- 12 Kasım 2015
- 1.779
- 2.711
- 133
size katılıyorum ben gece acıkınca kalkıp meyve yiyorm zatn çinde ekmek yokarkadaşım ekmek değilde daha yararlı bişeyler yesen. yoğurt süt vs gibi daha iyi olur bence nacizane fikrim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size katılıyorum ben gece acıkınca kalkıp meyve yiyorm zatn çinde ekmek yokarkadaşım ekmek değilde daha yararlı bişeyler yesen. yoğurt süt vs gibi daha iyi olur bence nacizane fikrim.
Ben yemek yemeği çok seviyorum fakat 5.haftadan sonra bulantı kusma başladı su bile içemiyordum. Çok şükür şimdi iyiyim ama yine canım istemiyor hiç.size katılıyorum ben gece acıkınca kalkıp meyve yiyorm zatn çinde ekmek yok
ayy o kdar erken mi başlıyor bulantı . bende yok suan inşallah da olmazBen yemek yemeği çok seviyorum fakat 5.haftadan sonra bulantı kusma başladı su bile içemiyordum. Çok şükür şimdi iyiyim ama yine canım istemiyor hiç.
gel anam gel aynı zamanda hamile kaldık burda kal ki bilgilerimizi paylaşalım daha yeniyiz hepimiz :) hayırlı olsun bebeğin inşallah doktora gittin mi kese falan göründü mü canm :)Kızlar bişey sorabilirmiyim ben 29 kasımda hamile olduğumu öğrendim adetimin gelmesi gerektiği gün yani , şimdi ben Kasımda hamile olduğumu öğrenmiş oldum . Sizlerde aralık ilk haftasında yani sizlerde kasımda hamiş kaldınız şimdi ben bu topiğemi kasım topiğinemi gitsem karar veremedim
gel anam gel aynı zamanda hamile kaldık burda kal ki bilgilerimizi paylaşalım daha yeniyiz hepimiz :) hayırlı olsun bebeğin inşallah doktora gittin mi kese falan göründü mü canm :)
ay ne güzel iki kızın var :) son bat tarihi kasım ayı olan kişilerde çin takvimine göre erkek bebek görünüyor tabi hayırlısı ama bakmadan da geçemedim yani bizde kıza hasretiz eşimin ailesinde kız hiç yok ama benm için farketmez erkek kız hepsi olur yeter ki sağlıklı olsun :)Yok anam daha gitmedim doktora bu 3 numara ve tamamen kaza oldu korunmamıza rağmen Nasıl oldu hala şoktayım pfff Allah olmayanlara versin inş ne diyim 3 ü hep düşünüyorduk ama şimdi değil 1 sene sonra felan güya erkek tutması için tam yumoş gününde çalışacaktık çünkü iki kızım var . Damdan düştü geldi bizde hoşgeldin dedik ne diyelim :)))) yumoş gününden iki gün önce çalıştığımız için en son yine kızım olucak gibi geliyor , neyse sağlık olsunda :)
canım bebeğinin doğacağı tarihi yazıyosun oraya. eğer doğacağı tahmini tarihi bilmiyorsan hesaplatıyorsun ayarlardan yine :)Ya bu hamilelik takvimi Nasıl yapılıyordu seneler oldu kk ya girmeyeli unutmuşum kızlar ?
kişisel bilgiler bölümüne gir o sayfada hamilelik takvimi var altındaki yazıda da nasl hesaplanacağı da yazıyor ordan yapabilrsn :)Ya bu hamilelik takvimi Nasıl yapılıyordu seneler oldu kk ya girmeyeli unutmuşum kızlar ?
ay ne güzel iki kızın var :) son bat tarihi kasım ayı olan kişilerde çin takvimine göre erkek bebek görünüyor tabi hayırlısı ama bakmadan da geçemedim yani bizde kıza hasretiz eşimin ailesinde kız hiç yok ama benm için farketmez erkek kız hepsi olur yeter ki sağlıklı olsun :)
ÇİN TAKVİMİ TERS ÇIKARSA KIZIM OLCAK 34e bakcaksın ben bakaym sen bana son adet tarihini yaz :)İnş seninde kızın olur tabikide önce sağlık ve hayırlı evlat inşallah
Kız ben bu Çin takviminden bişey anlamadım ben 1 mayıs 82 doğumluyum 34 yaşamı bakacağım 33 e mi acaba ? 34 e bakınca kız yazıyor ,
Bide şu dikattimi çekiyor ben yurtdışında yaşıyorum Çin takvimi her dilde farklı cinsiyet gösteriyor Almanca danca İngilizce tuhaf
ÇİN TAKVİMİ TERS ÇIKARSA KIZIM OLCAK 34e bakcaksın ben bakaym sen bana son adet tarihini yaz :)
4-11mi yumurtlamadan önceki tarih04-11 son adet tarihim
ay benm de 4 -11 anaa bana erkek demişler sana kız demişler ama ben de oğlum olcak gibi hissediym4-11mi yumurtlamadan önceki tarih
bende çinde yaşıyorm ta burdan baktm sana kesnlkle saçmalık ama insan yine de bakıyor işteKız boşuna bakma 34 e bakınca kız yazıyor tabi Türkiye sayfasındaki Çin takviminde Almanca ve danca sayfalarında çıkan Çin takviminde erkek .
Bence saçmalık bu sayfalar , gerçi her iki kızımda tutuyor ama tesadüf olmalı belkide