- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Sağlık olsun canım,bebişin için değer napalım...Benim fazla kilolar dolayısıyla zaten çatlağım vardı ama kaşınmalar başladığından beri lierac kullanıyorum kaşıntıyı kesti çok şükür,henüz yeni bi çatlak yok ama olursa da olur yani napalım..minnak kuzular için :)Offfffffff. Ilk çatlağım oluşmuş durumda
Kullanamdigim sey yoktu yagli guresciler gibiydim resmen. Alt karnimda basladi umarim daha fazla olmaz. Değişik duygular icindeyim. Üzülüyorum sonra kiziyorum kendime puff.
Sağlık olsun canım,bebişin için değer napalım...Benim fazla kilolar dolayısıyla zaten çatlağım vardı ama kaşınmalar başladığından beri lierac kullanıyorum kaşıntıyı kesti çok şükür,henüz yeni bi çatlak yok ama olursa da olur yani napalım..minnak kuzular için :)
Haha ozaman kudururdum heralde
Aynı yaa valla benimki de bana soruyo soruyo sonra kendi bildiğini okuyoeşin anlayışlı anladığım kadarıyla bi de o da annemler almış ayıp olur falan dese yanmıştın
Wallahi o durum bende de var kızma kendine bizlik bi durum değil bu cilt yapımızla alakalı benceOfffffffff. Ilk çatlağım oluşmuş durumda
Kullanamdigim sey yoktu yagli guresciler gibiydim resmen. Alt karnimda basladi umarim daha fazla olmaz. Değişik duygular icindeyim. Üzülüyorum sonra kiziyorum kendime puff.
Ben de oyle diyorum ama uzulmuyorum dersem yalan olur. Zayiftim hep ben hic bu kadar kilolu olmamistim bekliyordum catlamayi ama hazir degilmisim sanirim henuz mor ve kucuk olduklari icin bir umut var icimde iste.Sağlık olsun canım,bebişin için değer napalım...Benim fazla kilolar dolayısıyla zaten çatlağım vardı ama kaşınmalar başladığından beri lierac kullanıyorum kaşıntıyı kesti çok şükür,henüz yeni bi çatlak yok ama olursa da olur yani napalım..minnak kuzular için :)
Evet beyaz tenliyim ve ince derim ve biraz fazla kilo aldim 33 haftamda kilcal damar gibi bir kac catlak insallah cogalmazlar.Wallahi o durum bende de var kızma kendine bizlik bi durum değil bu cilt yapımızla alakalı bence
Salla yaa herkes kendi bildiğini en doğru sanıyo bizim çocukumuz onlar nereye istersek oraya yatırırız onu giydiririz işte o kadarHaha ozaman kudururdum heraldebeğendiğimiz model vardı klasik cekmeceli mobilyadan istemiyorduk babasıda ondan almış Allahtan eşimde doğrunun yanında oldu kendi beğendiğimizi aldık ama kpederin yaptıklarını unutamıyorum niye böyle yapıyor diye kafama takıyorum
Aynen öyleeee
Salla yaa herkes kendi bildiğini en doğru sanıyo bizim çocukumuz onlar nereye istersek oraya yatırırız onu giydiririz işte o kadar
On gun once bebegim iki hafta geriydi. 640 gram demisti doktor. Yarin tekrar gidecegim. Bu surecte hep dinlendim. Bol bol muz sut yogurt kuruyemis ve pekmez yedim. Insallah guzel seyler soyler doktor..İyi aksamlar kizlarr.. Bebislerinizin boyu kilosu ne durumda acaba? Kilo aldirabilmek icin sut muz et kofte ceviz yiyorum hep ama sanirim
Kilolari ben aliyorum ondan cok
Senin bebisin nasil? Hersey yolundadir insallah...İyi aksamlar kizlarr.. Bebislerinizin boyu kilosu ne durumda acaba? Kilo aldirabilmek icin sut muz et kofte ceviz yiyorum hep ama sanirim
1150 gr dı canım benimki geçen hafta boyunu hatırlayamadım önüme ne gelirse yiyorum zararlı şeylerden kaçınarak tabiİyi aksamlar kizlarr.. Bebislerinizin boyu kilosu ne durumda acaba? Kilo aldirabilmek icin sut muz et kofte ceviz yiyorum hep ama sanirim
Benim de iyi gidiyor en son gittigimde 1860 gramdi onumuzdeki hafta kontrolum var bakalim buyusun diye her seyi yiyip iciyorum bendeSenin bebisin nasil? Hersey yolundadir insallah...
Ayy bende de var o evi hazırlayıp çıkıyorum dışarlarda doğurup gelirsem diyeDogum yaklastikca beni ya erken dogurursam korkusu aldi kizlar boyle dusunmekte istemiyorum ama icimden atamiyorum. Rabbim zamaninda getirsin bebislerimzii insallahh
Geçmiş olsun canım çok su iç abart yani içmeyi benim normalde böbreklerim çok sıkıntılı hamile kaldığımdan beri bi de kumla uğraşmıyım diye hep ekstra ekstra su içtim çok sıkıntı olmuştur eminim ama demek ki vücudunun suya ihtiyacı var bi de hastanede yatmışsın ya düşük tehlikesi falan hareketsiz kalmışsındır ister istemez o da olumsuz etkiliyo neyse ki atlatmışsın sıkıntılı zamanları internetiniz de hayırlı olsun hoşgeldin tekrarslm kızlaaaaaaar o kadar uzun zaman olduki size yazmayalı beni unutmuş bile olabilirsiniz eve net aldık artık kolayca yazabilirim dedim size ve yazıyorum :) herkes ii mi bebeişler nasıl bende 1 ay sonra gitcem bakalım kontrole hamileliğim baya zor geçti ilk 3 au düşük tehlikem vardı kanamalarım oldu hep sonra diğer 3 ayda hep kustum hastanede yattım son 3 ay dayım şimdide kum döküodum şükr geçmiş ama enfeksiyon hala varmış ilaç kullanıyorum sağlıkla alalaım bebeişlerimizi kucaımıza inşallah
Gönlünü ferah tut iyi şeyler duyucaksın canımOn gun once bebegim iki hafta geriydi. 640 gram demisti doktor. Yarin tekrar gidecegim. Bu surecte hep dinlendim. Bol bol muz sut yogurt kuruyemis ve pekmez yedim. Insallah guzel seyler soyler doktor..
ayy o bendede var geceleride rüyamda görüyorum doğum yapıyorum sonra dua ediyorumm inşallah zamanında alırız hepimiz ama doğum korkusunu nası yenecem bilmiyroum normalde soğuk kanlıyım ama bilemedimDogum yaklastikca beni ya erken dogurursam korkusu aldi kizlar boyle dusunmekte istemiyorum ama icimden atamiyorum. Rabbim zamaninda getirsin bebislerimzii insallahh
geçmiş olsun canım sanada tekrar hoşgeldinslm kızlaaaaaaar o kadar uzun zaman olduki size yazmayalı beni unutmuş bile olabilirsiniz eve net aldık artık kolayca yazabilirim dedim size ve yazıyorum :) herkes ii mi bebeişler nasıl bende 1 ay sonra gitcem bakalım kontrole hamileliğim baya zor geçti ilk 3 au düşük tehlikem vardı kanamalarım oldu hep sonra diğer 3 ayda hep kustum hastanede yattım son 3 ay dayım şimdide kum döküodum şükr geçmiş ama enfeksiyon hala varmış ilaç kullanıyorum sağlıkla alalaım bebeişlerimizi kucaımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?