- 10 Aralık 2015
- 49
- 39
- 3
- 32
rabbim ne verirse hayirlisini versin canım..gorumcen hamilelik dönemini yatarakmı devam etti canımCanım benim gorumcemin hamileliği boyunca böyle kanamaları oldu ama şimdi çok güzel bi kızı var takma kafana stres en kötü şey. Rabbim dilerse hersey olur sadece dua et inşallah kucağına alirsin yavrularini
Progestan mıydı neydi, çok zaman oldu, 6 yıl önce, tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi sanki ismicanim peki kullandığın hapı hatırlıyor musun?
Canım yaa, ben bi iki gün iyi gibi olmuştum, zorla bişeyler yiyodum ama yine bulantılara geri döndük. Midem hiçbişeyi kabul etmiyoteşekkürler canm bu bilgiler mutlaka burdaki anne adaylarına yarayacaktır :) ben bugün su bile içemedim çıkarrtım malesefgittikçe zorlaşıyor hamileliğim
3+3 gunlük hamilesin..kesin olmasada 1 eylül gibide kucağına bebişini alırsın insalh canım sağlıklı sıhatliGünaydın kızlar ben dün hamile olduğunu öğrendim ve en son adet tarihim 26 Kasım sjmdi kaç haftalik gebelik oluyo kafam karisti
genelde ewet bu durumda olanlara progestan verilmiş..inşalh ikinci bebegini de kucagina alirsin canimProgestan mıydı neydi, çok zaman oldu, 6 yıl önce, tam hatırlamıyorum ama öyle bişeydi sanki ismi
Yok sürekli yatakta değildi ama ağır is falan yapamiyordu dikkat etmesi gerektirabbim ne verirse hayirlisini versin canım..gorumcen hamilelik dönemini yatarakmı devam etti canım
anladım canım dikkat etmek gerek...peki normal yollamı hamile kaldı benim tüp bebek yoluyla o yüzden soruyorumYok sürekli yatakta değildi ama ağır is falan yapamiyordu dikkat etmesi gerekti
merhaba canım hayırlı olsun tebrikler..inşallah hepimiz hayırlı bir hamilelikMerhaba kızlar bende hamile olduğumu ögrendimm. Rabbim nasip ederse ikinci çocuğum olacak. Hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız inş.
Normal yolla hatta üçüncü cocuguyduanladım canım dikkat etmek gerek...peki normal yollamı hamile kaldı benim tüp bebek yoluyla o yüzden soruyorum
insalh bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız.Normal yolla hatta üçüncü cocuguydu
İnşallah canim cumlemizinsalh bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız.
aynen benm de valla hayırlısı olsun dayanıcaz napalımCanım yaa, ben bi iki gün iyi gibi olmuştum, zorla bişeyler yiyodum ama yine bulantılara geri döndük. Midem hiçbişeyi kabul etmiyo
hayırlı olsun canm tebrikler :) amin inşallah :)Merhaba kızlar bende hamile olduğumu ögrendimm. Rabbim nasip ederse ikinci çocuğum olacak. Hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız inş.
Hayirli olsun evet sen de bizimlesin :)Bu sabah yaptım bende aramızdan mıyım sizce
canm hayırlı olsun aramıza hoşgeldin :)Bu sabah yaptım bende aramızdan mıyım sizce
benimde ilk bi kahverengi olmuştu akşama dogru kanamam oldu iğneyle durdu fakat bugün yine iki üç damla seklinde oluyor inşalh boyle devam etmez. .senin nasil peki tatlım şuanBugun kahverengi akintim geldi,cok korkuyorum.siz de de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?