- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
4-11mi yumurtlamadan önceki tarih
Kız ne diyorsun anlamadım :)))) ben 1 kasımda adet oldum 4 te bitti 12 ci günü ilişki oldu ve yumurtam genelde 13 yada 14 gününde çatlar
Öffff anlamadım iştee gülmee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-11mi yumurtlamadan önceki tarih
bende çinde yaşıyorm ta burdan baktm sana kesnlkle saçmalık ama insan yine de bakıyor işte
yok ona gülmedm bende kendm yanlş cevap yazmştm sana snradan düzelttm ona güldüm 1 kasım oluyor senn son bat tarihi o tarihe de baksak kız çıkıyo ama hayırlısı allahtan yaa :)Kız ne diyorsun anlamadım :)))) ben 1 kasımda adet oldum 4 te bitti 12 ci günü ilişki oldu ve yumurtam genelde 13 yada 14 gününde çatlar
Öffff anlamadım iştee gülmee
çin takviminin doğruluk payı bayaa yüksek ama Allah bilir herşeyi :) senn kızı bana verdik benm oğlanı da sana verdk allah kabl etsn sana erkek bana kız olsn inşallahAnaaa sen çindemi yaşıyordun e sor bakalım çinlilere bu takvimin doğruluk payı nekadar diye kikikiki banada anlat . Ya bana kız sana erkek , ikimizin yaşı aynı değil ama ondan
çin takviminin doğruluk payı bayaa yüksek ama Allah bilir herşeyi :) senn kızı bana verdik benm oğlanı da sana verdk allah kabl etsn sana erkek bana kız olsn inşallah
öyle deme benm halamın 4 kızı var çok da güzeller halam iyi ki oğlum olmamış diyor :) erkek dediğin nedr ki zamanın erkeklerine bir bak dönüp aileye bakmıyorlar bile malesef tabi hepsi aynı değil ama :) kız eve berekettir kız doğan eve nur doğarmış 3 kızın olcak daha ne istersin maşallah :)Ahahahaha deli yaaa çatlak kız , güldürdün beni kikikiki ,ayyy gerçekten doğruluk payı yüksekmi ya , kız ben ne yapacam üç kızı saç baş birbirine girer bunlar hep
öyle deme benm halamın 4 kızı var çok da güzeller halam iyi ki oğlum olmamış diyor :) erkek dediğin nedr ki zamanın erkeklerine bir bak dönüp aileye bakmıyorlar bile malesef tabi hepsi aynı değil ama :) kız eve berekettir kız doğan eve nur doğarmış 3 kızın olcak daha ne istersin maşallah :)
haklısın tabi canım benm Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun :) sen Almanyada mı yaşıyorsun benm gibi toprağımızdan uzaksın demek :)Kız yok öyle değil her iki kızımında kız olmasına çok sevindim hemde çok Canlarım benim onlar . Ama insan oğluyuz sonuçta diğer cinsiyetide tadmak istiyoruz işte , yoksa kız evlatları daha hayırlı daha vefalı olurlar anne babaya daha düşkün olurlar Heleki bu Zaman'da erkek pek bi işe yaramıyor görüyorum etrafta . Hayırlısı artık
haklısın tabi canım benm Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun :) sen Almanyada mı yaşıyorsun benm gibi toprağımızdan uzaksın demek :)
maşallah sana , sen bildiğin oralı oldun anaam oralarda yaşam nasl yiyecek sıkıntısı var mı :) çinde helal ürün çok az ve çok pahalı evde yapsamam yemeği yanmıştıkAmin Can'ım , ben Almanya'da büyüdüm 16 sene yaşadım evlendikten sonra Danimarka'ya yerleştim 12 senedirde buradayım Can'ım
maşallah sana , sen bildiğin oralı oldun anaam oralarda yaşam nasl yiyecek sıkıntısı var mı :) çinde helal ürün çok az ve çok pahalı evde yapsamam yemeği yanmıştık
yok kııız türk restaurantları var burda arada onlara gidiyorz işte ama ben evde yemeği daha çok seviyorm tabi sebze ve meyveleri çook onlardn alıyom evde yapıyorm herşeyi çok şükr ama mide bulantlarm başlayınca aç kalcaz sanrm yemek falan yapamamYiyecek almanyaya göre çok bolca olmasada seçenekler , sıkıntı yok yinede , o sıkıntı Norveç'te var diye duymuştum Türk malları Oray'a az ve sık gelmiyor malum dünyanın öbür ucunda olduğundandır herhalde
Iyyy sen Çin'de Nasıl besleniyorsun yemekleri iğrenç her haltı yiyorlar kız ıyyyykk orada eşinle arada bir restorant işi zordur herhal kikiki
yok kııız türk restaurantları var burda arada onlara gidiyorz işte ama ben evde yemeği daha çok seviyorm tabi sebze ve meyveleri çook onlardn alıyom evde yapıyorm herşeyi çok şükr ama mide bulantlarm başlayınca aç kalcaz sanrm yemek falan yapamam
tamam canm bende memnun oldm burda sabah saat 10:35 sen yat uyu dinlen :)Ben kaçtım Can'ım , orda sabah olabilir ama bura sabah olmak üzere ahahahaha cümleye bak orda akşam olmak üzere sanırım , kikikikiki neyse tanıştığıma memnun oldum xexe yarın gelirim yine Bye
valla hep gülerim çok şükür çocuğum da bana benzer inşallahSen hep böyle gülermisin kız benim gibi
Canım rica etsem banada bakar mısın takvime merak ettimvalla hep gülerim çok şükür çocuğum da bana benzer inşallah
tabi kendi doğum tarihini ve en son adet olduğun tarihi yaz bana :)Canım rica etsem banada bakar mısın takvime merak ettim