• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Allah'a şükürler olsun cumartesi gunu bende aldım Can'ım oğlum Mete mi kucağıma :anne: Benim bebegim kesemi patlattı 12 gun once geldi.umarim sizlerde sag sağlık Zaman'ında ve sorunsuz alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza:nazar::nazar::KK200:

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt yavrunu inşallah...

Bebişler geldikce topic sessizleşiyor, herkes çok mesgul herhalde :KK46::KK46::KK46:

Doktorum ayin 23-30 arasi tatile gidecekmis.. yerine bakacak olan iki doktoru da hic sevmiyorum. Baska hastane de tercih edebilirsin dedi... Ne yapacagimi bilmiyorum... Cok istedim bu doktorda dogum yapmayi.. uzuldum :( simdi baska doktor baksam yarin obur gun dogum olsa :-/ kafam karisik...

Doktorum ayin 23-30 arasi tatile gidecekmis.. yerine bakacak olan iki doktoru da hic sevmiyorum. Baska hastane de tercih edebilirsin dedi... Ne yapacagimi bilmiyorum... Cok istedim bu doktorda dogum yapmayi.. uzuldum :KK43: simdi baska doktor baksam yarin obur gun dogum olsa :-/ kafam karisik...
Benim oyle oldu ya Can'ım ya insallah boyle bisey olmaz cok zor çünkü.. Benim doktorum da tatildeydi ve diğer doktoru tanımıyordum.dogum birden başlayınca mecburen vekil eden dr. Doğumumu gerçekleştirdi ama hastasını tanımıyor Nasıl dogum bekleniyor hersey normal mı bilmiyor ben onu tanımıyorum ay cok zordu gerçekten neyse ki şuan hersey yolunda ama bence hastaneni değiştirme en azından bildigin hastane olsun irtibata geçersiniz. Hayirlisi olsun şimdiden .

Benim oyle oldu ya Can'ım ya insallah boyle bisey olmaz cok zor çünkü.. Benim doktorum da tatildeydi ve diğer doktoru tanımıyordum.dogum birden başlayınca mecburen vekil eden dr. Doğumumu gerçekleştirdi ama hastasını tanımıyor Nasıl dogum bekleniyor hersey normal mı bilmiyor ben onu tanımıyorum ay cok zordu gerçekten neyse ki şuan hersey yolunda ama bence hastaneni değiştirme en azından bildigin hastane olsun irtibata geçersiniz. Hayirlisi olsun şimdiden .
Sagol canim Allah razi olsun. Ama ben bu bahsedilen doktorlari taniyorum. Ikisi icin de hic guzel konusulmuyor. Birinde hamileligimin basinda muayyene olmustum. On yargim var artik onlara gitmem hayatta... baska hastane bakmam gerekecek :-(

Kızlar selam bugun doktora gittim.36+6 günlüğüz.Normal doğum istiyorum.doktorumla ıkınma provası yaptık.çatımı kontrol etti.sonra usg kontrolunde suyunda azalma var dedi.Suyunda azalma devam ederse ve ozmana kadar normal dogum gercekleşmez ise sezeryanada hazırlıklı olmamı söyledi.
haftaya hafta ortasında bebegimiz gelir dedi.
Cuma günü tekrar gideceğim.

merhabalar...bugün kontrole gittim ben de 37+1 olduk. 3330gr 52 cm olmuş ..verilere göre 39. haftada görünüyoruz.. Herşey normal dedi..25 Ağustos perşembe günü alınacak Allah nasip ederse...heyecanlandım birden :))
valizimiz herşeyimz zaten aylardır hazır nolur nolmaz diye...yatağını sermedik henüz,bu hafta sereyim... bi çikolata bi de kurabiye siparişi vermem gerek bi iki gün içinde...lohusa şerbetimizi hazırlarız...bayatlamayan tatlı tuzlu kurabiye yaparız şerbetin yanınıa..bi de börek sarıp buzluğa koyarız..birkaç çeşit de yemek yapıp dolabı doldurmalı tavuk suyu çorba sezeryan sonrası baş yemek malum :)) ayyy bir de ağda kaş bıyık falan kişisel bakım işlerini de bu hafta içinde halletmeliyim artık...
ve tabii doğum fotoğrafçısıyla da randevuyu netleştirmek gerek...
hadi bakalım yoğun bir hafta olacak sanırım :))
herkese sevgiler...

Kızlar selam bugun doktora gittim.36+6 günlüğüz.Normal doğum istiyorum.doktorumla ıkınma provası yaptık.çatımı kontrol etti.sonra usg kontrolunde suyunda azalma var dedi.Suyunda azalma devam ederse ve ozmana kadar normal dogum gercekleşmez ise sezeryanada hazırlıklı olmamı söyledi.
haftaya hafta ortasında bebegimiz gelir dedi.
Cuma günü tekrar gideceğim.
Bizim bebekler aynı bebeğinin boyu kilosu kaçmış acaba

merhabalar...bugün kontrole gittim ben de 37+1 olduk. 3330gr 52 cm olmuş ..verilere göre 39. haftada görünüyoruz.. Herşey normal dedi..25 Ağustos perşembe günü alınacak Allah nasip ederse...heyecanlandım birden :))
valizimiz herşeyimz zaten aylardır hazır nolur nolmaz diye...yatağını sermedik henüz,bu hafta sereyim... bi çikolata bi de kurabiye siparişi vermem gerek bi iki gün içinde...lohusa şerbetimizi hazırlarız...bayatlamayan tatlı tuzlu kurabiye yaparız şerbetin yanınıa..bi de börek sarıp buzluğa koyarız..birkaç çeşit de yemek yapıp dolabı doldurmalı tavuk suyu çorba sezeryan sonrası baş yemek malum :)) ayyy bir de ağda kaş bıyık falan kişisel bakım işlerini de bu hafta içinde halletmeliyim artık...
ve tabii doğum fotoğrafçısıyla da randevuyu netleştirmek gerek...
hadi bakalım yoğun bir hafta olacak sanırım :))
herkese sevgiler...
Bebeğinin boyu kilosu güzelmiş sağlıklıca kucağın a alırsn inşallah

Günaydın !! Mutlu haber !!
dün sabah 10:19da oğlum doğmuş, hazırlanıp beni beklemiş 11:30da kavuştuk kendisiyle. genel anesteziyle sezeryana girdim ilk çıktığım an kötü hissettiysem de bebiş yanıma gelince hafifledim rahatladım çok şükür :) Allah her isteyene göstersin böyle kavuşmaları...

Günaydın !! Mutlu haber !!
dün sabah 10:19da oğlum doğmuş, hazırlanıp beni beklemiş 11:30da kavuştuk kendisiyle. genel anesteziyle sezeryana girdim ilk çıktığım an kötü hissettiysem de bebiş yanıma gelince hafifledim rahatladım çok şükür :) Allah her isteyene göstersin böyle kavuşmaları...
Hayırlı olsun

Kizlar demin kahverendi sumuksu bir sivi gordum camasirimda. Netten baktim nisan deniyormus. Dogumun habercisiymis. Daha erken bebegim de gelisimi geri kilosu az. Insallah bir iki hafta daha bekler ama sanki kizimin acelesi var :)

Kizlar demin kahverendi sumuksu bir sivi gordum camasirimda. Netten baktim nisan deniyormus. Dogumun habercisiymis. Daha erken bebegim de gelisimi geri kilosu az. Insallah bir iki hafta daha bekler ama sanki kizimin acelesi var :)
Artık gelebilir 38.haftaya girmişsn

Back