• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

IMG_20151219_175442.jpg

Kizlaaar bugün de yaptim bu marka da boyle çikti.pazartesi Dr a gidicem.

Pazartesi inşAllah :) kizlaaaar şimdi hamileysen 5+2 haftaliktir.ultrosonda gözükür mu kese?

Kizlar bugun yaptm testi adetim 1 gun gecti sizcee????

Eklentiler

• 20151219_104208.jpg
    20151219_104208.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 100
merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım 5+2 haftalık hamileyim dün kanamam oldu. Serum taktilar proluton igne yaptılar şuan çok stresliyim bu durum karşısında bebiğini kucağına alabilen varmı?hanımlar..

merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım 5+2 haftalık hamileyim dün kanamam oldu. Serum taktilar proluton igne yaptılar şuan çok stresliyim bu durum karşısında bebiğini kucağına alabilen varmı?hanımlar..
Canım geçmiş olsun, ben üç aylıkken kanama geçirmiştim ilk hamileliğimde. Doktor hap vermişti, bir ay kadar kendimi yormamış, mümkün olduüunca yatmıştım. Çok şükür aslan gibi doğdu, büyüdü, şimdi kardeşini bekliyoruz.

içimi ferahlattınız rabbim acılarını gostermesinbende yatiyorum şuan. tekrar gidecegim inşalh güzel haberler alırım

Canım geçmiş olsun, ben üç aylıkken kanama geçirmiştim ilk hamileliğimde. Doktor hap vermişti, bir ay kadar kendimi yormamış, mümkün olduüunca yatmıştım. Çok şükür aslan gibi doğdu, büyüdü, şimdi kardeşini bekliyoruz.
canim peki kullandığın hapı hatırlıyor musun?

teşekkür ederim canım rabbim acılarını gostermesin bende yatiyorum şuan.tekrar gidecegim inşalh güzel haberler alırım ikizlerim tutunmustur insalh
xenforo-smilies-kk19.gif
keseyi gorebilir miyiz acaba??

Back