- 26 Eylül 2015
- 662
- 5.160
- 58
- 32
Herhalde kiz bebiş seninki :) kiz bebişde daha çok oluyormuş kiz annesi :) cinsiyeti belli mi?meraba canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :) bulantının olmaması süper bişe keşke benm de olmasaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhalde kiz bebiş seninki :) kiz bebişde daha çok oluyormuş kiz annesi :) cinsiyeti belli mi?meraba canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :) bulantının olmaması süper bişe keşke benm de olmasaaaa
hamissinn=)Kızlar üstteki ilk yaptığım test alttaki bugün yaptığım sizce ???
hamilesinEki Görüntüle 1722853
Kizlaaar bugün de yaptim bu marka da boyle çikti.pazartesi Dr a gidicem.
Hamilesin kan ver cnmEki Görüntüle 1722853
Kizlaaar bugün de yaptim bu marka da boyle çikti.pazartesi Dr a gidicem.
Hamişsinnn bence tebrikleeerKizlar bugun yaptm testi adetim 1 gun gecti sizcee????
ayy insallah fazla ümitlenmiyim yinede yarn kan testi yapsam ckar miHamişsinnn bence tebrikleeer
İlk haftalarımda oldu canım normalmiş zaten koyu kırmızı falan olrsa sıkıntııBugun kahverengi akintim geldi,cok korkuyorum.siz de de oluyor mu?
Tebrikler canım, bence hamilesinKizlar bugun yaptm testi adetim 1 gun gecti sizcee????
Canım geçmiş olsun, ben üç aylıkken kanama geçirmiştim ilk hamileliğimde. Doktor hap vermişti, bir ay kadar kendimi yormamış, mümkün olduüunca yatmıştım. Çok şükür aslan gibi doğdu, büyüdü, şimdi kardeşini bekliyoruz.merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım 5+2 haftalık hamileyim dün kanamam oldu. Serum taktilar proluton igne yaptılar şuan çok stresliyim bu durum karşısında bebiğini kucağına alabilen varmı?hanımlar..
Insallah canm sen "hamilesin" diyosun ya bana biseyler oluyo mutluluktan :)Tebrikler canım, bence hamilesin
canim peki kullandığın hapı hatırlıyor musun?Canım geçmiş olsun, ben üç aylıkken kanama geçirmiştim ilk hamileliğimde. Doktor hap vermişti, bir ay kadar kendimi yormamış, mümkün olduüunca yatmıştım. Çok şükür aslan gibi doğdu, büyüdü, şimdi kardeşini bekliyoruz.
teşekkür ederim canım rabbim acılarını gostermesin bende yatiyorum şuan.tekrar gidecegim inşalh güzel haberler alırım ikizlerim tutunmustur insalhCanım geçmiş olsun, ben üç aylıkken kanama geçirmiştim ilk hamileliğimde. Doktor hap vermişti, bir ay kadar kendimi yormamış, mümkün olduüunca yatmıştım. Çok şükür aslan gibi doğdu, büyüdü, şimdi kardeşini bekliyoruz.
hayırlı olsun inşalh güzel haberler alırsınInsallah canm sen "hamilesin" diyosun ya bana biseyler oluyo mutluluktan :)