• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

sıcaklar zorlayacak bizi..ben de birkaç gün önce okul çıkışı bir avm dolaştım biraz,eve geldiğimde ölüyorum sandım valla kollarım bacaklarım kırıldı sanki,aman allahım o ne ağrı,eşim bacaklara masaj yaptı tüm akşam soğuk suyla yıkadım hep gece de sızdım ölü gibi uyumuşum. Hamilesin senin zorun ne okulda yorulmuşssun bi de avm geziyosun diye çok söylendim kendi kendime :)
Aynısını ben dün yaptım tatlım avm de evime cok yakın ama gittiğime bin pişman oldum ağrıdan öldüm bn artık evimde dinlenip beklicem oğluşumu gezmeler bize göre değil artık :KK70:
Bide benim bebek cok aşağıda ilk baştan beri öyle aşağıya fena baskı yapıo öldüm öldüm dün bide geldim iftar hazırladım falan offf:mad:

Slm kizlar çok acil cevaplarinizi bekliyorum
bir hafta önce dra geldigimde bebegin 31. Haftaya göre kilosunun on gün geride olduğunu öğrendim ve dr beni perinatolojiye yönlendirdi.devlet hastanesinde gün için bakarken çok ileri tarihe kadar dolu olduğunu gördüm ve haliyle gidemedim.bugün 32. Haftamin dolmasi sebebiyle hem calisabilir raporu için hem de kontrol amacıyla hastaneye geldim.dr biraz daha iyi beslendigini şu anda 1750 gr olduğunu ve fark in azaldigini ama yinede perinatolojiye gitmem gerektigini söyledi sonra bi de kordonun boynuna iki defa dolandigini söyledi simdilik korkulacak bi durum olmadigini acilabilecegini söyledi kalp atişını dinledi ve daha da emin olmak için nstye gonderdi.getirdigim kagitta sancimin da çok olduğunu gördü ve alttan muayene yapınca da yumuşama var diyince önlem için bir gecelik yatis verdi.idrar yollarındakibakteri olayindan dolayi serumla antibiyotik veriliyor sancim da halâ devam ediyor sanki adet olacakmısim gibi hissediyorum bi de igne yapildi kalcadan bebegin cigerlerinin gelisimine katkisi olacak bi igneymis.erken dogum riskimden dolayi bebiş erken dogarsa aldiklari onlemmiş.
arkadaslar ben bu sancilari normal saniyordum bi de yapilan igne doğal değil diye endiseleniyorum..

Aynısını ben dün yaptım tatlım avm de evime cok yakın ama gittiğime bin pişman oldum ağrıdan öldüm bn artık evimde dinlenip beklicem oğluşumu gezmeler bize göre değil artık :KK70:
Bide benim bebek cok aşağıda ilk baştan beri öyle aşağıya fena baskı yapıo öldüm öldüm dün bide geldim iftar hazırladım falan offf:mad:
ay evet benim de baskı yapmaya başladı ama büyüdüler tabii artık yerleri dar geliyor kuzulara napsınlar :)

bir hafta önce dra geldigimde bebegin 31. Haftaya göre kilosunun on gün geride olduğunu öğrendim ve dr beni perinatolojiye yönlendirdi.devlet hastanesinde gün için bakarken çok ileri tarihe kadar dolu olduğunu gördüm ve haliyle gidemedim.bugün 32. Haftamin dolmasi sebebiyle hem calisabilir raporu için hem de kontrol amacıyla hastaneye geldim.dr biraz daha iyi beslendigini şu anda 1750 gr olduğunu ve fark in azaldigini ama yinede perinatolojiye gitmem gerektigini söyledi sonra bi de kordonun boynuna iki defa dolandigini söyledi simdilik korkulacak bi durum olmadigini acilabilecegini söyledi kalp atişını dinledi ve daha da emin olmak için nstye gonderdi.getirdigim kagitta sancimin da çok olduğunu gördü ve alttan muayene yapınca da yumuşama var diyince önlem için bir gecelik yatis verdi.idrar yollarındakibakteri olayindan dolayi serumla antibiyotik veriliyor sancim da halâ devam ediyor sanki adet olacakmısim gibi hissediyorum bi de igne yapildi kalcadan bebegin cigerlerinin gelisimine katkisi olacak bi igneymis.erken dogum riskimden dolayi bebiş erken dogarsa aldiklari onlemmiş.
arkadaslar ben bu sancilari normal saniyordum bi de yapilan igne doğal değil diye endiseleniyorum..

