• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba kızlar benim son adetim 12 kasımdı hamilelik beklemiyordum ama oldu 20 aralıkta doktora gittim karından göremedi hcg 12000 civarı daydı alttan bakmam lazım dedi 5+4 te vajinal ultrasonla baktı gördü. Ama hiçbir şey söylemedi haftaya gel dedi.. Bebek gördü mü onu bile bilmiyorum. 2 gün sonra sıradan bir doktora gittim karından gördü 5+6 dedi kese 9mm dedi o da haftaya gel çok minik kalp atışı şimdi alamayız dedi. Boş gebeliktir diye korkuyyorum kese ölçüsü normal mi ki???

çok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...
Üzülme cnm bende yaşadım Mayıs ayında kesemi kürtajla bozdular çok üzüldüm ama allahım nasip etti hamileyim çok şükür en kısa zamanda sende iyi haberler alırsın

Merhaba kızlar benim son adetim 12 kasımdı hamilelik beklemiyordum ama oldu 20 aralıkta doktora gittim karından göremedi hcg 12000 civarı daydı alttan bakmam lazım dedi 5+4 te vajinal ultrasonla baktı gördü. Ama hiçbir şey söylemedi haftaya gel dedi.. Bebek gördü mü onu bile bilmiyorum. 2 gün sonra sıradan bir doktora gittim karından gördü 5+6 dedi kese 9mm dedi o da haftaya gel çok minik kalp atışı şimdi alamayız dedi. Boş gebeliktir diye korkuyyorum kese ölçüsü normal mi ki???
Boş gebelik değildir cnm daha çok miniktir doktorun dediği gibi

Ben daha bebegimi goremedim bilee :KK43: Allah bagislasin canim.
Bende hala göremedim canım endişe etme düşündükçe stres yapıyordum simdi kendi haline bıraktım. Beni kötü etkileyen devlet hastanesindeki doktor oldu. İlk 5 haftalıktı gittiğimde keseyi gördük çok şükür ama doktor büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi. Bi sefer kese büyüdü ama bebeği göremedim haftaya yine gel dediği için tedirgin etti beni. Bizde özel hastaneye gittik.
Özeldeki doktor ben keseyi gördükten sonra bebeği görmek için mutlaka 15gün bekliyorum dedi. Herkeste farklılık gösterebilirmiş.
Endişe etme diyorum ama bir yandan da meraktan çatlıyorum :D

Bende hala göremedim canım endişe etme düşündükçe stres yapıyordum simdi kendi haline bıraktım. Beni kötü etkileyen devlet hastanesindeki doktor oldu. İlk 5 haftalıktı gittiğimde keseyi gördük çok şükür ama doktor büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi. Bi sefer kese büyüdü ama bebeği göremedim haftaya yine gel dediği için tedirgin etti beni. Bizde özel hastaneye gittik.
Özeldeki doktor ben keseyi gördükten sonra bebeği görmek için mutlaka 15gün bekliyorum dedi. Herkeste farklılık gösterebilirmiş.
Endişe etme diyorum ama bir yandan da meraktan çatlıyorum :KK70:
Ben de meraktan çatlıyorum.lekelenmelerim olduğu için rahat olamıyorum.yüreğim ağzımda yaşıyorum resmen :p

Benim çok karın ve kasık ağrım oluyor ama lekelenmem olmadı. Ya benim gittiğim hastane gataydı çok iyi dediler gittim çok temkinlilet hiç bir şey söylemiyorlar. Diğeri küçük bir hastaneydi ama doktor daha iyiydi. Özeldrn nere gitsem bilemedim. Ankara da nereyi tavsiye edersiniz?? Doğumu burda yapmayacağım ama.

Kendi rengim koyu kahve dip yaptırırım yine diye düşünüyorum. Sen ne renk istiyorsun? Boyanın türleri var bitki özlerinden elde edilen boyalar da mevcut.

Bebeğin kalbi bizimkinin iki katı hızla atarmış. Heyecan vs yapmadıysan ve tekrarlarsa lütfen doktora görün.
Tamam bir kere oldu zaten birden yukseldi.sonra yok oldu :(
Ben eskiden uclari kirmiziydi.sonra açuldi renk şimdi de kendi saçim ne siyah ne kahve ortasi.aralarina ombre yapicaktim.saçimi da komple gozum renkde yapicaktim kahve olarak :) ama kaldi

Yazarim cnm ben daha hic yaptirmadim evdeki teste poxizif cikti inanamadim:-D sana doktor kontrolde ne soylemisti
Rahim kalinlasmis dedi.bir de kistin var ama bu kist bebegin dusmesini engelleyen progesteron hormonu salgiliyor dedi.yani iyi bir kist dedi.ama net hicbirsey soylemedi 2 hafta sonra bakalim dedi.
Bir de kanaman olabilir korkma normal dedi.telefonu da yatarken basucuna koyma ve fazla konusmamaya calis dedi.

Son düzenleme:
Ya kızlar bişi sorcam benim 5. Haftada açık kahverengi lekem geldi 1 hafta sonra bita geldi doktor düşük olabilir dedi iğne verdi ama normal dio korkuyorum böyle lekelenme gören varmı ne zaman kesilir
Bende de sanki oldu ama dra gitmeden once oldu dr bir sey demedi.

Bende acaba geç dollenme mi?senin hcg 12000 ben de dr gittiğmde 5+3 du ve hcg 1887 çikti .. Niye boş gebelik olsun ki?ya ben bir şey bilmiyorum ((((( nasil oluyor ki??

çok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...
Çoook geçmiş olsun
Evet doğru dusunuyorsun zaten sağlikli olsaydi Allahim onu sizlere bağişlardi. Vardir bir hayir sikma canini yine olur :) mutlu ol stresli olmaaa :*

Bende acaba geç dollenme mi?senin hcg 12000 ben de dr gittiğmde 5+3 du ve hcg 1887 çikti .. Niye boş gebelik olsun ki?ya ben bir şey bilmiyorum ((((( nasil oluyor ki??
Ben de hiç bilmiyorum ama hızlı artış boş gebeliğinde belirtisi olabiliyor ama doktor bir şey demedi. Zaten 12000 çıkınca değer doktor karında görünmüyor diye vakinalultrasona bakmam gerekli dedi. Allahtan keseyi gördük dış gebelik olmadığımı anladık. Bakalım embriyo oluşmuş mu pazartesi doktora gideceğim ama zaman hiç geçmiyor

Back