• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ben varim. Gebelik alerjisi varmis ilk gebelik oldugu icin vucudum boyle bir reaksiyon gostermis. Ben daha hamile oldugunu ogrenmeden basladi kasintilarim. Safra ve karacigerime bakildi bir suru tahlil yapildi hic bisey cikmadi. Tamamen alerjikmis. Zaten alerjen bir yapim vardi her zaman. Kollarimda bacaklarimda sirtimda bu aya kadar kasina kasina geldim. Az kaldi cok sukur dogumdan sonra gececekmis insallah. Yine de cildiyeye gorun derim.
Bu arada o aynali kapi susunden ben ogluma yaptirdim. Yasin enes yazili
Eki Görüntüle 1844434
çok güzel güle güle kullan

Kızlar maşallah ilerlemiş hazırlıklar en azından isimler belli,bizde isim bile net değil.
Bu ara lohusa pijaması bakıyorum da erkek anneleri ne renk giyeceksiniz? Bi mavi bi de somon rengi mi alsam dedim de somonun üstüne ne renk örtebilirim???

Kızlar maşallah ilerlemiş hazırlıklar en azından isimler belli,bizde isim bile net değil.
Bu ara lohusa pijaması bakıyorum da erkek anneleri ne renk giyeceksiniz? Bi mavi bi de somon rengi mi alsam dedim de somonun üstüne ne renk örtebilirim???
Biz de hala isim bulamadık :( Ben bir tane krem rengi bir de beyaz takım aldım. Pijama ve gecelik olarak ayrı. Ama pişman oldum en azından birini açık mavi alabilirdim :/

Biz de hala isim bulamadık :KK43: Ben bir tane krem rengi bir de beyaz takım aldım. Pijama ve gecelik olarak ayrı. Ama pişman oldum en azından birini açık mavi alabilirdim :/
Güle güle sağlıkla giy canım,icine sinmediyse aldığın yer renk degisikligi yapmaz mı?Ben de cesaret edip krem,beyaz alamıyorum gerçi kirlenen her türlü kirlenir de...
Mavi tamam da ikinci renge karar versem de alsam artık.

Güle güle sağlıkla giy canım,icine sinmediyse aldığın yer renk degisikligi yapmaz mı?Ben de cesaret edip krem,beyaz alamıyorum gerçi kirlenen her türlü kirlenir de...
Mavi tamam da ikinci renge karar versem de alsam artık.
Teşekkür ederim canım. Eminönü havuzluhandan aldım tekrar git gel yapamam ya yer çok ters bana. İkinci rengi somon alabilirsin. Beyaz aldığıma çok pişmanım zaten halsiz olurum kesin ruh gibi dolanırım :D

Teşekkür ederim canım. Eminönü havuzluhandan aldım tekrar git gel yapamam ya yer çok ters bana. İkinci rengi somon alabilirsin. Beyaz aldığıma çok pişmanım zaten halsiz olurum kesin ruh gibi dolanırım :KK70:
İşte ben de ondan korkuyorum canım,solgun olursam somon daha cok soldurmasın diye.Hadi onu geçtim somonun üstüne ne renk eşarp yakısır?Ama başka da renk yok,pembe kız annesine uygun.
Uzaksa zor tabi hele de bu sıcaklar da.Ama şöyle düşün belki de çok terliycez,kızarıcaz acık renk daha iyi de olabilir.

Bizim oğluşun adını babası koydu tatlım enes ya da enis dedi enes de karar kıldık adıyla gelir zaten dedim üstelemedim :)) ben gecelik pijama sabahlık hepsini takım olarak aldım mavi renk aldım ikinci geceşiki daha basit bişey alıcam oda mavili beyazlı olcak tatlım :)

İşte ben de ondan korkuyorum canım,solgun olursam somon daha cok soldurmasın diye.Hadi onu geçtim somonun üstüne ne renk eşarp yakısır?Ama başka da renk yok,pembe kız annesine uygun.
Uzaksa zor tabi hele de bu sıcaklar da.Ama şöyle düşün belki de çok terliycez,kızarıcaz acık renk daha iyi de olabilir.
Somona herslde krem pudra pembe ya da turuncu mercan renkler gider die düşünüyorum canım :)

Bizim oğluşun adını babası koydu tatlım enes ya da enis dedi enes de karar kıldık adıyla gelir zaten dedim üstelemedim :)) ben gecelik pijama sabahlık hepsini takım olarak aldım mavi renk aldım ikinci geceşiki daha basit bişey alıcam oda mavili beyazlı olcak tatlım :)
Güle güle sağlıkla giy inşallah canım.Markasi var mı canım,netten aratsam bulabilir miyim?Ya da fotoğrafı var mı?Bi tane Feyza markalı mavi,sabahlikli bir takim buldum da kısa kol içi,hastane de zor mu olur tesettür acısından bilemedim.Peki dediğin renklerde örtsem erkek annesine uyar mi:oops:
Ne çok soru sordum:-):-)

Güle güle sağlıkla giy inşallah canım.Markasi var mı canım,netten aratsam bulabilir miyim?Ya da fotoğrafı var mı?Bi tane Feyza markalı mavi,sabahlikli bir takim buldum da kısa kol içi,hastane de zor mu olur tesettür acısından bilemedim.Peki dediğin renklerde örtsem erkek annesine uyar mi:oops:
Ne çok soru sordum:-):-)
Amin canım inşallaahh :dua: uyar bence yakıştırdıktan sonra senn içine sinmesi önemli :) :KK76: markası yok tatlım galiba yaa ykadım koydum çantaya ulustan bi pasajdan aldım daha öncede yazmıştım cırtcırtla yana doğru açılıyor düğöeli değil :) kosa kollu al üstüne sabahlığı uzun kollu alırsın ya da bi hırka giyersin tatlım

Amin canım inşallaahh :dua: uyar bence yakıştırdıktan sonra senn içine sinmesi önemli :) :KK76: markası yok tatlım galiba yaa ykadım koydum çantaya ulustan bi pasajdan aldım daha öncede yazmıştım cırtcırtla yana doğru açılıyor düğöeli değil :) kosa kollu al üstüne sabahlığı uzun kollu alırsın ya da bi hırka giyersin tatlım
Ay ben de alsam da başlasam artık yıkama faslına çok iyi olurdu çok geç kalmış hissediyorum kendimi.Somonu da çok sevdiğimden değil de işte başka renk kalmadığından tercih ediyorum.Pembe ve ekru dolu internet.

Ay ben de alsam da başlasam artık yıkama faslına çok iyi olurdu çok geç kalmış hissediyorum kendimi.Somonu da çok sevdiğimden değil de işte başka renk kalmadığından tercih ediyorum.Pembe ve ekru dolu internet.
Biz de beşiği yeni sipariş verdik 15 güne anca gelecek bnde onda gec kalmış hissediyorum beşik olmayınca hiçbişey hazır değil gibime geliyor :)) zaten fazla da bişey almadık :))

Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah

Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Okudum canım inş en hayırlı zamanda gelir bebeğiniz :KK200:

Ben de okudum

Ben de okudum canım, Allah tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana.

Okudum canim. Rabbim tez zamanda hayirli bir evlat nasip etsin sana Insallah...

Okudum Allah kabul eder insallah

Back