• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

merhaba sevgili hamişler :))
yavrucuğun tüm cicileri yıkandı ütülendi çekmecelere yerleşti çok şükür ben de rahat ettim :)
hala beşik almadık ama :)
Doğum cantamı da hazırlayacağım nolur nolmaz diye... ilk hafta semineri okulda alıp cumartesi yola çıkmayı planlıyorum allah nasip ederse,2.hafta İzmirde annemin yanında gideceğim inşallah seminere..Ağustosta İstanbula dönmeyi düşünüyorum, nolur nolmaz doğum çantasını hazırlayıp bagaja koyayım diyorum.
Emzirme sütyeni,atleti,hijyenik ped,bebek bezi bunları ne kadar almak lazım acaba hastane için? 2 takım gecelik,2 takım bebişe hastane çıkışı,antibakteriyel sabun,omuz bezi,ağız mendili,bebeğin yatağı için bi süslü çarşaf... kaç :)tane olmalı,başka neler olmalı..tecrübeli annelerin önerilerini bekliyorum.
Benim de ara ara midemde yanmalar oluyor,gaviskon süper birşey... Magvitali düzenli içiyorum kramplarım neredeyse yok denecek kadar azaldı,henüz şişkinlik yok elde ayakta..sıcaklar bastıkça gece uyumak zorlaşıyor bi..üşütmekten korktuğum için de dikkat ediyorum çok.Bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah son zamanları da...
Bu cuma kontrole gideceğiz doktoruma,yola çıkmadan bi hafta önce göreyim mutlaka dedi.Bu arada iyi ki değiştirmişim doktorumu,dünya tatlısı tonton bi doktor,oğluşumun dedesi olacak minnoşlukta :) İçim rahat çok şükür..meğer ne önemliymiş doktor...
Herkese sevgiler ..iyi haberlerle görüşmek dileğiyle şekerler.. :)

Offfffffff. Ilk çatlağım oluşmuş durumda :skandal:
Kullanamdigim sey yoktu yagli guresciler gibiydim resmen. Alt karnimda basladi umarim daha fazla olmaz. Değişik duygular icindeyim. Üzülüyorum sonra kiziyorum kendime puff.
Sağlık olsun canım,bebişin için değer napalım...Benim fazla kilolar dolayısıyla zaten çatlağım vardı ama kaşınmalar başladığından beri lierac kullanıyorum kaşıntıyı kesti çok şükür,henüz yeni bi çatlak yok ama olursa da olur yani napalım..minnak kuzular için :)

Sağlık olsun canım,bebişin için değer napalım...Benim fazla kilolar dolayısıyla zaten çatlağım vardı ama kaşınmalar başladığından beri lierac kullanıyorum kaşıntıyı kesti çok şükür,henüz yeni bi çatlak yok ama olursa da olur yani napalım..minnak kuzular için :)

Canim lierac i nerden aldin? Ben gitti gidiyor dan aldim ama koruma bandi falan yok resmen kutu acikti sahte olmasindan supheleniyorum. Lierac turkiye bayiligini aradim gercek oldugunu nasil anlariz diye onlarda kutunun iki yan tarafinda da bandrol gibi bir sey olmasi gerek dediler elle kazinabilir bir seymis. Seninkinde var mi?

:silah::eek:
Aynı yaa valla benimki de bana soruyo soruyo sonra kendi bildiğini okuyo :mad: eşin anlayışlı anladığım kadarıyla bi de o da annemler almış ayıp olur falan dese yanmıştın
Haha ozaman kudururdum heralde :skandal: beğendiğimiz model vardı klasik cekmeceli mobilyadan istemiyorduk babasıda ondan almış Allahtan eşimde doğrunun yanında oldu :sus::KK70: kendi beğendiğimizi aldık ama kpederin yaptıklarını unutamıyorum niye böyle yapıyor diye kafama takıyorum :işsiz:

Offfffffff. Ilk çatlağım oluşmuş durumda :skandal:
Kullanamdigim sey yoktu yagli guresciler gibiydim resmen. Alt karnimda basladi umarim daha fazla olmaz. Değişik duygular icindeyim. Üzülüyorum sonra kiziyorum kendime puff.
Wallahi o durum bende de var kızma kendine bizlik bi durum değil bu cilt yapımızla alakalı bence

Ben de oyle diyorum ama uzulmuyorum dersem yalan olur. Zayiftim hep ben hic bu kadar kilolu olmamistim bekliyordum catlamayi ama hazir degilmisim sanirim henuz mor ve kucuk olduklari icin bir umut var icimde iste.
Wallahi o durum bende de var kızma kendine bizlik bi durum değil bu cilt yapımızla alakalı bence
Evet beyaz tenliyim ve ince derim ve biraz fazla kilo aldim 33 haftamda kilcal damar gibi bir kac catlak insallah cogalmazlar.

