Bende aynı şekildeyim cok az zaman kaldı ne yapıcam nasıl olucak korkuyorumayy o bendede var geceleride rüyamda görüyorum doğum yapıyorum sonra dua ediyorumm inşallah zamanında alırız hepimiz ama doğum korkusunu nası yenecem bilmiyroum normalde soğuk kanlıyım ama bilemedim
Tırssakta tırsmasakta gececek ben rüyamda hep tek başıma doğum yaptığımı görüyorum oda psikolojimiBende aynı şekildeyim cok az zaman kaldı ne yapıcam nasıl olucak korkuyorumdüşünmemeye çalış diyorum kendi kendime
Dün rüyamda gördüm yavrumu cok güzeldi sadece ona kavuşcapını düşün diye avutuyorum kendimi napim gizliden tırssam da
bence korkma benimde sezeryan olacak epidural aynı bebeğini ilk görmek istiyorsan zaaten paniklersen korkarsan kompleKizlar merhabalar benim dogumum sezeryan olacak ama genel anestezi mi epidural mi olsam bilemiyorum.bebegimi ilk Ben gormek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum epiduralden,belimde falan bi sorun birakir mi diye?? Bu konudaki dusunceleriniz neler
inşallah canımKızlar yarın uçak yolculuğum var kazasız belasız atlatırım inşallah
Dogum yaklastikca beni ya erken dogurursam korkusu aldi kizlar boyle dusunmekte istemiyorum ama icimden atamiyorum. Rabbim zamaninda getirsin bebislerimzii insallahh
Canım hiç korkma epudral den onlar hep söylenti öyle bişey yok belinde hasar falan kalmazz tamamen bayıltılmak daha korkunç ayrıca doğumunu gör bebeğini gör bu unutulmaz ana tanıklık etKizlar merhabalar benim dogumum sezeryan olacak ama genel anestezi mi epidural mi olsam bilemiyorum.bebegimi ilk Ben gormek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum epiduralden,belimde falan bi sorun birakir mi diye?? Bu konudaki dusunceleriniz neler
Tatlım onu dığum yapcağın gihastane ile konuşKizlar bisey daha var merak ettigim hastane cantamiza mama koymali miyiz,Hani iki gun falan sutumuz gelmeyebiliyormus.bu surede bebegimiz ac mi kalacak???
Sagol canimmm cidden aklima takiliyodu bu konuTatlım onu dığum yapcağın gihastane ile konuş
Bnm hastanem kesinlikle mama biberon emzik falan istemiyor süt sağma makinesi gerekirse gene onlar temin edio herşeyi bize sadece bez ve kşisel eşyalar kalıyor
Rica ederim tatlım bide öyle sütün gelmemesi durumunda gittiğim hastane biberonla değil enjektörle besliyor bebeği ki biberona alışıp anne memesini bırakmasın diye bu da önemli bi nokta :) bide ağzı kaşıklı biberonlar cıkmış öyle bi durumda mantıklı benceSagol canimmm cidden aklima takiliyodu bu konu
Canim lierac i nerden aldin? Ben gitti gidiyor dan aldim ama koruma bandi falan yok resmen kutu acikti sahte olmasindan supheleniyorum. Lierac turkiye bayiligini aradim gercek oldugunu nasil anlariz diye onlarda kutunun iki yan tarafinda da bandrol gibi bir sey olmasi gerek dediler elle kazinabilir bir seymis. Seninkinde var mi?
amin canım inşallah sağ salim varırsınız hayırlı yolculuklar..Kızlar yarın uçak yolculuğum var kazasız belasız atlatırım inşallah
ben epidurale cesaret edemem çok iyi bir anestezi uzmanı yapmalı allah korusun..genel anestezi tercih ederim..evet bebeişleri ilk görmek çok güzel olur eminim ama sağlıklı bir anne olup ömür boyu yavrunu koruyup kollamak daha önemli..riske atma lüksümüz yok bence...Kizlar merhabalar benim dogumum sezeryan olacak ama genel anestezi mi epidural mi olsam bilemiyorum.bebegimi ilk Ben gormek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum epiduralden,belimde falan bi sorun birakir mi diye?? Bu konudaki dusunceleriniz neler
Ahh canimmm iste Ben de cok kararsizim bi yandan korkuyorum,doktorum Ben epidurali oneriyorum genel anestezi daha riskli dedi,sonda Fln takilacak nerdeyse 2 gün ayağa kalkamazsin ama epiduralde hemen kendine gelip emzirebilirsin falan dedi..kafamda deli sorularben epidurale cesaret edemem çok iyi bir anestezi uzmanı yapmalı allah korusun..genel anestezi tercih ederim..evet bebeişleri ilk görmek çok güzel olur eminim ama sağlıklı bir anne olup ömür boyu yavrunu koruyup kollamak daha önemli..riske atma lüksümüz yok bence...
Ahh canimmm iste Ben de cok kararsizim bi yandan korkuyorum,doktorum Ben epidurali oneriyorum genel anestezi daha riskli dedi,sonda Fln takilacak nerdeyse 2 gün ayağa kalkamazsin ama epiduralde hemen kendine gelip emzirebilirsin falan dedi..kafamda deli sorular
sıcaklar zorlayacak bizi..ben de birkaç gün önce okul çıkışı bir avm dolaştım biraz,eve geldiğimde ölüyorum sandım valla kollarım bacaklarım kırıldı sanki,aman allahım o ne ağrı,eşim bacaklara masaj yaptı tüm akşam soğuk suyla yıkadım hep gece de sızdım ölü gibi uyumuşum. Hamilesin senin zorun ne okulda yorulmuşssun bi de avm geziyosun diye çok söylendim kendi kendime :)Havalar sicakladi kizlar yorgunlukta basladi her gun evde yatmak istiyorum hic disari cikasim yok daha smdiden lohusa bunalimina mi girdim nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?