• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ayy o bendede var geceleride rüyamda görüyorum doğum yapıyorum sonra dua ediyorumm inşallah zamanında alırız hepimiz ama doğum korkusunu nası yenecem bilmiyroum normalde soğuk kanlıyım ama bilemedim
Bende aynı şekildeyim cok az zaman kaldı ne yapıcam nasıl olucak korkuyorum :KK43: düşünmemeye çalış diyorum kendi kendime
Dün rüyamda gördüm yavrumu cok güzeldi sadece ona kavuşcapını düşün diye avutuyorum kendimi napim gizliden tırssam da :KK17:

Bende aynı şekildeyim cok az zaman kaldı ne yapıcam nasıl olucak korkuyorum :KK43: düşünmemeye çalış diyorum kendi kendime
Dün rüyamda gördüm yavrumu cok güzeldi sadece ona kavuşcapını düşün diye avutuyorum kendimi napim gizliden tırssam da :KK17:
Tırssakta tırsmasakta gececek ben rüyamda hep tek başıma doğum yaptığımı görüyorum oda psikolojimi
baya etkiledi hayırlısı hepimiz 1 aya doğum maceralarıımızı yazıcaz artık tombik kuzular gelecek oo yerim yaa

Kizlar merhabalar benim dogumum sezeryan olacak ama genel anestezi mi epidural mi olsam bilemiyorum.bebegimi ilk Ben gormek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum epiduralden,belimde falan bi sorun birakir mi diye?? Bu konudaki dusunceleriniz neler :bicak::KK200::anneadayı:

Kizlar merhabalar benim dogumum sezeryan olacak ama genel anestezi mi epidural mi olsam bilemiyorum.bebegimi ilk Ben gormek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum epiduralden,belimde falan bi sorun birakir mi diye?? Bu konudaki dusunceleriniz neler :bicak::KK200::anneadayı:
bence korkma benimde sezeryan olacak epidural aynı bebeğini ilk görmek istiyorsan zaaten paniklersen korkarsan komple
bayıltıyorlar diye biliyorum süreceği 20 dakikka 30 dakikak kadar bişi sonunda güzel birşeye kavuşucaz sakin kalmaya çalış
desemde bende korkuyorum:)

Kizlar bisey daha var merak ettigim hastane cantamiza mama koymali miyiz,Hani iki gun falan sutumuz gelmeyebiliyormus.bu surede bebegimiz ac mi kalacak???

Dogum yaklastikca beni ya erken dogurursam korkusu aldi kizlar boyle dusunmekte istemiyorum ama icimden atamiyorum. Rabbim zamaninda getirsin bebislerimzii insallahh

Yalniz diiilsin canim bnm bnde ayni ole hissediorum ya erken gelirse die icim icimi yio kendimde en ufak bisi hissetsem ayy acaba gelio mu diorum sanirim paranoyak olcam ruyalarima bile girdi dusun

Canım hiç korkma epudral den onlar hep söylenti öyle bişey yok belinde hasar falan kalmazz tamamen bayıltılmak daha korkunç ayrıca doğumunu gör bebeğini gör bu unutulmaz ana tanıklık et ;)
Ötekintürlü ayılman cok usun sürüyor emzirmede iyice sıkıntı cekersin..

Kizlar bisey daha var merak ettigim hastane cantamiza mama koymali miyiz,Hani iki gun falan sutumuz gelmeyebiliyormus.bu surede bebegimiz ac mi kalacak???
Tatlım onu dığum yapcağın gihastane ile konuş
Bnm hastanem kesinlikle mama biberon emzik falan istemiyor süt sağma makinesi gerekirse gene onlar temin edio herşeyi bize sadece bez ve kşisel eşyalar kalıyor

Tatlım onu dığum yapcağın gihastane ile konuş
Bnm hastanem kesinlikle mama biberon emzik falan istemiyor süt sağma makinesi gerekirse gene onlar temin edio herşeyi bize sadece bez ve kşisel eşyalar kalıyor
Sagol canimmm cidden aklima takiliyodu bu konu :KK200::KK15:

Sagol canimmm cidden aklima takiliyodu bu konu :KK200::KK15:
Rica ederim tatlım bide öyle sütün gelmemesi durumunda gittiğim hastane biberonla değil enjektörle besliyor bebeği ki biberona alışıp anne memesini bırakmasın diye bu da önemli bi nokta :) bide ağzı kaşıklı biberonlar cıkmış öyle bi durumda mantıklı bence

Canim lierac i nerden aldin? Ben gitti gidiyor dan aldim ama koruma bandi falan yok resmen kutu acikti sahte olmasindan supheleniyorum. Lierac turkiye bayiligini aradim gercek oldugunu nasil anlariz diye onlarda kutunun iki yan tarafinda da bandrol gibi bir sey olmasi gerek dediler elle kazinabilir bir seymis. Seninkinde var mi?