endişelenme canım o iğne bebişin ciğer gelişimi için bir önlem ,erken doğum riski için önlem almışlar..biraz tevekkel olmak lazım biz anneler hep pimpirikleniyoruz doktoruna güven Allaha emanet... en kısa zamanda bi perinataloga görün ki için rahat etsin,allah şifa versin canım inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına hayırlı vakitte...

Geçmiş olsun canım devamli gözlem altindaysan sıkıntı yapma doğum olsa bile bebiş çok küçük degil elini karnına koy bebeğin le konuş sakinlesin ikizde. Sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nası p etsin allahim

Endiselenme canim arkadasimda yakin zamanda boyle bir sikinti yasadi. Onun da yatisini yapip bahsettigin igneyi yaptilar. Ama gecti cok sukut bebegi de erken dogmadi... benimde bebisim gelisimi 2 hafta geri. Ilk basta cok uzuldum ama Allah beterindrn korusun cok sukur sagligi iyi gorunuyor...

Endiselenme canim arkadasimda yakin zamanda boyle bir sikinti yasadi. Onun da yatisini yapip bahsettigin igneyi yaptilar. Ama gecti cok sukut bebegi de erken dogmadi... benimde bebisim gelisimi 2 hafta geri. Ilk basta cok uzuldum ama Allah beterindrn korusun cok sukur sagligi iyi gorunuyor...
peki arkadaşiniz
Sonrasini dinlenerek mi geçirdi yapilan müdahaleler normal seyri bozmadimi çünkü igne akciger gelişimi erken tamamlansin diye yapiliyormus.siz de geriden geldiği için farklı bi yerde de hiç muayene olabildiniz mi

Merhaba kizlar bir ay rapor aldim evde yatiyorum. Bebegimin 2 hafta gelisimi geri. Doktor gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum demisti. Sukur tahlilim temiz cikti daha cok dinlenip daha iyi beslenmem lazim..
Gecmis olsun canim. Dopler de kan akimina baktir. Kan akiminda sikinti olursa da bebekte gelisim geriligi oluyor. Ben suan o durumdayim. Kan akiminda sikinti var gelisim geriligi icin uyardi dr. Her hafta doplere giriyorum. Bi sukinti oldugu an bebegi sezeryanla alacaklar.

İnşallah atlatırsın erken doğum olmaz

canım ben de internetten çok baktım ama cesaret edemedim sahte çıkma olaylarını duyunca. Eczaneden aldım..kutunun yanında bi bandrol var evet..elle kazıyıp sitelerinden indirim falan kazanılıyormuş,orjinal ürün olduğunu gösteriyormuş..zaten eczanede de sahte ürün satamazlar..ki alırken de eczacıya tedirginliğimi anlattım merak etmeyin bi sorun olursa burdayız biz dedi..çok şükür bi sorun da çıkmadı kaşıntıları inanaılmaz rahatlattı...yeni bir çatlak henüz yok ama ben zaten kilolu biriyim hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim,şimdi de 7 kilo falan aldım henüz cildim zaten anca toparlar heralde..çok zayıf olanlarda birkaç çatlak olabilir belki tabii genetik faktörler de var..ama hiç canını sıkma...yavrular için herşeye değer :)
Canim ben onu iade ettim ve dermoeczanem diye bi siteden tekrar getirttim ve bu senin dedigin gibi bandrollu falan orijinal yani. Eczane 140 tl dedi bu siteden 105e falan getirttim

