2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

çok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...
Canim cok uzuldum.Vardir bunda da bir hayr.Kul olarak Tevekkul etmek duser bize..Rabbim bir an once kucagini doldursun

Ya kızlar bişi sorcam benim 5. Haftada açık kahverengi lekem geldi 1 hafta sonra bita geldi doktor düşük olabilir dedi iğne verdi ama normal dio korkuyorum böyle lekelenme gören varmı ne zaman kesilir

Üzülme canım, gelişimi geri demek değil bu, geç döllenme olmuş demek

çok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...
Ahh canım yaa, üzme kendini, herşey olacağına varır. Vardır bir hayır her şeyde

[QUOTE="evrem35, post: 44277843, member: 3sabretmi goremedim bilee Allah bagislasin canim.[/QUOTE]
Belki geriden geliyordur senin bebisin de sabret canim biliyorum cok zor ama gorursun sende

Çok geçmiş olsun canım,Allahın takdiri böyleymiş o daima hakkımızda hayırlısını eyler. Kendini bırakma daha nice sağlıklı hayırlı evlatların olacaktır inşallah.

cevabin icin tesekkur ederim; yani kan pihtilasmasi oldugu halde bebislerin saglikli sekilde dogdu oylemi ? kafayi okadar taktimki pihtilasma varsa bebek kesinlikle kaybediliyor saniyordum. kan sulandirmak icin bende cor aspirin kullaiyorum ama tespit edilmis kan pihtilasmasi varsa igne veriliyormus sanirim. bizim tup bebek oldugu icin asamalar zahmetli teditgin oluyor insan varsa ve kaybedersem diye

Kizlar esim grip oldu cok korkuyorum bana da gecicek diye. Bitki cayi da icmeyin diyorlar ama zarari olmayan bildiginiz bi cay veya koruyucu var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…