canım ben de internetten çok baktım ama cesaret edemedim sahte çıkma olaylarını duyunca. Eczaneden aldım..kutunun yanında bi bandrol var evet..elle kazıyıp sitelerinden indirim falan kazanılıyormuş,orjinal ürün olduğunu gösteriyormuş..zaten eczanede de sahte ürün satamazlar..ki alırken de eczacıya tedirginliğimi anlattım merak etmeyin bi sorun olursa burdayız biz dedi..çok şükür bi sorun da çıkmadı kaşıntıları inanaılmaz rahatlattı...yeni bir çatlak henüz yok ama ben zaten kilolu biriyim hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim,şimdi de 7 kilo falan aldım henüz cildim zaten anca toparlar heralde..çok zayıf olanlarda birkaç çatlak olabilir belki tabii genetik faktörler de var..ama hiç canını sıkma...yavrular için herşeye değer :)

ben epidurale cesaret edemem çok iyi bir anestezi uzmanı yapmalı allah korusun..genel anestezi tercih ederim..evet bebeişleri ilk görmek çok güzel olur eminim ama sağlıklı bir anne olup ömür boyu yavrunu koruyup kollamak daha önemli..riske atma lüksümüz yok bence...

merhaba canlar,
bugün kontole gittik..minik kuzum büyümüş,bir hafta önden gidiyorum 40 cm olmuş boyu, kilosu da 1400 gram. doktorum ultrasonla bakarken bile kıpır kıpır oğluşum hiç durmadı çok hareketli maşallah...
şimdilik herşeyi normal buldu,allah nasip ederse haftaya cumartesi İzmire gidiyorum,yolculukta ayaklarını sabit pozisyonda tutma uzat topla sık mola ver biraz yürü güle güle git dedi...Havuz yok ama denize gir yüz mis gibi ,güneşte yarım saattten fazla kalma ,magvital- decavit ve kan hapına düzenli devam,ödem şişlik pek yok ama tuzu azaltalım yine de sıcaklar artıyor dedi.Gittikçe daha da seviyorum doktorumu,çok rahatlatıyor beni :) keşke ilk günden beri onu tanıyor olsaydım,neyse buna şükür.
Ağustos başı döneceğim bakalım :)
Hepimiz sağlıkla alalım yavruları kucağımıza inşallah,hep güzel haberler paylaşalım,sevgiyle sağlıcakla kalın:)

ben epidurale cesaret edemem çok iyi bir anestezi uzmanı yapmalı allah korusun..genel anestezi tercih ederim..evet bebeişleri ilk görmek çok güzel olur eminim ama sağlıklı bir anne olup ömür boyu yavrunu koruyup kollamak daha önemli..riske atma lüksümüz yok bence...
Ahh canimmm iste Ben de cok kararsizim bi yandan korkuyorum,doktorum Ben epidurali oneriyorum genel anestezi daha riskli dedi,sonda Fln takilacak nerdeyse 2 gün ayağa kalkamazsin ama epiduralde hemen kendine gelip emzirebilirsin falan dedi..kafamda deli sorular :(

Ahh canimmm iste Ben de cok kararsizim bi yandan korkuyorum,doktorum Ben epidurali oneriyorum genel anestezi daha riskli dedi,sonda Fln takilacak nerdeyse 2 gün ayağa kalkamazsin ama epiduralde hemen kendine gelip emzirebilirsin falan dedi..kafamda deli sorular :KK43:

doktorunla birlikte bir karar ver tabii hayırlısı olsun.Ben daha önce ameliyat oldum genel anestezi sonrasında ne oluyor biliyorum anestezi uzmanı iyiydi gayet hiç sıkıntı yaşamadım.Epiduralde farklı bir risk var ne bileyim ya bi terslik olur da hiç kalkamazsam..sinirler hassas noktalar malum böyle yaşanan durumlar da varmış ayrıca çook başka bir durum ama benim bir arkadaşım epidural yaptı,ondan kötü bir tecrübemiz var,iğne kayıyor ve ilaç olduğu gibi akıyor hiç uyuşmadan yapılıyor ameliyatı..inanmıyorlar bir de..senin canın çok tatlı bu kadar ilaçla hissedemezsin diye tersliyor ebeler hemşireler...sonradan anlaşılıyor ki iğne kızcağızı uyuşturamadan yatağa akmış gitmiş. Böyle kötü şeyler paylaşmaktan hiç hoşlanmıyorum ama bu da yaşanmış birşey maalesef..

Allah hayırlısını nasip etsin canım,senin için bebeğin için en doğrusu en hayırlısı neyse ona karar verirsin inşallah..iyi düşünelim hep iyilikler bulsun bizi :)

Havalar sicakladi kizlar yorgunlukta basladi her gun evde yatmak istiyorum hic disari cikasim yok daha smdiden lohusa bunalimina mi girdim nedir :KK61:
sıcaklar zorlayacak bizi..ben de birkaç gün önce okul çıkışı bir avm dolaştım biraz,eve geldiğimde ölüyorum sandım valla kollarım bacaklarım kırıldı sanki,aman allahım o ne ağrı,eşim bacaklara masaj yaptı tüm akşam soğuk suyla yıkadım hep gece de sızdım ölü gibi uyumuşum. Hamilesin senin zorun ne okulda yorulmuşssun bi de avm geziyosun diye çok söylendim kendi kendime :)

Back