• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

teşekkürler canım :KK36: gecikmem vardı bi 12 gün kadar. bide goguslerim cok fenaydı. onun dışında bi belirti olmadı. dün gece evde test yaptım bugunde doktora gittim. ultrasona soktu, kıl kadar bişi :KK28:kalp atışlarını dinledik :anneadayı:
Ayy maşallah yaa 12 gün nasıl bekledin ben adetten snra 4 gün bile zor bekledim :KK48: Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım :KK200::nazar:

kızlar bel agrınz varmı benım cok sıddetlı... :( bide keseyı gormeye ne zaman gıdeyım ?

kızlar bel agrınz varmı benım cok sıddetlı... :KK43: bide keseyı gormeye ne zaman gıdeyım ?
Benm bel deil de karnım ağrıyor arada işte :) keseyi görmeye 5-6 haftalar gidiliyo diye biliyorm ama ben henüz gitmedim tabi :D senin bebiş ne kadarlık peki :anneadayı:

Ben de folbiol kullanıyordum :) . 2 3 aydır kullanmaya başladığımdan beri ara ara bulantım oluyordu. Meğer folbiol 5 mg ama günlük ihtiyaç 400 mikrogram mış yani 1 günde normal almam gerekenin 12 katı folik asit almışım. Bulantı da o yüzdenmiş. Doktor 400 mikrogramlık olan bir folik asit yazdı. Fazla içmenin zararı yokmuş vücutta depolanmadığı için ama yan etki olabiliyormuş.
canm senin kullandığın folic asitin adı ne türkiyeden arkadaşım gelcek de ona aldırcam :)

evet canm özellikle yemek yedikten snra karnm şişiyor kasılmalar oluyor :)
öglen yemek yıorm iş yerınde en ufak problem olmuyo gündüzleri sabah dınc kalkıorm masallah ama aksam olunca pılım bitiyo yemegı yapamadan serılıorm ve yatınca baslıo bel kasık agrıları tuaf geldide bıraz....

öglen yemek yıorm iş yerınde en ufak problem olmuyo gündüzleri sabah dınc kalkıorm masallah ama aksam olunca pılım bitiyo yemegı yapamadan serılıorm ve yatınca baslıo bel kasık agrıları tuaf geldide bıraz....
canm yoruluyorsun akşama kadr ayakta duruyorsun eve gelip yatınca da ağrıların başlıyor telaş etme bebiş kendine yer açıyor ondan bu ağrılar :)

canm yoruluyorsun akşama kadr ayakta duruyorsun eve gelip yatınca da ağrıların başlıyor telaş etme bebiş kendine yer açıyor ondan bu ağrılar :)
inşallah canım benım çok tesekkurler ıcımı rahatlattın ilki düşük olunca korkuormda bıraz

inşallah canım benım çok tesekkurler ıcımı rahatlattın ilki düşük olunca korkuormda bıraz
çok yorma kendini Allahım sana bağışlasın bebişini inşallah . doktora git istersen doktor kontrolünde kal hem için de rahatlar

Ayy inşallah ya Aslan burcu bebişlerimizi Rabbim bize bağışlasın inşallah :) doktora gittiğinde doktorun söylediği bilgileri burada bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum canm :) Çin'deyim Burdaki doktorlar çok önemsemiyor Malesef

Benim doktorum beslenme ile ilgili birşeyler söyledi.
Beyaz ekmek yeme dedi. Tam buğday ya da kepekli ekmek ye dedi az miktarda.
Sonra haftada en az 1 2 kez balık ye dedi
canm senin kullandığın folic asitin adı ne türkiyeden arkadaşım gelcek de ona aldırcam :)

Kullandığım folik asitin adı folidoce canım içinde 20 30 tane var belki birden fazla kutu alır :)

Canım hoşgeldin aramıza. Ben 4+3 te gittim keseyi gördük. Bir gün önce gelsen göremezdik dedi doktorum. 6+3 te de kalp atışları oluyormuş onun için gitcez :). Doktora gitmem iyi oldu en azından tehlike olmadığını öğrendim. Yanlız küçük oldupu için alttan ultrasonla muayene ediyor. Ama çok sıkıntı birşey değil :)

Canım hoşgeldin aramıza. Ben 4+3 te gittim keseyi gördük. Bir gün önce gelsen göremezdik dedi doktorum. 6+3 te de kalp atışları oluyormuş onun için gitcez :). Doktora gitmem iyi oldu en azından tehlike olmadığını öğrendim. Yanlız küçük oldupu için alttan ultrasonla muayene ediyor. Ama çok sıkıntı birşey değil :)
Canim ahh keske o ferahliga bende ka ussam hastane 1 bucuk saat bize bebis iyice yerlessin 5 haftalik oldugunda gidelim keseyi gorelim diye dusunduk bizde yolda zarar verebilir diye o yuzden gidemiorz hemen.... kendimi dinleyip duruorm goguslerimin agrisi durdu gibi gelio simdide...

çok yorma kendini Allahım sana bağışlasın bebişini inşallah . doktora git istersen doktor kontrolünde kal hem için de rahatlar
Ah canim hastane uzak bi bucuk saat yolculugada korkuorm daha kucuk keseyi goremezse gel git olmasin diye

Benim doktorum beslenme ile ilgili birşeyler söyledi.
Beyaz ekmek yeme dedi. Tam buğday ya da kepekli ekmek ye dedi az miktarda.
Sonra haftada en az 1 2 kez balık ye dedi

Kullandığım folik asitin adı folidoce canım içinde 20 30 tane var belki birden fazla kutu alır :)
Vallahi benim karnim o kadar cok acikiyoki geceleri kalkip ekmek yiorm... :)

kızlar bende aralığın üçünde kan testi yaptırarak öğrendim..ondan önce 5 gün boyunca evde gebelik testi yaptım başta ikinci çizgi silik çıkıyordu ama gün geçtikçe belirginleşti..kan testiyle de netleştirmiş oldum...:=) şimdilerde dr ve hastane araştırıyorum

Back
X