• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tünaydın hanımlar
Gününüz güzel geçsin hepimiz güzel haberler alalım İnşallah
Negatif alan arkadaşlar hiç üzülmeyin evet zor ama Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Ve sürecimiz zor kolay değil ama zor olsun ki imtihan olsun değil mi?
Hepinizi kucaklıyorum bu grup bana çok iyi geliyor hepiniz çok pozitifsiniz iyiki varsınız 🥲☺️

Kızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım 🥹
Tek seferde tuttu 9.haftada kalbi durdu 😪 mutlaka embriyonuza genetik baktırın sağlılca ilk seferde bebeğinize kavuşmak nasip olsun ❤️🤲

Burdan söyleyeceklerim bence kesinlikle erken test yapmayın moral çok etkiliyor çok zor ama test gününü bekleyin ve belirti aramayın kendimizi dinledikçe vücudumuz bizimle oyun oynuyor elden birşey gelmiyor bol bol tesbih çekip dua ettim Allahım gönül ferahlığı ver diye
Regli ağrıma gelince dünden beri çok yoğun yaşıyorum yani hep okuduğum şeyler regli belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı ayırt edilmiyor bu doğru tabii kişiden kişiye değişibelen bi durum olduğunu unutmamamı lazım

Benim malesef negatif..
Canım sana buradan kocaman sarılıyorum üzüntünü derinden hissediyorum 😭 bizde çünkü bunları yaşadık sana ne kadar üzülme desemde elde değil dilerim Rabbim tez zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah canım benim keşke yanında olaydım boynuna sarılıp beraber ağlasaydık inan ki çok zor bir durum ama elden birşey gelmiyor 😪 nasipten öte yol yok dilerim Rabbim inşallah bugünlerini unutturacak güzel günler göstersin bebeğinle birlikte inşallah dualarım seninle sıkılırsan konuşmak istersen buradayım canım 🤲💔🫶🏻

Hayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba
Geçmiş olsun 💐 Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin güzel sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah 🤲 Çok normal çünkü rahim ilaçlardan kalınlaşıyor adetin bir tık üstü kanaman fazla gelir kasılmalarda onu atmak için ağrı biraz fazla olabilir

Böyle oldu normalmi ya
Gözünaydın olsun canım bence var sana dedim bu sefer olucak Allah’ın izniyle doktorun öyle demesinin sebebi sen çok umutlanma diye sonunda hayal kırıklığı olmasın ama bence var prodoctor erken gebelik testiyle yap daha güvenilirmiş öyle duydum dilerim bebişlerin seninledir 🤲💕

Back