• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba
Canım çok geçmiş olsun 🌸 İlaçlar vs rahim yorulduysa kasılmalar seni zorluyor olabilir; ama yine de doktoruna bir danışsan mı acaba 🙄

İlkine inanmadım ikinciyi yaptım oda daha belirgin oldu acaba testtemi sorun var ne bilim 6. Gün ya çok erken değilmi
Canımmmmmm gözünaydınnnnnn 🤗💃🏻💃🏻 İkisinde de kabbak gibi çıkmış maşaallah, Rabbim kan testinde de sağlıkla yükselen değerler görmeyi ve gerisinin de hayırla, kolaylıkla gelmesini nasip etsinnnn 🥰🥰 Ay seninle aynı gün transfer olmuştuk ve ben test gününü beklemeyi düşünüyordum, şimdi gaza geldim 😅😅

Canımmmmmm gözünaydınnnnnn 🤗💃🏻💃🏻 İkisinde de kabbak gibi çıkmış maşaallah, Rabbim kan testinde de sağlıkla yükselen değerler görmeyi ve gerisinin de hayırla, kolaylıkla gelmesini nasip etsinnnn 🥰🥰 Ay seninle aynı gün transfer olmuştuk ve ben test gününü beklemeyi düşünüyordum, şimdi gaza geldim 😅😅
Valla 6. Günde bu kadar belirgin olması kafamı karıştırdı ezcacımıza sorduk çok erken yapmışsınız dedi doktoruma sordum erken yapmışsın dedi kan tahlilini bekle dedi bu testin bir geçerliliği yok dedi benimde kafam karıştı valla

Güzel kadinlar merhabaa 🌹 5 gün önce ilk denemem olan tüp bebek sürecim negatifle sonuçlandı ve çok şiddetli kaşık ağrılarım oluyor sizce normalmi
Canim ne denir bilmiyorum Rabbim tez zamanda hayırlısıyla iyi haberlerini göstersin 🤲 negatif aldığın ilk adette evet agrin olabilir. Bazıların da da normal adet gibi oluyor. Kişiden kişiye değişiyor maalesef

Valla 6. Günde bu kadar belirgin olması kafamı karıştırdı ezcacımıza sorduk çok erken yapmışsınız dedi doktoruma sordum erken yapmışsın dedi kan tahlilini bekle dedi bu testin bir geçerliliği yok dedi benimde kafam karıştı valla
Nasıl yok ya ilaçların etkisi mi acaba şu an? Ama çift transfer oldu, ikisi de tuttuysa idrara yansımıştır. Sen sakın moralini bozma, bence sonuç güzel olacak 💕

Ay inş seninkide sana sımsıkı tutunmuştur bide doğurursak seninle aynı olucak bak 😅😅
Ayyy çok heyecanlııııı 💃🏻💃🏻 İnşaallah kuzum Rabbim o günleri göstersin bize 🤗 Sen sakın enerjimi düşürme bence olumsuz bir durum yok, doktor eczacı temkinli olmak adına öyle söylemişlerdir inşaallah

Bence biraz bekle. Internettede okudum videolar izledim transfer sonrası iki gün yani 48saat embriyo yer buluyor tutunmak için ve eğer tutunma başarılı olduysa hemen BetaHCG değerimiz yükselmiyor o sebepten doktorlar 10-12 gün sonraya test yapın diyorlar.

İnşallah ikiside sağlıkla tutunur ve ikiz bebiş haberi duyarız senden 😍😍
Peki her gebelikte aynı şekilde mi olur? Benim önceki transferimde 4.gün çok çok silik cikmisti kaset testte. Bu transferimin bugun 4.günü belki yine cikar diye test yaptim cikmadi hemde erken gebelik testiydi üzüldüm böyle olunca kendime de kiziyorum sabredemedigim icin

Peki her gebelikte aynı şekilde mi olur? Benim önceki transferimde 4.gün çok çok silik cikmisti kaset testte. Bu transferimin bugun 4.günü belki yine cikar diye test yaptim cikmadi hemde erken gebelik testiydi üzüldüm böyle olunca kendime de kiziyorum sabredemedigim icin
Herkesin süreci farklı ama 4. gün de çok erken değil mi ya daha ancak yerleşmiştir. 🙄

Back