- 24 Aralık 2015
- 56
- 26
- 3
Canim benimde 24 kadimdi yarin kan testi yaptirayim diyorum haftaya kontrol :-DSat 25 kasimdi.senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde 24 kadimdi yarin kan testi yaptirayim diyorum haftaya kontrol :-DSat 25 kasimdi.senin?
amin canim insalh çok sagolCanim cok uzuldum.Vardir bunda da bir hayr.Kul olarak Tevekkul etmek duser bize..Rabbim bir an once kucagini doldursun
Ayniyiz:) benim pazartesi beta hcg 132 cikmisti.bugun yaptirmadim.yarin yazar misin kac ciktigini?Canim benimde 24 kadimdi yarin kan testi yaptirayim diyorum haftaya kontrol :-D
Ihlamur ve zencefilin zararı yok canım ama abartmadan iç tabii. Adaçayı düşüğe yol açıo diye biliyorumKizlar esim grip oldu cok korkuyorum bana da gecicek diye. Bitki cayi da icmeyin diyorlar ama zarari olmayan bildiginiz bi cay veya koruyucu var mi
Üzülme cnm bende yaşadım Mayıs ayında kesemi kürtajla bozdular çok üzüldüm ama allahım nasip etti hamileyim çok şükür en kısa zamanda sende iyi haberler alırsınçok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...
Boş gebelik değildir cnm daha çok miniktir doktorun dediği gibiMerhaba kızlar benim son adetim 12 kasımdı hamilelik beklemiyordum ama oldu 20 aralıkta doktora gittim karından göremedi hcg 12000 civarı daydı alttan bakmam lazım dedi 5+4 te vajinal ultrasonla baktı gördü. Ama hiçbir şey söylemedi haftaya gel dedi.. Bebek gördü mü onu bile bilmiyorum. 2 gün sonra sıradan bir doktora gittim karından gördü 5+6 dedi kese 9mm dedi o da haftaya gel çok minik kalp atışı şimdi alamayız dedi. Boş gebeliktir diye korkuyyorum kese ölçüsü normal mi ki???
İnşallah canımm anne olmaktan hep bu 9 ay için korkuyordum allaha hep allahım sen ver ben yapamıyorum diyordum şimdi mutluyumBoş gebelik değildir cnm daha çok miniktir doktorun dediği gibi
Bende hala göremedim canım endişe etme düşündükçe stres yapıyordum simdi kendi haline bıraktım. Beni kötü etkileyen devlet hastanesindeki doktor oldu. İlk 5 haftalıktı gittiğimde keseyi gördük çok şükür ama doktor büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi. Bi sefer kese büyüdü ama bebeği göremedim haftaya yine gel dediği için tedirgin etti beni. Bizde özel hastaneye gittik.Ben daha bebegimi goremedim bilee Allah bagislasin canim.
Ben de meraktan çatlıyorum.lekelenmelerim olduğu için rahat olamıyorum.yüreğim ağzımda yaşıyorum resmenBende hala göremedim canım endişe etme düşündükçe stres yapıyordum simdi kendi haline bıraktım. Beni kötü etkileyen devlet hastanesindeki doktor oldu. İlk 5 haftalıktı gittiğimde keseyi gördük çok şükür ama doktor büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi. Bi sefer kese büyüdü ama bebeği göremedim haftaya yine gel dediği için tedirgin etti beni. Bizde özel hastaneye gittik.
Özeldeki doktor ben keseyi gördükten sonra bebeği görmek için mutlaka 15gün bekliyorum dedi. Herkeste farklılık gösterebilirmiş.
Endişe etme diyorum ama bir yandan da meraktan çatlıyorum
Yazarim cnm ben daha hic yaptirmadim evdeki teste poxizif cikti inanamadim:-D sana doktor kontrolde ne soylemistiAyniyiz:) benim pazartesi beta hcg 132 cikmisti.bugun yaptirmadim.yarin yazar misin kac ciktigini?
Tamam bir kere oldu zaten birden yukseldi.sonra yok olduKendi rengim koyu kahve dip yaptırırım yine diye düşünüyorum. Sen ne renk istiyorsun? Boyanın türleri var bitki özlerinden elde edilen boyalar da mevcut.
Bebeğin kalbi bizimkinin iki katı hızla atarmış. Heyecan vs yapmadıysan ve tekrarlarsa lütfen doktora görün.
Geriden gelirken ne olur ki?ne farki var?nasil anladilar?Adet baslangic tarihine gore 7+2 canim ama bebise gore 6+4 geriden gidiyoruz yani
Rahim kalinlasmis dedi.bir de kistin var ama bu kist bebegin dusmesini engelleyen progesteron hormonu salgiliyor dedi.yani iyi bir kist dedi.ama net hicbirsey soylemedi 2 hafta sonra bakalim dedi.Yazarim cnm ben daha hic yaptirmadim evdeki teste poxizif cikti inanamadim:-D sana doktor kontrolde ne soylemisti
Sana dr oyle.mi iç dedi?gerçi kullanmada da oyle yaziyor ama ailevi dr bana oyle dedi diye oyle yapicam.zarar mi dir ki 2kez?Ben gunde bi kere iciuorum da o yuzden sordum
Bende de sanki oldu ama dra gitmeden once oldu dr bir sey demedi.Ya kızlar bişi sorcam benim 5. Haftada açık kahverengi lekem geldi 1 hafta sonra bita geldi doktor düşük olabilir dedi iğne verdi ama normal dio korkuyorum böyle lekelenme gören varmı ne zaman kesilir
Bende acaba geç dollenme mi?senin hcg 12000 ben de dr gittiğmde 5+3 du ve hcg 1887 çikti .. Niye boş gebelik olsun ki?ya ben bir şey bilmiyorum ((((( nasil oluyor ki??Merhaba kızlar benim son adetim 12 kasımdı hamilelik beklemiyordum ama oldu 20 aralıkta doktora gittim karından göremedi hcg 12000 civarı daydı alttan bakmam lazım dedi 5+4 te vajinal ultrasonla baktı gördü. Ama hiçbir şey söylemedi haftaya gel dedi.. Bebek gördü mü onu bile bilmiyorum. 2 gün sonra sıradan bir doktora gittim karından gördü 5+6 dedi kese 9mm dedi o da haftaya gel çok minik kalp atışı şimdi alamayız dedi. Boş gebeliktir diye korkuyyorum kese ölçüsü normal mi ki???
Çoook geçmiş olsunçok Üzgünüm sadece şuan... rabbim herkezin gönlünce versin burdaki arkadaslarim bu acıyı yasamasin çok zormuş...insalh bir dahakine yüzümüz güler bunda da vardir bi Hayır...
Ben de hiç bilmiyorum ama hızlı artış boş gebeliğinde belirtisi olabiliyor ama doktor bir şey demedi. Zaten 12000 çıkınca değer doktor karında görünmüyor diye vakinalultrasona bakmam gerekli dedi. Allahtan keseyi gördük dış gebelik olmadığımı anladık. Bakalım embriyo oluşmuş mu pazartesi doktora gideceğim ama zaman hiç geçmiyorBende acaba geç dollenme mi?senin hcg 12000 ben de dr gittiğmde 5+3 du ve hcg 1887 çikti .. Niye boş gebelik olsun ki?ya ben bir şey bilmiyorum ((((( nasil oluyor ki??