peki arkadaşiniz
Sonrasini dinlenerek mi geçirdi yapilan müdahaleler normal seyri bozmadimi çünkü igne akciger gelişimi erken tamamlansin diye yapiliyormus.siz de geriden geldiği için farklı bi yerde de hiç muayene olabildiniz mi
Evet canim arkadasim sueekli dinlendi yatti evde.. gittigi doktor cok iyiydi adammgitmese bende mutlaka ona giderdim... ben iki farkli doktora gittim. Ikisi de ayni seyi soyledi. Simdilik dinlen diyorlar sadece... bayramdan sonra yine gidecegim bakalim ne diyecek

Gecmis olsun canim. Dopler de kan akimina baktir. Kan akiminda sikinti olursa da bebekte gelisim geriligi oluyor. Ben suan o durumdayim. Kan akiminda sikinti var gelisim geriligi icin uyardi dr. Her hafta doplere giriyorum. Bi sukinti oldugu an bebegi sezeryanla alacaklar.
Iki farkli doktora gittim hic biri bisey demiyor. Sadece dinlen beslenmene dikkat et diyor... bayramdan sonra doktoruma tekrar gidecegim olmazsa baska doktora da giderim. Insallah o zamana kadar ilerleme olur...

Bu arada dopler nedir canim. Gidince doktora soyleyim. Senin bebeginde gelisimi geri mi cikti?

Bu arada dopler nedir canim. Gidince doktora soyleyim. Senin bebeginde gelisimi geri mi cikti?
Canim anneden bebege giden ve bebekteki kan akimini gosteren usg. Hem gelisim geri hem de uclu test riskli kan akiminda sorun varmis. Daha ayrintili bir sey sormadim. Miralim daha cok bozulmasin diye.

Canim anneden bebege giden ve bebekteki kan akimini gosteren usg. Hem gelisim geri hem de uclu test riskli kan akiminda sorun varmis. Daha ayrintili bir sey sormadim. Miralim daha cok bozulmasin diye.
3 lu testi biliyordum. Allah bizlere saglikli bebisler kismet etsin insallah. Doktorlarin soylediginin cogu uyduruk cikiyor ama insan yinede ehvamlaniyor. :(

Rahatsızlığı olan arkadaşlar, inşallah kısa zamanda toparlarsınız.hiç moralinizi bozmayın,herşey düzelecek inşallah.
Mothercare de indirim vardı bu arada.yüzde 30 40 50 gibi. Trendyola da gelmiş ve trendyol daha da ucuz gibi geldi bana.

Selamlar kızlar ya Bebek alışverişini nerdeyse tamamladık ancak beşik konusunda çoook kararsızım aslında ahşap beşik düşünüyorum ama acaba park yatak mı alsam diye de sürekli tereddütte kalıyorum siz Nasıl düşünüyorsunuz

Selamlar kızlar ya Bebek alışverişini nerdeyse tamamladık ancak beşik konusunda çoook kararsızım aslında ahşap beşik düşünüyorum ama acaba park yatak mı alsam diye de sürekli tereddütte kalıyorum siz Nasıl düşünüyorsunuz
Ben ahsap cekmeceli besiklerden almak istiyorum. Yer sikintim oldugu icin buyuyebilen olanlardan alamayacagim. Arastirmaya devam ediyorum :)

Ben de hala bebisimin besigini alamadim ya bir turlu icime sinen bir model bulamadim aslinda kucuk sepetlerden istiyordum ama onlari cok az bir sure kullanabilecegim icin vazgectim. Bugun bakmaya cikicaz yine artik bisi begenmem lazim doguma az kaldi malum :)

Bana küçük sepet beşiklerden hediye geldi onla hevesimi alıcam beşikten sonra park yatak çok seyahat ediyoruz çünkü biz biraz onları düşünmen lazım canım park yatağı kullanır mısın? iki üç yaşından sonra karyola alırım ben direk

Back