:sinirli:
Haha ozaman kudururdum heralde :skandal: beğendiğimiz model vardı klasik cekmeceli mobilyadan istemiyorduk babasıda ondan almış Allahtan eşimde doğrunun yanında oldu :sus::KK70: kendi beğendiğimizi aldık ama kpederin yaptıklarını unutamıyorum niye böyle yapıyor diye kafama takıyorum :işsiz:
Salla yaa herkes kendi bildiğini en doğru sanıyo bizim çocukumuz onlar nereye istersek oraya yatırırız onu giydiririz işte o kadar :sinirli::KK70:

İyi aksamlar kizlarr.. Bebislerinizin boyu kilosu ne durumda acaba? Kilo aldirabilmek icin sut muz et kofte ceviz yiyorum hep ama sanirim
Kilolari ben aliyorum ondan cok :dondurma:

İyi aksamlar kizlarr.. Bebislerinizin boyu kilosu ne durumda acaba? Kilo aldirabilmek icin sut muz et kofte ceviz yiyorum hep ama sanirim
On gun once bebegim iki hafta geriydi. 640 gram demisti doktor. Yarin tekrar gidecegim. Bu surecte hep dinlendim. Bol bol muz sut yogurt kuruyemis ve pekmez yedim. Insallah guzel seyler soyler doktor.. :-)

1150 gr dı canım benimki geçen hafta boyunu hatırlayamadım önüme ne gelirse yiyorum zararlı şeylerden kaçınarak tabi :anneadayı:

Dogum yaklastikca beni ya erken dogurursam korkusu aldi kizlar boyle dusunmekte istemiyorum ama icimden atamiyorum. Rabbim zamaninda getirsin bebislerimzii insallahh

slm kızlaaaaaaar o kadar uzun zaman olduki size yazmayalı beni unutmuş bile olabilirsiniz eve net aldık artık kolayca yazabilirim dedim size ve yazıyorum :) herkes ii mi bebeişler nasıl bende 1 ay sonra gitcem bakalım kontrole hamileliğim baya zor geçti ilk 3 au düşük tehlikem vardı kanamalarım oldu hep sonra diğer 3 ayda hep kustum hastanede yattım son 3 ay dayım şimdide kum döküodum şükr geçmiş ama enfeksiyon hala varmış ilaç kullanıyorum sağlıkla alalaım bebeişlerimizi kucaımıza inşallah:KK200::KK200::KK200::21::21:

slm kızlaaaaaaar o kadar uzun zaman olduki size yazmayalı beni unutmuş bile olabilirsiniz eve net aldık artık kolayca yazabilirim dedim size ve yazıyorum :) herkes ii mi bebeişler nasıl bende 1 ay sonra gitcem bakalım kontrole hamileliğim baya zor geçti ilk 3 au düşük tehlikem vardı kanamalarım oldu hep sonra diğer 3 ayda hep kustum hastanede yattım son 3 ay dayım şimdide kum döküodum şükr geçmiş ama enfeksiyon hala varmış ilaç kullanıyorum sağlıkla alalaım bebeişlerimizi kucaımıza inşallah:KK200::KK200::KK200::21::21:
Geçmiş olsun canım çok su iç abart yani içmeyi benim normalde böbreklerim çok sıkıntılı hamile kaldığımdan beri bi de kumla uğraşmıyım diye hep ekstra ekstra su içtim çok sıkıntı olmuştur eminim ama demek ki vücudunun suya ihtiyacı var bi de hastanede yatmışsın ya düşük tehlikesi falan hareketsiz kalmışsındır ister istemez o da olumsuz etkiliyo neyse ki atlatmışsın sıkıntılı zamanları internetiniz de hayırlı olsun hoşgeldin tekrar :KK3:

Dogum yaklastikca beni ya erken dogurursam korkusu aldi kizlar boyle dusunmekte istemiyorum ama icimden atamiyorum. Rabbim zamaninda getirsin bebislerimzii insallahh
ayy o bendede var geceleride rüyamda görüyorum doğum yapıyorum sonra dua ediyorumm inşallah zamanında alırız hepimiz ama doğum korkusunu nası yenecem bilmiyroum normalde soğuk kanlıyım ama bilemedim

geçmiş olsun canım sanada tekrar hoşgeldin

Back