizlat bgn ikili tarama sonucumi aldim cok sukurr iyi cikti hic bir sorun yok cinsiyet belli dgl ama aranizda ogrenen war mi kizlar
ikili testinin iyi çıkmasına sevindim :nazar: Testini görebilirsek cinsiyeti konusunda yorum yapabiliriz :)

Kizlarr bende bugun dr gittim pitirciklarim cok iyiydi sirt ustu ziplayip durdu bitanesi digeri ezan okunmustu namazini kiliyordu yavrumm secdede gibiydi:)41mmler dedi dr.ense kalinligi 45mm oluyormus haftaya randevu aldik ama sizce 45mm olurmu sizce 1 haftada

tebrik ederim canım aramıza hoşgeldinn saglıklı bir gebelik geçirirsin umarım allah saglıkla bebeklerini kucagına almayı nasip etsin...

hoşbuldum teşekkürler canım umarım hepimiz bunca mücadeleden sonra kolaylıklarla geçiririz.

Back
X