2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günaydın kızlar ben dün hamile olduğunu öğrendim ve en son adet tarihim 26 Kasım sjmdi kaç haftalik gebelik oluyo kafam karisti

rabbim ne verirse hayirlisini versin canım..gorumcen hamilelik dönemini yatarakmı devam etti canım

teşekkürler canm bu bilgiler mutlaka burdaki anne adaylarına yarayacaktır :) ben bugün su bile içemedim çıkarrtım malesef gittikçe zorlaşıyor hamileliğim
Canım yaa, ben bi iki gün iyi gibi olmuştum, zorla bişeyler yiyodum ama yine bulantılara geri döndük. Midem hiçbişeyi kabul etmiyo

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu ögrendimm. Rabbim nasip ederse ikinci çocuğum olacak. Hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız inş.

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu ögrendimm. Rabbim nasip ederse ikinci çocuğum olacak. Hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız inş.
merhaba canım hayırlı olsun tebrikler..inşallah hepimiz hayırlı bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde kucgimiza alırız güzel anneler

Canım yaa, ben bi iki gün iyi gibi olmuştum, zorla bişeyler yiyodum ama yine bulantılara geri döndük. Midem hiçbişeyi kabul etmiyo
aynen benm de valla hayırlısı olsun dayanıcaz napalım

hayırlı olsun canm tebrikler :) amin inşallah :)

Bu sabah yaptım bende aramızdan mıyım sizce

Eklentiler

• 20151220_112048.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…