Okudum Allah gönlündekini versinKızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
okudum canım rabbim tez vakitte inşallah bebek sahibi olmayı nasip eder...Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
okudum canım rabbim tez vakitte inşallah bebek sahibi olmayı nasip eder...
Okudum canımKızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Kızlar iyi akşamlar :)
Şaka maka hamileliğimizi ilk öğrendiğimiz andan itibaren birlikte herşeyi paylaşarak sonuna geldik sayılırİnş hayırlısıyla bebişlerimize de kavuşur hatta fotolarını paylaşırız sonra gelsin lohusa soruları
Peki doğum zamanı yanınızda kim kalacak kaç gün önceden gelicekler ?? Aşlesi eşinn ailesi uzakta olan var mı gelio sizde kalacakalar mı ne düşünüyorsunuz bu konusa ? Cok can alıcı bi soru sordum hadi bakem
Bende okudum. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.Kızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
Al bendende o kader canım eşimin ailesi başka şehirde benim ailem yanımda aynı şehirdeyz.. Dün kaynpdder dioki kayınvalideni bi hafta önceden gönderrim bnde bi iki gün önceden gelirim ne diceğimi şaşırdım bide benm evim 1+1 tek yaşam alanm var yaniHem de ne soru. Benim kayınvalidem bakamam diyodu baktı kendi annem çok hevesli ben kalıcam demeye başladı ben sinir oldum tabi bi de bizimkilerin ilk torunu ama kvalidemin 3. Neyse eşim kızdı annesine sonuçta kendi ailen kadar rahat olamazsın ki kimsenin yanında ben eşimin tarafının yanındayım. Kendi ailem gelip kalıcak inşallah yine de belli olmaz kvalide azıcık dediğim dedik bavulunu toplayıp gelirse de şaşırmam yani bunları düşünüp geriliyorum bebeğimi düşünüp rahatlıyorum
Esinle konus canim. Senin soylemen hos olmaz. Gelmemelerinde hem fikirseniz , uygun bir dille soylesin.Al bendende o kader canım eşimin ailesi başka şehirde benim ailem yanımda aynı şehirdeyz.. Dün kaynpdder dioki kayınvalideni bi hafta önceden gönderrim bnde bi iki gün önceden gelirim ne diceğimi şaşırdım bide benm evim 1+1 tek yaşam alanm var yani
Doğum yaklaşırken o korku heyecanla aynı evde hayatta kalamam doğum mahrem bişey sonuçta niye onlarla bekliyim doğumumu ?? Doğumdan sonra lohusa halimle de kimseyi çekememevimde müsait değil ayrı bi oda ayrı bi mutfağım yok niye düşünmüyorlar diye deli oluyorum
Çok kafaya takıyorum sinirlerim bozuluyor bu durumu onlara nasıl anlatırım diye
Sağol tatlım tavsiyen için biraz zaman geçsin deniycemEsinle konus canim. Senin soylemen hos olmaz. Gelmemelerinde hem fikirseniz , uygun bir dille soylesin.
okudum canım rabbim gönlünüze göre versinKızlar 41 hamileden ayetel kursi okutmak istiyorum da ben bu ay hamile kalmak için acaba okuyabilirmisiniz ismim Gülsüm okuyanlara canı gönülden teşekkür ederim okuyanlar okudum yazarsa çok sevinirim ALLAH evlatlarınızı sağa salim kuçağınıza versin inşallah
can alıcı soru onlarlamı bekliycez bizimkilerde ankara dışında gelecekler artı görümcelerde gelicek ben yandımKızlar iyi akşamlar :)
Şaka maka hamileliğimizi ilk öğrendiğimiz andan itibaren birlikte herşeyi paylaşarak sonuna geldik sayılırİnş hayırlısıyla bebişlerimize de kavuşur hatta fotolarını paylaşırız sonra gelsin lohusa soruları
Peki doğum zamanı yanınızda kim kalacak kaç gün önceden gelicekler ?? Aşlesi eşinn ailesi uzakta olan var mı gelio sizde kalacakalar mı ne düşünüyorsunuz bu konusa ? Cok can alıcı bi soru sordum hadi bakem
Maalesef bende de oluyor artık arasıra ama ağır yağlı şeyler yiyince daha çok oluyoKizlar bu arada mide yanmalari basladu galiba. Iki gundur tuhaf bir yanma var gogsumden yukaru hissediyorum.. kv bebektendir son aylarinda daha artar dedi
Insan ismini gorup okuyunca bile mutlu oluyor dimiAy benim oğluşumun adı da enes
Kaça ve nerden yaptırdın tatlım ?
Doktorumu değiştirdim kızlar inanılmaz memnun kaldım resmen sırtımdan yük kalktı hafifledim aranızda tereddüt eden acaba diyen varsa mutlaka bi gitsin hiç değilse denesin derim eski doktorum resmen sezeryane yol yapmış bebek haftasına uygun pozisyondaymış
Şimdi nereye gidiyorsun ben de değiştirmeyi düşünüyorum daDoktorumu değiştirdim kızlar inanılmaz memnun kaldım resmen sırtımdan yük kalktı hafifledim aranızda tereddüt eden acaba diyen varsa mutlaka bi gitsin hiç değilse denesin derim eski doktorum resmen sezeryane yol yapmış bebek haftasına uygun pozisyondaymış
Sorma tatlım ya kafamdan konuşp konuşup duruyorum içimdekş ses susmuyor ya normal bi evim olsa neyse görümcemde var cocuğla o ne zaman gelir bilmiorm Allahm doğm derdi bitti de bu başladıcan alıcı soru onlarlamı bekliycez bizimkilerde ankara dışında gelecekler artı görümcelerde gelicek ben yandım
doğumu bekle zaten halsiz ameliyatlı olucaz ev vıngır vıngır ben artık düşünmüyorum düşündükçe sinir basıyor sninde işin zor evin küçük en azından düşünmeleri lazım maa nerde
Teşekkğrler tatlım valla mutlu oluyo insan :)) yerim bn o minnoş elleri ayakkarı sqbırszlanıorm artık kucağımıza alsakta sevseekInsan ismini gorup okuyunca bile mutlu oluyor dimi
http://www.hediyeliksec.com/asp/product/2443/Isme-Ozel-Kral-Taci-Ayna-Kapi-Susu
Bu sitede yaptirdim canim cok ilgilendiler sagolsunlar. 65 tl yaptirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?