İnsaallahhh yolundadır canımKızlar cumartesi doktora gittim beta hcg 6000 çıktı fakat doktor keseyi göremedi cuma günü tekrar gelmemi istedi bakalım insallh hersey yolundadır
Ne guzel :) ayni gunler hepimizin bebisleri sağlilli olsun inşAllah. Yok canim bugun bakti dr hatta bakmadan ben tarihi verdim baba belli olmayacak dedi.sonra bakti aynen belli olmadi.3hafta sonra gel dedi ultrasonaaynı haftadayiz canim benimde 5+3kese belli oldumu canm senin
Cnm benimde 10 Kasım son adetim perşembe kanda değerim 2523 çıktı doktora daha gitmedim gözükmez diye ama cuma gidicem sende endişe etme çok miniktir bebiş[/QUOTE][QUOaksamlar, post: 44221311, member: 707234"]Son adet gunum kasimin 13u. Hesapladiğimda 5+3 haftalik oluyor
rica ederim canım inşallah çok guzel haberler alırsınbizlere de haber ver canım
Hayırlı olsun aramiza hosgeldinMerhaba araniza bende katilmak istiyorum 4+4 hamileyim ve cok mutluyum gunaydin bu arada:))
İnşallah canim cumlemizCok tesekkur ederim hosbulduk insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Daha adet günün olduğu için normal bel ağrun birkaç güne gececek :) Kabızlık gelecek progesteron yükselmesinden dolayı :)Tesekkurler canimKabızlık yok ama akintim çok vardı bide bel ağrım çok var canim
yüksek gerçekten canım benim adet günümden 2 gün sonra o civardı. İkiz olmasın. Yada yumurtlama gününe göre değişiktirSelam kızlar bata 2 gün var kan sonucu 459.9 yüksek gibi geldi bana sanki((bilgisi olan varmi
karından baktığı için görmemiş olabilir bende de alttan baktı ilk muayenede bir şey olmadı.Uok karnimdan bakti.oyle baktirmam ama soylemen de çoook iyi oldu.ne guzel ayni olmuş ikimizde :) soylediklerin icimi biraz rahatladi tskkk:) bir de senin değerin kaç çikti??
Ben 28 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse.
Folidoce kullanıyorum ben, hamile kalmadan önce başlamıştım.
Ben koyuluğu pek göremedim ama belki zamanla daha belli olur. Ayy hayırla gelsin de.
Bir an önce göbeğim büyüsün bebeğimin tekmelerini hissedeyim istiyorum.
Allah dileyen isteyen herkese versin, aratmasın.
Merhaba araniza bende katilmak istiyorum 4+4 hamileyim ve cok mutluyum gunaydin bu arada:))
Cok tesekkur ederim hosbulduk:)Amin cnm ins bende folice kullaniyorum ama ben hamilelikle baslamis bulundum daha keseyi gormedim 28 ine ins :)
Hosgeldin cnm hayirli olsun :)
yüksek gerçekten canım benim adet günümden 2 gün sonra o civardı. İkiz olmasın. Yada yumurtlama gününe göre değişiktir
Günaydın canım geçmiş olsun neyin var.günaydn kızlar nasılsnz ben hastalıklı gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?