• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar demin kahverendi sumuksu bir sivi gordum camasirimda. Netten baktim nisan deniyormus. Dogumun habercisiymis. Daha erken bebegim de gelisimi geri kilosu az. Insallah bir iki hafta daha bekler ama sanki kizimin acelesi var :)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Ben oğlum da yaklaşık 2 hafta önceden geldi, boyu kilosu gayet iyiydi. Darısı başına inşalah.

Bizim bebekler aynı bebeğinin boyu kilosu kaçmış acaba
Canım kılosu 2750 idi.36+6 iken.Doktorum boyu konusunda buzamanan kadar
Birde suyu arttırmak için bi öneride bulunmadı mı

Canım 36+6 günlükken kılo 2750 gr idi.doktorum boyu konusunda buzmana kadar bırsey demedı.çunku verilen boy tahmını boydur.asla olculemez dedı.
suyu artırmak ıcın bırsey onermedı.cuma gunu tekrar bakılacak.

Benimki nie bukadar dusuk ya kilosu. Bende normali bekliorum sali gunu cati muayenesi yapicak. Nasil gecti senin muayenen
İyi geçti muayene çatı iyi normal doğum olur dedi benmki geçen hafta 2800dü haftalık 350gr alıyo artık multivitamini kesti doktr artık fazla kilo almasın dedi ama ben çok iyi besleniyrm günde 3öğün yemek 2 öğün meyve yiyorum

Benimki nie bukadar dusuk ya kilosu. Bende normali bekliorum sali gunu cati muayenesi yapicak. Nasil gecti senin muayenen
Uzulme canimm. Bebegim gecen hafta 2400 gr di.
Bende yarin cati muayyenesine gidecegim. Insallah biraz daha buyumustur. Senin bebegin kiz mi, erkek cocuklar daha agir oluyormus. Hem benim kizim minyon ufak olacakmis. Yapacak birsey yok saglikli olsun yeter bana...

Uzulme canimm. Bebegim gecen hafta 2400 gr di.
Bende yarin cati muayyenesine gidecegim. Insallah biraz daha buyumustur. Senin bebegin kiz mi, erkek cocuklar daha agir oluyormus. Hem benim kizim minyon ufak olacakmis. Yapacak birsey yok saglikli olsun yeter bana...

Ya orasi ole saglikli olmasi en onemlisi ama nebiliyim insan biraz daha kilosu olsun istio bole esdeger bebekler fazla olunca kendimi sucluorum bn besleyemiomuyum die. Benim bebegim erkek. Onceki haftalarda doktor bana da demisti minyon die bakalim belki de hayirlisi boledir normal dogumu cok istiorum doktorum da bosver az olsun kilosu kolay dogurursun dedi

İyi geçti muayene çatı iyi normal doğum olur dedi benmki geçen hafta 2800dü haftalık 350gr alıyo artık multivitamini kesti doktr artık fazla kilo almasın dedi ama ben çok iyi besleniyrm günde 3öğün yemek 2 öğün meyve yiyorum

Cati muayenesinde aci oldu mu ben korkuorum

Ya orasi ole saglikli olmasi en onemlisi ama nebiliyim insan biraz daha kilosu olsun istio bole esdeger bebekler fazla olunca kendimi sucluorum bn besleyemiomuyum die. Benim bebegim erkek. Onceki haftalarda doktor bana da demisti minyon die bakalim belki de hayirlisi boledir normal dogumu cok istiorum doktorum da bosver az olsun kilosu kolay dogurursun dedi
Bugun gittim 2550 olmus daha. Erken dogmazsa 3 kiloyu bulur dedi doktor. Ama sukur sagligi iyi.. beslenme konusunda kendimi suclamiuorum. Elimden geleni yaptim. Toplam da 14 kilo aldim. Hep proteyin kalsiyum agjrlikli beslendim. Gunde iki porsiyon meyve yedim. Nasibinde ne varsa o olacak...

Merhaba Can'ım anneler!
Yoğunluktan yazamadım buraya, 16.8.16 salı günü 10:30da oğlumuza sezeryanla kavuştuk biz. 38+4te 3500 gr dünyaya geldi, amniyon sıvısından az miktarda yuttuğu için de gözlem amaçlı topun bakım ünitesinde kaldı yarım saat. Sonuç güzel oldu çok şükür şimdi evimizdeyiz dolu dolu 3 gündür 3 kişilik Bi aileyiz... Rabbim herkese en kötü böylesini nasip etsin

Merhaba Can'ım anneler!
Yoğunluktan yazamadım buraya, 16.8.16 salı günü 10:30da oğlumuza sezeryanla kavuştuk biz. 38+4te 3500 gr dünyaya geldi, amniyon sıvısından az miktarda yuttuğu için de gözlem amaçlı topun bakım ünitesinde kaldı yarım saat. Sonuç güzel oldu çok şükür şimdi evimizdeyiz dolu dolu 3 gündür 3 kişilik Bi aileyiz... Rabbim herkese en kötü böylesini nasip etsin
Tarih güzel olmuş:)

Merhaba Can'ım anneler!

Hayirli olsun canim darisi bizlere. Bebekler zaten anne karninda o siviyi yutmuyor mu?

Selam kızlar cuma kontrolum vardı.Normal doğum olacaltı suyumda azalma devam ettiği için p.tesi sezeryanla mınıgıme kavusacagım.
Darısı sizlerin başına....

Benim bebisimde dogdu.. darisi daha beklyenlerin basina. Dun sabah 10 gibi yogun bir kanamayla uyandim. Suni sanci destegiyle 15.30 da 2500 gr dogdu kizim.. cok sukur saglik durumu iyi ama benim dikisleele basim belada. Odemlerimden dolayi sisti dikis yerleri. Ikinci bir operasyon gerekti. Insallah bir daha sismez :( sutum yok bebegim cekmiyor. Bende oturamadigim icin cok ilgilenemiyorum. Dua edin duzelsin biran wvell... (dogum konusuna gelince korkuldugu gibi degilmis sukur. Su dikislerim olmasa super gecti derdim )

Benim bebisimde dogdu.. darisi daha beklyenlerin basina. Dun sabah 10 gibi yogun bir kanamayla uyandim. Suni sanci destegiyle 15.30 da 2500 gr dogdu kizim.. cok sukur saglik durumu iyi ama benim dikisleele basim belada. Odemlerimden dolayi sisti dikis yerleri. Ikinci bir operasyon gerekti. Insallah bir daha sismez :KK43: sutum yok bebegim cekmiyor. Bende oturamadigim icin cok ilgilenemiyorum. Dua edin duzelsin biran wvell... (dogum konusuna gelince korkuldugu gibi degilmis sukur. Su dikislerim olmasa super gecti derdim )
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun. Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda toparlarsin

Back
X