• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bende hala göremedim canım endişe etme düşündükçe stres yapıyordum simdi kendi haline bıraktım. Beni kötü etkileyen devlet hastanesindeki doktor oldu. İlk 5 haftalıktı gittiğimde keseyi gördük çok şükür ama doktor büyüdüğünü görmem lazim haftaya yine gel dedi. Bi sefer kese büyüdü ama bebeği göremedim haftaya yine gel dediği için tedirgin etti beni. Bizde özel hastaneye gittik.
Özeldeki doktor ben keseyi gördükten sonra bebeği görmek için mutlaka 15gün bekliyorum dedi. Herkeste farklılık gösterebilirmiş.
Endişe etme diyorum ama bir yandan da meraktan çatlıyorum :KK70:
İniallah haftaya görürüzzz

Kızlar iyi geceler doktorunuz size crinone jel verdi mi verdiyse ne zamana kadar kullanın dedi. Birikip tortu oluşturuyor çok rahatsız oluyorum

Kızlar iyi geceler doktorunuz size crinone jel verdi mi verdiyse ne zamana kadar kullanın dedi. Birikip tortu oluşturuyor çok rahatsız oluyorum
Yık canım bana verilmedi bn şimdilik folikasitten başka bişey kullanmıyorum jeli neden verdi ki sana farklı bi rahatsızlığın mı var??

Ben de hiç bilmiyorum ama hızlı artış boş gebeliğinde belirtisi olabiliyor ama doktor bir şey demedi. Zaten 12000 çıkınca değer doktor karında görünmüyor diye vakinalultrasona bakmam gerekli dedi. Allahtan keseyi gördük dış gebelik olmadığımı anladık. Bakalım embriyo oluşmuş mu pazartesi doktora gideceğim ama zaman hiç geçmiyor
İnşAllah oluşmuştur iyi duşun dua et iyi olur inşAllah.bize de haber et drdan sonra ne olduğunu.

cevabin icin tesekkur ederim; yani kan pihtilasmasi oldugu halde bebislerin saglikli sekilde dogdu oylemi ? kafayi okadar taktimki pihtilasma varsa bebek kesinlikle kaybediliyor saniyordum. kan sulandirmak icin bende cor aspirin kullaiyorum ama tespit edilmis kan pihtilasmasi varsa igne veriliyormus sanirim. bizim tup bebek oldugu icin asamalar zahmetli teditgin oluyor insan varsa ve kaybedersem diye
Evet cnm sağlıklı doğdu ve suanda 4 yasinda rabbim bağişlasin ins ama ben iğne kullandım diğer iki kurtajimda kan bebeğe gitmediği için kalp atışı olmuyordu bu yüzden kürtaj oldum 2 defa yanı önlem alınırsa sağlıkla doğuyor bunun içinde tahlil şart kan pıhtılaşma si varmı yokmu diye.

Merhaba galiba bende katildim araniza:) ikigun once kan testi vermistim. Doktor dun cok yeni bir gebelik gorunuyor dedi. Hcg 45 cikti ins devam eder...

Evet cnm sağlıklı doğdu ve suanda 4 yasinda rabbim bağişlasin ins ama ben iğne kullandım diğer iki kurtajimda kan bebeğe gitmediği için kalp atışı olmuyordu bu yüzden kürtaj oldum 2 defa yanı önlem alınırsa sağlıkla doğuyor bunun içinde tahlil şart kan pıhtılaşma si varmı yokmu diye.
işte benim kafamı da o karıştırıyor, ya varsa ve bilmeden giderse. Yani ancak 2 düşük yaptıktan sonra doktorların bunu araştırması çok saçma. Doktorumu zorlayacağım bende test konusunda inşallah kabul eder.

kizlar dun aksam once kasigima bi agri girdi adet sancisi gibi sonra belime vurdu 6. haftadayim normalmi?

Sana dr oyle.mi iç dedi?gerçi kullanmada da oyle yaziyor ama ailevi dr bana oyle dedi diye oyle yapicam.zarar mi dir ki 2kez?
Bilmiyorum o.konuda bi bilgim yok ama benim bildigim ve tanidigim butun hamisler gunde bi kez aliyo kendi dr na bi sor istersen gunde kac doz almam gerekiyo diye belki de ben az iciyorum bende sorcam dr uma

Iki gün önce kanama oldu kirmizi renkli ve 6. Haftadayim.serum igne falan verildi ve kahverengiye döndü azaldi.şu an yine az az oluyor . kesenin gelişimi iyi görünüyor dedi.kalp atisi için erken dendi ve persembe günü kontrole gidicem.benzer durum yaşayan duyan var mi.kanamaya ragmen bebek iyi midir sizce?

Slm kızlar Sınıfımda şu çiçeği salgını var ben de daha önce gecirmedim çok korkuyorum bulasacak diye ne yapabilirim

Back