2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

bendede oyle olmustu canım garantı hamılesın ama kan verseydn rahatlardın
yani param var kartta çekemiyorum kapanmış kart şubeye gitmem lazımmış yani artık güüyorummm annem bile kan tahlılı yaptır da öle hamileyim de deyince heyecanımı aldııııı götürdüüüü :)

anneler boyle hep benımkıde bebegı ultrasonda gormeden hamıleyım deme dedi çok şukur gorduk söyledikte inandı

ayyy yani bi benimki değilmiş yani bu iyi geldi bana çok teşekkür ederim canımmmm :)

ilginçmiş canım benim bildiğimde öle oluyo bende eskişehirdeyim burdakilerde hemen kimlikle yapıolar hayırlı olsun bu arada :)

ilginçmiş canım benim bildiğimde öle oluyo bende eskişehirdeyim burdakilerde hemen kimlikle yapıolar hayırlı olsun bu arada :)
inşallah balımmm nerde ilginç beni buluyor zaten nedense ben hep böle şeyler yaşıyorum ama sonuçları hep daha güzel oluyor inşallah bebeğimde benimledir :)

çok para alıyor bu hastaneler ya bende gecen hafta gittim muayeneye 20tl,, kan ve idrar tahliline 80tl verdim yazık yani insan diyor olsun varsın bebiş sağlıklı olsun diyor ama parada kolay kazanılmıyor.

Canım ben 4+4 te gördüm keseyi sende görürsün inşallah panik yapma

Kızlar ben Ankaradayım doktor-hastane araştırıyorum hangisine gitsem hangi ildesiniz sizde nerede olduğunuzu paylışırmısınız????

Kızlar bende hızınıza yetişemiyorum valla çalışıyorum çok bakamıyorum.. Bende acayip uyuşukum iş yerinde ayakta uyuyom evde hiçbişe yapmıorum böyle geciyo günler Ultrasonda görmediğim için hala bişey anlamıyorum hamile oldğmu kbl edemiorm bi yandan da kasıkladım karnımda sürekli sızı ağrı falan oluo kücük kücük sürekli ilgim orda.. Buarada kahverengi lekelenme bendede olmuştu ama önemli bişey değilmiş ciddiye almadım.. Bu arada bende ankaradanım

çok para alıyor bu hastaneler ya bende gecen hafta gittim muayeneye 20tl,, kan ve idrar tahliline 80tl verdim yazık yani insan diyor olsun varsın bebiş sağlıklı olsun diyor ama parada kolay kazanılmıyor.
canımyaa sonuçda bu tahlilleri devlet hastaneleri de yapıyor ben daha özele gitmedim ama bakalım daha karar vermedim kontrollere falan nereye gideceğime?????

Kızlar ben Ankaradayım doktor-hastane araştırıyorum hangisine gitsem hangi ildesiniz sizde nerede olduğunuzu paylışırmısınız????
Canım hangi semttesin ben sincan koruya gitcem eryamanda oturuyorum gideceğin hastanenn yenidoğan yoğun bakım ünitesine dikkat et ankaradada koru ve turgut özal da iyi araştırmştm bi arkadaş için önceden ordan biliom

nerdesin canım hangi hastaneye gidiyorsun karar verdinmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…