2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Gunaydinn tatli annelerr, ellerim ayaklarim balon gibi sisti hicbir ayakkabim olmuyorr sicaktan bayilmak uzereyim son haftalar ilklerinden betermiss
Günaydın canımm
Cok gecmiş olsun gercekten son haftalar cok zor ben gecen haftalarda kötüydüm şimi iyiyim bi ara ellerim ayaklarm aşırı yanıyodu geçti çok şükür sennde bi an önce gecer inşallah
Dinlenince geciyor arkadaşm özellikle ayakları uzatıp hiç iş yapmayınca gecio
Kendimi cok yorunca cok kötü oluorm bi haftadır eve baktığm yok mecbur bugün temizlicem bakalım inş kötü olmam

Bence de eşin bi şekilde söylesin canım ama eşine anlatırken de sinirliymiş gibi anlatma zaten hassasım kalplerini kırmak istemiyorum falan filan de yoksa senin ailen benim aileme giriyo konu en çok eşine ihtiyacın var bu süreçte dengeler açısından

Sağol tatlım
Evet şimdi sinirimin gecmesini bekliyim öyle konuyu açıyım inşallah beni anlar
Aile meselesi cok hassas bi konu ince bi çizgi hiç sevmem senn ailen bnm ailem mevzularını zaten

bende çok kuruyorum ama sterste iyi değil işte biliyorsun eşinle sakin bi ses tonuyla konuş bakalım
sıkma canını genede gelirlersede yapacak bişi yok aile hassas bi durum zaten biz hassasız doğum yaklaşıyor
eşinede ihtiyacın var işte bunu onlar düşünecek bu kızın evi küçük bebek var mikrop kapar hepimiz gitmeyek diye yada
otelde kalacaklar sende değil işte benim çok kızdığım durum ama sinirlenincede olmuyor işte sakin kalmaya çalış canım

Gunaydinn tatli annelerr, ellerim ayaklarim balon gibi sisti hicbir ayakkabim olmuyorr sicaktan bayilmak uzereyim son haftalar ilklerinden betermiss
Benimde ayaklarim cok sisti. Birak aykkabiyi terlige bile sigmadi. Bur haftadir evdeyim uzaniyorum surekli. Birde ayaklarimi soguk suyla yikiyorum. Iyi geldi sende dinlen biraz insallah gecer.

Evet sakin olmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum şuanda çok teşekkür ederim canm zaten düşüncesizliklerine cok kızıyorum..
Mesela beşiği bn alıyım demişti kpeder bnde tamm dedim buraya gelirsinz bakarz ya da biz seceriz parasını gönderirsnz aradan bi kaç gün sonra gitmiş bi tane kendi şehrinden almış nasıl asaplarım bozuldu anlatamam hiç benide aramadılar neyseki eşim iotal ettirdi burdan aldk :/ böyle düşüncesizliklere bozuluyorum işte

Aynı yaa valla benimki de bana soruyo soruyo sonra kendi bildiğini okuyo eşin anlayışlı anladığım kadarıyla bi de o da annemler almış ayıp olur falan dese yanmıştın

Allah yardımcın olsun canım.
Neden gelmekte diretiyorlar? Eşin yanında yok mu, yani ani bi doğum olsa yanında olacak veya arayacak biri yok mi yakınında? Öyle olsa anlarım da, müsait olmayan bi evin neresine gelip yatıp da doğumu bekleyecekler? Gerçekten çok zor inşallah eşinle konuşup, yanlış anlamalara mahal vermeden halledersin bu konuyu.

Bu arada emzirme yastığı alan var mı? Ama hani şu uzun olanlardan.
Ben yeni aldım ve dedimki keske daha önceden alsaymışım Yatarken öyle bi rahatlık sağlıyor ki, doluyorum vücuduma,ya da alıyorum bacaklarımın arasına rahat rahat uyuyorum çok şükür. Gece rahat uyuyamayanlara nacizane tavsiyem

İnşallah tatlım
Eşimde yanımda kendi ailem de yanmda gırbette falan değilim yani :/
Bide ev müsait değil anlamıyorum işte ne yapmaya çalıştıklarını.. Hamileliğimde riskli değil çok şükür evimde kendim bekleyip gitmek istiyorum doğumuma

Yaklaşık iki ay önce ben kendim yaptım o yastıktan, ben gayet rahatım ama eşim pek memnun değil aramıza giriyor bu diye

canım okudum şimdi Allah hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah :)

ben de iyi ki almışım..benimki o uzunlardan değil ama çok rahatlattı..bacakların arasına al..oh misss

Offfffffff. Ilk çatlağım oluşmuş durumda
Kullanamdigim sey yoktu yagli guresciler gibiydim resmen. Alt karnimda basladi umarim daha fazla olmaz. Değişik duygular icindeyim. Üzülüyorum sonra kiziyorum kendime puff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…