2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bence çok iyi canm masallah

Sağol canim benim :* insAllah her kesin bebişi sağlikli gelir bu dunyaya Amin inşAllah.sen benden erken gidiceksin dra sonra bana da yazarmisin keseyi gordunuz mu ne oldu diye?olur mu? :) merakla beklerim

Ben 28 yaşındayım, bebişte beş haftalık var karnımda Allah nasip ederse 8 ay sonra kucağımda olacak.
Bir de sordumdu mu bilmiyorum sende miden bulandi mi şuana kadar?ne oldu?ne belirtin var?sorduysam da ozur dilerim

Doktorum bana 1000 lerde kesenin gozukecegini soylemisti ve benimki de 1115 te gozukmustu canim

Merhaba.benim de 2 gun once beta hcg 132 cikmisti.benim de telefona gore 4+1.yarin dr a gidicem.erken ama rahat duramiyorum:)

Merhaba.benim de 2 gun once beta hcg 132 cikmisti.benim de telefona gore 4+1.yarin dr a gidicem.erken ama rahat duramiyorum:)
Ultrason zarar bence sabr et bekle biraz benim hcg 1887çikti keseyi dahi gormedi
Hatta dra son adet gunumu soyledim gozukmeyeck dedi ama bakalim yine de soyledi.gozukmedi.2hafta sonra gidicem o zaman gel dedi.azcik sabr et bence bekle zarari var ultrasonun

Doktorum bana 1000 lerde kesenin gozukecegini soylemisti ve benimki de 1115 te gozukmustu canim
Cuma günüde son kez bhcg ölçümünü yaptırırım sonra ya cumartesi yada kesin pazartesi inşallah bebeği ve kalp atışını görürüm.keseyi gördükten 2 yada 3 gün sonra bidaha gitmem gerekecek.bu yüzden pazartesi düşünüyorum.6 ocakta randevuyu anca alabildim kendi doktorumdan.sonrada hemen İzmir'e gitmem gerekecek

Tatlim herkes galiba farkli bende 1887 idi ama gozukmedi.bakmadan once bile gozukmeyeck dedi dr .sen kaç haftaliğindaydin 1115 çiktiğinda?

Ultrasonun hiçbir Zararı yok Can'ım.ses dalgalarıyla görüntü alınıyor.zararlı olan röntgen

Senin kaç haftalik bebek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…