Bana göre erkek doktorlar daha başarılı mesleğinde ama doğuma kadar herşeyi düşününce tereddütte kalıyor insan. Eşimde pek razı değil erkek doktora. İş ve ev arasında bi yere mi baksam evemi yakın olsa rahat olur acaba bilemiyorumda.Bende eve en yakın hastaneye gittim rastgele. Doktorumu sevdim yasakçı, yoran biri değil.
Aşırıya kaçmadan istediğini ye dedi. Erkek olduğu için devam edip etmemekte kararsızım.
Çoook teşekkurler. :) kaç haftalikti sende?gordub mu keseyi? Bir de simdi burda hcg değerlerini yaziyorlar kafam karişti.benim son adet gunum 13kasimdi başlangiç.bugun 5+4 haftalik oluyor.degerim 1887 çikmişti ne demek iyi mi değer yoksa az mi çikmasi lazim? bir bilgim yok.Aşkolsun yaa ne yorulması, paylaşım yapıyoruz çok mutlu oluyorum. Aileler hariç kimseye söylemedik içimde patlıyor çünkü.Evet canım hazır süt içiyorum açıklarda mikrop riski var. Bende onu göze alamıyorum, alsam yoğurt mayalayacağım.
Canım aynı şey bendede oldu bir orkid kadar kanamam oldu ama bel ağrım coktu..hemen acile gittim ve serum taktilar igne yaptilar gecti bi kac gün sonra tekrar kanamam oldu yatacaksin dedi doktorum kese yeni oluşuyormuş bende sakin kalmaya çalıştım.. 5+4 haftalik oldum yarın insalh keseyi gormeye gideceğiz nasip olursa...sakın stres yapma iyi düşünmeye çalış bol bol elemneşrah leke süresini oku canimKızlar merhaba.bugün dr önerisi ile testleri yaptirmak için hastaneye gelmiştim.6+2 haftalik hamileyim bu arada.test sonuçlarini beklerken wC ye gittigimde kanamam olduğunu gördüm halbuki ne sanci ne agriyoktu.hemen dr a gittim kontrol etti kesenin gelişimine normal dedi boş gebelik olmadığıni söyledi ve kalp atisi duyulmadi. Bunun için erken dedi kanamanin aşiri olmadığıni söyledi igne ve serum bi de fitil verdi şuan hastanede serumla yatiyorum kanamam var ama damla damla.benzer durum yasayan var mi.sonrasi nasıl gelisti. Stres yapmadan edemiyorum.sizce normal mi bu haftalarda. Yardımci olursaniz çok sevinirim
Canım aynı şey bendede oldu bir orkid kadar kanamam oldu ama bel ağrım coktu..hemen acile gittim ve serum taktilar igne yaptilar gecti bi kac gün sonra tekrar kanamam oldu yatacaksin dedi doktorum kese yeni oluşuyormuş bende sakin kalmaya çalıştım.. 5+4 haftalik oldum yarın insalh keseyi gormeye gideceğiz nasip olursa...sakın stres yapma iyi düşünmeye çalış bol bol elemneşrah leke süresini oku canimKızlar merhaba.bugün dr önerisi ile testleri yaptirmak için hastaneye gelmiştim.6+2 haftalik hamileyim bu arada.test sonuçlarini beklerken wC ye gittigimde kanamam olduğunu gördüm halbuki ne sanci ne agriyoktu.hemen dr a gittim kontrol etti kesenin gelişimine normal dedi boş gebelik olmadığıni söyledi ve kalp atisi duyulmadi. Bunun için erken dedi kanamanin aşiri olmadığıni söyledi igne ve serum bi de fitil verdi şuan hastanede serumla yatiyorum kanamam var ama damla damla.benzer durum yasayan var mi.sonrasi nasıl gelisti. Stres yapmadan edemiyorum.sizce normal mi bu haftalarda. Yardımci olursaniz çok sevinirim
Herkes hayırlı haberlerle evine döner inşallah. Rabbim beterinde Korusun...Canım aynı şey bendede oldu bir orkid kadar kanamam oldu ama bel ağrım coktu..hemen acile gittim ve serum taktilar igne yaptilar gecti bi kac gün sonra tekrar kanamam oldu yatacaksin dedi doktorum kese yeni oluşuyormuş bende sakin kalmaya çalıştım.. 5+4 haftalik oldum yarın insalh keseyi gormeye gideceğiz nasip olursa...sakın stres yapma iyi düşünmeye çalış bol bol elemneşrah leke süresini oku canim
inşallah canım sende sakın uzme kendiniHerkes hayırlı haberlerle evine döner inşallah. Rabbim beterinde Korusun...
