- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 18
- 28
Insallah insallahhayırlı olsun inşalh güzel haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah insallahhayırlı olsun inşalh güzel haberler alırsın
Canım cok gecmiş olsun sağlıkla bebeğini kıcağına alırsın inşallahhiçimi ferahlattınız rabbim acılarını gostermesinbende yatiyorum şuan. tekrar gidecegim inşalh güzel haberler alırım
teşekkür ederim inşalh guzel haberler alırım bir sonraki gitmemeikizlerim tutunmuştur inşallah dua edin lütfenCanım cok gecmiş olsun sağlıkla bebeğini kıcağına alırsın inşallahh
Ay bide ikizler mi maşallah dua ederiz tabiiiteşekkür ederim inşalh guzel haberler alırım bir sonraki gitmemeikizlerim tutunmuştur inşallah dua edin lütfen
ewet tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canim inslh ikiside duruyorlardır..ama kanamam oldu baya korkuyorum kötü haber alırım diyeAy b
Ay bide ikizler mi maşallah dua ederiz tabiii
Canım benim iyi düşün iyi olsun korkma lütfen herseyi oluruna bırak senin kaderine kaç bebek annesi olacağın varsa o olur hiç boşuna kendini ve melegini/ meleklerini sıkıntıya sokmaewet tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canim inslh ikiside duruyorlardır..ama kanamam oldu baya korkuyorum kötü haber alırım diye
haklısın canım iyi düşünmek lazımCanım benim iyi düşün iyi olsun korkma lütfen herseyi oluruna bırak senin kaderine kaç bebek annesi olacağın varsa o olur hiç boşuna kendini ve melegini/ meleklerini sıkıntıya sokma
inşallah kızdır ama sanmam çıkartmıyorm çnkü sadece bulantı oluyor çok fena cinsyeti belli deil kız daha minicik :)Herhalde kiz bebiş seninki :) kiz bebişde daha çok oluyormuş kiz annesi :) cinsiyeti belli mi?
hamilesin canım bence hayırlı olsun :)Kizlar bugun yaptm testi adetim 1 gun gecti sizcee????
ultrasondaki normal olan canm dediğin gbi geç döllenme olabiliyor veya bebek biraz yavaş gelişebiliyor içini ferah tut :)Kizlar selam, son adet tarihine gore yapilan hesaplamayla ultrasona gore yapilan hesaplamada fark cikmasi nedendir? Gec dollenme olabilir siye duydum ama hangisi gecerli olur yani ultrasonda bakilan daha mi kesindir sizce
Canım benim gorumcemin hamileliği boyunca böyle kanamaları oldu ama şimdi çok güzel bi kızı var takma kafana stres en kötü şey. Rabbim dilerse hersey olur sadece dua et inşallah kucağına alirsin yavrulariniewet tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canim inslh ikiside duruyorlardır..ama kanamam oldu baya korkuyorum kötü haber alırım diye
Günaydın canm :) tarif için memnun oluruz :)Günaydın kızlar :) yazdıklarınızı okuyordum da avokado dan bahsetmişsiniz dayanamadım yazdım :)
İsterseniz Size güzel bi tarif verebilirim bende hic sevmiyordm ama bu tarif çok güzel :) hatta birazdan kalkıp yapıp kahvaltı da yicem :)
canım öncelikle avokadonun yumuşamış olması gerekiyor yoksa acı olur yiyemezsiniz :) yumuş yumuş olması lazım :) avokadoyu ikiye bölün çekirdeğini çıkarıp patlıcan oyar gibi kabugundan ayırın kaşıkla oyarak zaten çok yumuşadıgı için kolay çıkıyo :)Günaydın canm :) tarif için memnun oluruz :)
teşekkürler canm bu bilgiler mutlaka burdaki anne adaylarına yarayacaktır :) ben bugün su bile içemedim çıkarrtım malesef gittikçe zorlaşıyor hamileliğimcanım öncelikle avokadonun yumuşamış olması gerekiyor yoksa acı olur yiyemezsiniz :) yumuş yumuş olması lazım :) avokadoyu ikiye bölün çekirdeğini çıkarıp patlıcan oyar gibi kabugundan ayırın kaşıkla oyarak zaten çok yumuşadıgı için kolay çıkıyo :)
sonra ezin bi güzel üstüne tuz ekleyin ve limon sıkın karıştırın isterseniz böyle yiyin isterseniz yoğurtta ekleyin ben yoğurtlu halini çok seviyorum güzel oluyor :) afiyet olsun size ve bebeciklerinizeeee :)
hee avokadonun hızlı yumuşamasını istiyorsanız elmanın yanına koyun :)
Günaydınn ben isterim:))Günaydın kızlar :) yazdıklarınızı okuyordum da avokado dan bahsetmişsiniz dayanamadım yazdım :)
İsterseniz Size güzel bi tarif verebilirim bende hic sevmiyordm ama bu tarif çok güzel :) hatta birazdan kalkıp yapıp kahvaltı da yicem :)
Allah yardımcın olsun canımmm tuzlu kraker ye yataktan kalkmadan belki iyi gelirteşekkürler canm bu bilgiler mutlaka burdaki anne adaylarına yarayacaktır :) ben bugün su bile içemedim çıkarrtım malesef gittikçe zorlaşıyor hamileliğim
tatlım yazdım dur sna da kopyalayayım :)Günaydınn ben isterim:))
çok saol canm , çin'de yok malesef netten sipariş verdim o da 5 gün oldu hala gelmedi . büyük ihtimalle bulantı bilekliği alıcam böyle gitmezAllah yardımcın olsun canımmm tuzlu kraker ye yataktan kalkmadan belki iyi gelir
çok teşekkür ederiz , amin inşallah :)Hanımlar bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alısınız inşallah. Normal doğum yapacaklar da Allah yardımcınız olsun.