• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünaydın olsun canım bence var sana dedim bu sefer olucak Allah’ın izniyle doktorun öyle demesinin sebebi sen çok umutlanma diye sonunda hayal kırıklığı olmasın ama bence var prodoctor erken gebelik testiyle yap daha güvenilirmiş öyle duydum dilerim bebişlerin
Günaydın canım heyecanlıyım işte çok fazla Days doktor almış eşim onunla yaptım eczacı en iyisi demiş

Ne bileyim digerinde cikinca belki yine cikar dedim. Durduramiyorum kendimi çok merak ediyorum bu 4.transferim
Canım daha çok erken moralini bozma daha dün bayan yazmıştı testim negatif kanda pozitif gördüm diye sakın moralini bozma dilerim bu sefer olucak Allah’ın izniyle 🤲💕

Merhaba, transferden sonra kaset testte pozitif gören var mı burada? Kaçıncı günde gördünüz? 13'ünde kan testi vereceğim öncesinde sabahtan kaset yapsam çıkar mı acaba ? :)

Ne bileyim digerinde cikinca belki yine cikar dedim. Durduramiyorum kendimi çok merak ediyorum bu 4.transferim
Bende senin gibiyim sürekli belirti arıyorum . Olmayınca da sinirim bozuluyor . Ama teste daha çok erken bende belki pazar yaparım diye düşünüyorum . İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucaz 🙏 ama ben 2 gündür çok dengesizim herşeye ağlıyorum , biri selam verse gözlerim doluyo 😥 hormonlar bizi mahvetti sanırım.

Merhaba, transferden sonra kaset testte pozitif gören var mı burada? Kaçıncı günde gördünüz? 13'ünde kan testi vereceğim öncesinde sabahtan kaset yapsam çıkar mı acaba ? :)
Merhaba canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır ben hiç evde test yapmadım onun için bilemiyorum ☺️ bence az kalmış test gününü beklesen daha heyecanlı olur bence 🥰

Bende senin gibiyim sürekli belirti arıyorum . Olmayınca da sinirim bozuluyor . Ama teste daha çok erken bende belki pazar yaparım diye düşünüyorum . İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşucaz 🙏 ama ben 2 gündür çok dengesizim herşeye ağlıyorum , biri selam verse gözlerim doluyo 😥 hormonlar bizi mahvetti sanırım.
Sılam kendini üzme belirti arama boşuna kendini ve bebeğini strese katma herkeste belirti olmaz herkeste yerleşme kanaması olmaz ama bu değil ki bebişin tutunmamıştır inşallah güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle canım 🤲🫶🏻🥹

Sılam kendini üzme belirti arama boşuna kendini ve bebeğini strese katma herkeste belirti olmaz herkeste yerleşme kanaması olmaz ama bu değil ki bebişin tutunmamıştır inşallah güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle canım 🤲🫶🏻🥹
İnşallah canım benim hepimize o güzel haberi almak nasip olsun 🤍🤍

Merhaba canım öncelikle transferin hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır ben hiç evde test yapmadım onun için bilemiyorum ☺️ bence az kalmış test gününü beklesen daha heyecanlı olur bence 🥰
Yok yok bekleyeceğim kan testinin olduğu günü ama merak ettiğim şu ; o gün kalktığımda ilk kaset test yapsam da sonuç almış olur muyum? :)

Yok yok bekleyeceğim kan testinin olduğu günü ama merak ettiğim şu ; o gün kalktığımda ilk kaset test yapsam da sonuç almış olur muyum? :)
Zaten o gün varsa çıkacaktır çünkü transferin üstünden 13 gün geçmiş ben hep 14. Gün verdim dedim doktor desin var sonra idrar yaparım ama sen o sabah yaparsan çıkacaktır eğer moralin bozulmayacaksa yapabilirsin 😍

Kızlar ben şu an hastanedeyim bekliyorum 😍
Yazdıklarınızı eve gidince akşam anca oluya bilirim. Sadece haber vermek istedim. Transferim 14:30 ama erken veya geç ala bilirler
Hadi canım şimdiden hayırlı olsun transferden sonra çok zamanın olur o zaman okursun 😂 inşallah su gibi geçer sakin kal 🫶🏻

Back