2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

aynı haftadayiz canim benimde 5+3kese belli oldumu canm senin
Ne guzel :) ayni gunler hepimizin bebisleri sağlilli olsun inşAllah. Yok canim bugun bakti dr hatta bakmadan ben tarihi verdim baba belli olmayacak dedi.sonra bakti aynen belli olmadi.3hafta sonra gel dedi ultrasona

[QUOaksamlar, post: 44221311, member: 707234"]Son adet gunum kasimin 13u. Hesapladiğimda 5+3 haftalik oluyor
Cnm benimde 10 Kasım son adetim perşembe kanda değerim 2523 çıktı doktora daha gitmedim gözükmez diye ama cuma gidicem sende endişe etme çok miniktir bebiş[/QUOTE]
Kan degerin guzel çikmiş :) inşAllah oyledir unuttum heyacandan dra soramadm sizler vasrsiniz ya sağolasiniz hep burdasiniz hiç yalniz hiss etmiyorum :) :* <3

Slm kızlar inşaallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçer ama maalesef çoğunluğumuzun mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı vesaire biçok rahatsizlikla geçiyor sağlıklı olsunlar tek isteğimiz bu herşeye katlaniriz benim 7 ci haftam bitti 8. Haftaya girdim ve bel ağrısı birde mide bulantısı devam en zor olan su içememem napicam bilmiyorum sudan tiksiniyorum zorlayincada cikartiyorum bide doktor kalp atışını dinletmedi sadece gösterdi dinleme 3 aydan sonra dedi neden dedim güldü kafam karıştı bilmiyorum yaaa ALLAHIM çabucak geçsin bu günler inşaallah

Uok karnimdan bakti.oyle baktirmam ama soylemen de çoook iyi oldu.ne guzel ayni olmuş ikimizde :) soylediklerin icimi biraz rahatladi tskkk :) bir de senin değerin kaç çikti??
karından baktığı için görmemiş olabilir bende de alttan baktı ilk muayenede bir şey olmadı.

Amin cnm ins bende folice kullaniyorum ama ben hamilelikle baslamis bulundum daha keseyi gormedim 28 ine ins :)

Merhaba araniza bende katilmak istiyorum 4+4 hamileyim ve cok mutluyum gunaydin bu arada:))

Hosgeldin cnm hayirli olsun :)

Kizlar gunaydin.. 5+4 oldum midem bulanio ama sadece sabahlari bir de bogazim cok kotu.. cok afedersiniz balgam bogazimdam iceri akio geri akinti var yani, oda ayri midemi bulandirio ama sut urunlerine karsi sanirim peynir ve ceviz yemek istemiyorumm sizde varmi boyle seyler..

yüksek gerçekten canım benim adet günümden 2 gün sonra o civardı. İkiz olmasın. Yada yumurtlama gününe göre değişiktir

Ayyy ağzından bal damlayo:)))))) inşallah ıkizdir baska bi sorun yoktur inşallah yarın gidip bidaha kan vercem bakalım iki katına çıkmış sa sorun yoktur ozman insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…