- 26 Eylül 2015
- 662
- 5.160
- 58
- 32
Tamam teşekkur.yemekten once dimi?simdi ben her gun saat 3de kullancam sonra yemek yiyicemCanim folik asit arti b12 vitamink takviyeli bi ilac gunde bi tane aliyosun dorduncu aya kadar bende kullaniyorum suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkur.yemekten once dimi?simdi ben her gun saat 3de kullancam sonra yemek yiyicemCanim folik asit arti b12 vitamink takviyeli bi ilac gunde bi tane aliyosun dorduncu aya kadar bende kullaniyorum suan
evet kasık ağırması normal ilk zaman bende de çok oluyordu böyle bıçak saplanır gibi. Bacağa doğru ilerleyen ağrılar da oldu. Şu anda pek yok. Arada gaz sancısı oluyor :)
Onlemini almislar canim.kese de etrafinda kanama yoksa sorun olmaz insallah.benim de 4 gundur arada kahverengi lekelenmeler oluyor.ilac kullaniyorum ben de.bir de istirahat edince daha az geliyorKızlar merhaba.bugün dr önerisi ile testleri yaptirmak için hastaneye gelmiştim.6+2 haftalik hamileyim bu arada.test sonuçlarini beklerken wC ye gittigimde kanamam olduğunu gördüm halbuki ne sanci ne agriyoktu.hemen dr a gittim kontrol etti kesenin gelişimine normal dedi boş gebelik olmadığıni söyledi ve kalp atisi duyulmadi. Bunun için erken dedi kanamanin aşiri olmadığıni söyledi igne ve serum bi de fitil verdi şuan hastanede serumla yatiyorum kanamam var ama damla damla.benzer durum yasayan var mi.sonrasi nasıl gelisti. Stres yapmadan edemiyorum.sizce normal mi bu haftalarda. Yardımci olursaniz çok sevinirim
Evet çin'deyim 16 ocak nasipse türkiyeye geliyorm :) doktora gittm ama bi kere gittim kese ve bebeği gördm kalp atışı için erken demişti . Suan 7 haftalık daha gitmedim doktra gitmeyi de düşünmüyorm bi sıkıntı olmadıça :)Bende elimden geldiğince yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum. Henüz bulantı yok, kese görmeyi bekliyorum bende.
Çindeydin sanırım, doktora gittin mi dönüş ne zaman?
Allah tamamını erdırsın sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım ben dun bebegımı kaybettım allah kımseye yaşatmasını (Canim.oncelikle korkma ama kandaki degerin 1500 ve ustu ise kese cok rahat gprunur gorunmuyosa dis gebelik suphesi olabilir ama korkma ins keseyi gorursun bebisine lavusursun hayirlisiyla benim de sadece sag tarafkmdaki yumurtadan hamile kalabiliyorum sanirim soldakk tupte sorun var simdi besinci haftadayiz dun keseyi de gorduk rabbime sukurler olsun
Düşükmü yaptın cnm allahım tekrardan nasip etsin inşallahAllah tamamını erdırsın sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım ben dun bebegımı kaybettım allah kımseye yaşatmasını (
Çok zor bende yaşadım tekrar yaşıcam diyede korkuyorumAllah tamamını erdırsın sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım ben dun bebegımı kaybettım allah kımseye yaşatmasını (
Evet canım ben sabah akşam içiyorum süt. 1 muz, yumurta ve bir avuç çiğ badem, kuru üzüm, ceviz karışımı yiyorum her gün.Teşekkur :) a sbh mi sut içiyorsun?ben akşam uyumadan once içiyorum.bir kere.
Dur bakalım canım ya, umutsuz olma hemen. Belki geçen aydan kalmıştır bebiş. Kadın doğum uzmanına görün mutlaka.Kızlar kan testi yaptrcam demiştim ilki 459.9 çıkmıştı 2 gün sonra 1262 çıkmış ama adet günüm bile geçmedi henüz ya bugün ya yarın olması lazımdı sağlık ocağı doktoru normalden fazla bi artış var demiş (((( offf
Nasıl kaybettin? Çok geçmiş olsun Allah kucağını doldursun.Allah tamamını erdırsın sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın canım ben dun bebegımı kaybettım allah kımseye yaşatmasını (
Neden gitmedin ki doktora? Gitmelisin elbette.Kızlar merhaba bende geçen hafta hamile olduğumu öğrendim betahcg 132 çıktı ama daha doktora gitmedim. Durmadan gidip vesvese yapmak istemiyorum şuanda 4+2 görünüyor hesaplara göre ne dersiniz gitmem gerekiyomu sizce
Elini karnına koyup Ya Mübdi çekebilirsin.Kızlar merhaba.bugün dr önerisi ile testleri yaptirmak için hastaneye gelmiştim.6+2 haftalik hamileyim bu arada.test sonuçlarini beklerken wC ye gittigimde kanamam olduğunu gördüm halbuki ne sanci ne agriyoktu.hemen dr a gittim kontrol etti kesenin gelişimine normal dedi boş gebelik olmadığıni söyledi ve kalp atisi duyulmadi. Bunun için erken dedi kanamanin aşiri olmadığıni söyledi igne ve serum bi de fitil verdi şuan hastanede serumla yatiyorum kanamam var ama damla damla.benzer durum yasayan var mi.sonrasi nasıl gelisti. Stres yapmadan edemiyorum.sizce normal mi bu haftalarda. Yardımci olursaniz çok sevinirim
Keşke bunu hiç anlatmasaydınız. O sonuçta iyi şeyler duymak isteyen bir anne adayı ve durumu hassas. Lütfen biraz daha özen.Canim seni korkutmak istemem benimde oyle oldu sonra sabaha kadar sanci ve sonuc husran bebegimi laybettim ins senin oyle olmaz tabi simdi tekrar hamileyim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins korlma streste yapma hersey olacagina varir
Kıyamam yyaaa :) iistemiyorum desen zorla bakamazlar ya. Yine de sen bilirsin.Kese görünmezse alttan falan bakan doktorlar varmış belkide o yüzden gitmiyorum korkudan haftaya gidersen bebeği de görürüm içim rahat eder diye düşündüm.
Hm ben de oyle yapiyim o zaman ben fazla olur zann ettim.sadece akşam içiyim dedim rahat da uyurum diye.sbh da içerim.hazir sut iciyorsun dimi?kusura bakma yordum seniEvet canım ben sabah akşam içiyorum süt. 1 muz, yumurta ve bir avuç çiğ badem, kuru üzüm, ceviz karışımı yiyorum her gün.
Aşkolsun yaa ne yorulması, paylaşım yapıyoruz çok mutlu oluyorum. Aileler hariç kimseye söylemedik içimde patlıyor çünkü. Evet canım hazır süt içiyorum açıklarda mikrop riski var. Bende onu göze alamıyorum, alsam yoğurt mayalayacağım.Hm ben de oyle yapiyim o zaman ben fazla olur zann ettim.sadece akşam içiyim dedim rahat da uyurum diye.sbh da içerim.hazir sut iciyorsun dimi?kusura bakma yordum seni
Meraktanda çatlıyorum gidicem galiba. İnşallah bir aksilik yaşamam. Doktorda bulamadım aslında daha ama kim olursa gidicem artık.Kıyamam yyaaa :) iistemiyorum desen zorla bakamazlar ya. Yine de sen bilirsin.
Bende eve en yakın hastaneye gittim rastgele. Doktorumu sevdim yasakçı, yoran biri değil.Meraktanda çatlıyorum gidicem galiba. İnşallah bir aksilik yaşamam. Doktorda bulamadım aslında daha ama kim olursa gidicem artık.