• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canim ahh keske o ferahliga bende ka ussam hastane 1 bucuk saat bize bebis iyice yerlessin 5 haftalik oldugunda gidelim keseyi gorelim diye dusunduk bizde yolda zarar verebilir diye o yuzden gidemiorz hemen.... kendimi dinleyip duruorm goguslerimin agrisi durdu gibi gelio simdide...
Hmm ben sürekli arabadayım şimdi korktum birden, istanbul trafiğinde zaten bir çıkınca bir iki saat yolda gidiyor her gün :D

kızlar bende aralığın üçünde kan testi yaptırarak öğrendim..ondan önce 5 gün boyunca evde gebelik testi yaptım başta ikinci çizgi silik çıkıyordu ama gün geçtikçe belirginleşti..kan testiyle de netleştirmiş oldum...:=) şimdilerde dr ve hastane araştırıyorum
Tebrikler vanm aramiza hosgeldin

Kizlar merhaba.. benim sat 26 ekimdi 30 kasimda hamile oldugumu ogrendim gecen persembe dr.a gittik fakat sanirim gec dollenme, dr hicbisi goremedi.. su an ne kadarlik hamile oldugumu bile bilmiyorum.. :KK43: haftaya cumaretsi tekrar gidicem ve o gunu iple cekiyorum.. :110: bu arada hepimizin bebekleri hayirli olsun.. saglikla kucagimiza alalim insallah :KK46:

bat 1 aralıktı. battan 3 gün önce hamilelik şüphem olunca erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç negatif çıkmıştı . çok üzülmüştüm neden bilmiyorm ama çok inanıyordum ondan üzüldüm belkide :) 1 aralık bat günüm geldi adet olmadım geçti geçti geçti yine adet olmadım :D ve 3 aralık akşamı eşimle dışarı çıktığımızda bir test alalım dedik nolcak sanki alalım içimiz rahatlar en azından dedik , aldık :D 4 aralık yani bugün sabah kalkar kalkmaz testi yaptım biraz korkuyordum ama ikinci çizgi 5.saniyede belirmeye başlayınca inanamadım , hamileyim :KK48::KK48: darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :KK200::KK46::KK46::anneadayı:Eki Görüntüle 1707407
Hayırlı olsun canım

Kizlarr bende persembe öğrendim kan testi yaptirdim adetim 2 gun gecmisti cok heycanli bisiy daha doktora gitmedim pazartesi gitcem bakalimm hepimize hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz

Benim doktorum beslenme ile ilgili birşeyler söyledi.
Beyaz ekmek yeme dedi. Tam buğday ya da kepekli ekmek ye dedi az miktarda.
Sonra haftada en az 1 2 kez balık ye dedi

Kullandığım folik asitin adı folidoce canım içinde 20 30 tane var belki birden fazla kutu alır :)
çok teşekkür ederim paylaştığın blgiler için canm :KK200::KK60:

kızlar bende aralığın üçünde kan testi yaptırarak öğrendim..ondan önce 5 gün boyunca evde gebelik testi yaptım başta ikinci çizgi silik çıkıyordu ama gün geçtikçe belirginleşti..kan testiyle de netleştirmiş oldum...:=) şimdilerde dr ve hastane araştırıyorum
hayırlı olsun canm tebrikler :)

Kizlar merhaba.. benim sat 26 ekimdi 30 kasimda hamile oldugumu ogrendim gecen persembe dr.a gittik fakat sanirim gec dollenme, dr hicbisi goremedi.. su an ne kadarlik hamile oldugumu bile bilmiyorum.. :KK43: haftaya cumaretsi tekrar gidicem ve o gunu iple cekiyorum.. :110: bu arada hepimizin bebekleri hayirli olsun.. saglikla kucagimiza alalim insallah :KK46:
meraba canm öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim :) bazı bebek keseyi hemen göstermiyor inşallah cumartesi göreceksin keseyi :)

Kizlarr bende persembe öğrendim kan testi yaptirdim adetim 2 gun gecmisti cok heycanli bisiy daha doktora gitmedim pazartesi gitcem bakalimm hepimize hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz
hayırlı olsun canım bende cuma öğrendim ama doktora gidemiyorm henüz keseyi göremem diye :D

Back
X