ha canım bide yatarken ayağının altına yastık koydur...onunda çok faydasını gördümHerkes hayırlı haberlerle evine döner inşallah. Rabbim beterinde Korusun...
Bana göre erkek doktorlar daha başarılı mesleğinde ama doğuma kadar herşeyi düşününce tereddütte kalıyor insan. Eşimde pek razı değil erkek doktora. İş ve ev arasında bi yere mi baksam evemi yakın olsa rahat olur acaba bilemiyorumda.
Bizimle senin aramızda bir gün var :) sat 14 kasım. 5 haftalığım sanırım. Değere takılma ya günden güne 2 kat artıyormuş. Bende 28 aralıkta gideceğim 2. Kontrole. Önemli olan yoğun ağrı, kırmızı renkte kanama vs olmaması.Çoook teşekkurler. :) kaç haftalikti sende?gordub mu keseyi? Bir de simdi burda hcg değerlerini yaziyorlar kafam karişti.benim son adet gunum 13kasimdi başlangiç.bugun 5+4 haftalik oluyor.degerim 1887 çikmişti ne demek iyi mi değer yoksa az mi çikmasi lazim? bir bilgim yok.dra da soramadm ki ancak 4ocakta sorucam 2.kez dr a gidisimde
Amin canım, ne zaman öğrendin kaç haftalıksın?Bende 2015 aralikta hamile oldugunu ögrenenlerdenim. Allahm sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin :)
4 gün önce ögrendim kac haftalk oldugu hakkinda tam emin degilim ama sanirsam 4 haftalik. Beta 400 lerde adetimde 4 gun gectiBenim bu gittiğm hastane bulunduğum yerin en iyisi hem de evimin arka sokağında. Hani acil bişey olsa -Allah korusun- hemen yetişirim. Adam zaten 70+ ama yine de çatı muayenesi vsde çekinirim diye düşünüyorum. Bir de bayanlar çok bilgilendirme yapmıyor, uğraşmıyorlar çoğunlukla.
Bizimle senin aramızda bir gün var :) sat 14 kasım. 5 haftalığım sanırım. Değere takılma ya günden güne 2 kat artıyormuş. Bende 28 aralıkta gideceğim 2. Kontrole. Önemli olan yoğun ağrı, kırmızı renkte kanama vs olmaması.
İyi düşünelim iyi olsun. Ben senin için dua edeceğim bu akşam :)
Amin canım, ne zaman öğrendin kaç haftalıksın?
4 gün önce ögrendim kac haftalk oldugu hakkinda tam emin degilim ama sanirsam 4 haftalik. Beta 400 lerde adetimde 4 gun gecti
Tamam canm. 2.bucuk aylik evliyim 19 yasndaym konyalym. Siirtten katiliyorumHayırlı olsun canım, ilk mi? Yaşın kaç?
:) ilk sayfadaki bilgileri doldurursan kaptanımızxiexie seni listemize ekleyebilİr.
Maşallah baya hızlı çıktın, belki en miniğimiz bile olabilirsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.T
Tamam canm. 2.bucuk aylik evliyim 19 yasndaym konyalym. Siirtten katiliyorum
Aaaa en minik mi neden :)Maşallah baya hızlı çıktın, belki en miniğimiz bile olabilirsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yaş olarak tatlım :) 19 yaşındasın ya.Aaaa en minik mi neden :)
Anladm canm. Sen kac yasndasn bebis varmi bebis :)Yaş olarak tatlım :) 19 yaşındasın ya.
Ben 28 yaşındayım, bebişte beş haftalık var karnımdaAnladm canm. Sen kac yasndasn bebis varmi bebis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?