Özel hastaneye gidiyorum canım. İçecek şeklinde veriyorlar şekeri. Laboratuvardakiler 'biz buradan da verebiliriz ancak içimi zor, kantinden de satın alabilirsiniz dediler. Ben direkt kantine gittim. Kantindeki gazoz gibi bir şeydi. Ama tadı gerçekten iğrenç geldi. Hatta ilk 1 saat boyunca kusmamak için ecel terleri döktüm. Çünkü kusarsam tekrar içmek zorunda olduğumu söylediler :) Şeker yüklemesi için 25lira ödedim.Geçmiş olsun canımm bende perşembe yaptırcam bakalım şekeri eczaneden mi alıyoruz kendimiz gazoz gibi bişey dediler bide test için ayrı fiyat ödedin mi özele gidiyorsan ?
Bebegin kilosu icin muz ve kuruyemis iyi geliyormus. Bende muz yemeye basladim :)Slm kızlar nasılsınız umarım hepinizin melekleri iyidir. Bebislerin boy ve kiloları ne durumda bebeğin kilosu için hangi besinler daha iyi doktorunuz hangi ilaçları önerdi
ayy inşallah zamanında gelir küvez gecelik fiyatlı rabbim yardımcısı olsun ama dediği gibi herşetye hazırlıklı olmak lazımKizlar agustos anneleti topiginden bi arkadas 27 haftalik dogum yapti. Hastane cantalarinizi hazir edin:))
Muz ve sut cook yariyor. Son kontrolde kizim 480 gr 24 cmdi.Bebegin kilosu icin muz ve kuruyemis iyi geliyormus. Bende muz yemeye basladim :)
Umarim kapanmistir canim. Ben yaptirmayacagim diger dozları cunku kriz gecirdim yaptirdigim gece.slm güzel anneler bugün 2 doz tetanz aşımızı olduk yarın 4 te kontrolüm var dua edin böbreği kapanmış olsun
kızlar dr sonra yazarım çok mereklandım durumu nasıl 1 aydır görmüyorum kızımı sizler de ne var ne yok iyisiniz dimi hepiniz
Bende çok oluyo böbreğimin o taraflrda belime doğru kramp gibi ayakta uzun süre durduğumda özellikle yorulduğumu da hissetmiyorum ağrıyınca yorulmuşum diyorum vücudumuz çok daha çabuk tepki veriyo artık yorgunluklara ilerleyen aylarda nası olucaz acabaAy evet artik hemen agri giriyor.
Ama bu farkliydi kramp gibi birden carpti. Ve keskin bir agriydi.
Doktora sordun mu canim? Gaz agrisi olabilir mi?Naber kizlar nasilsiniz...?? Kizlar ben bazen yuruyemiyorum bile karnimin alt kisimlarinda cok agrim okuyor. Ama kas agrisi degil eminim...
Aynen ya cok baskı oluyor karnımjn altına bide belim nasıl yanıyor yürüdükceeee :/Naber kizlar nasilsiniz...?? Kizlar ben bazen yuruyemiyorum bile karnimin alt kisimlarinda cok agrim okuyor. Ama kas agrisi degil eminim...
Cuma gunu kontrolum soracagim. Gece bile saga sika donerken agri degilde karnimda aci oluyor. Bir de hala gece farkinda olmadsn yuzustu yatiyorumDoktora sordun mu canim? Gaz agrisi olabilir mi?
Ben gecen gun e Bebek'ten sebamed ürünlerinden aldım Canim kimyasal ve paraben içermediği icin doktorlar öneriyormuş.Bebek losyonu ve şampuanı aldım kendime catlak kremi ve güneş kremi de aldım. Pışık kremini de öneriyorlar.
O zaman sabah aç karnına mı gitmek lazım ben anlamadım çok karışıkBu hafta sonu için doktora şeker yüklemesi için gittim. Şeker yüklemesinin de 3 farklı çeşidi varmış. 50, 75 ve 100 şeklinde. (50likte bir açık, bir tokluk. 75likte 1 açlık 2 tokluk. 100lükte de 1 açlık 3 tokluk şekeri ölçülüyor. 1 saat aralıklarla. Bilginiz olsun kızlar.) 50likte sonuçta problem varsa tekrar 100lük yükleme yapıyorlar diye. Doktorum işimiz garanti olsun 75lik yükleyelim dedi. Şekerden nefret eden biri olarak ne yazık ki çok iğrenç bir tadı vardı. Çok şükür sonuçlarım gayet iyi çıktı. Darısı hepimizin başına :)
Evet ya yüzüstü yatmak benide endişelendiriyorCuma gunu kontrolum soracagim. Gece bile saga sika donerken agri degilde karnimda aci oluyor. Bir de hala gece farkinda olmadsn yuzustu yatiyorum
Cuma gunu kontrolum soracagim. Gece bile saga sika donerken agri degilde karnimda aci oluyor. Bir de hala gece farkinda olmadsn yuzustu yatiyorum
Evet su bile içilmicek orucc gibi gelceksin diyorlarrO zaman sabah aç karnına mı gitmek lazım ben anlamadım çok karışık
sağol canım kolum ağrıyor bende 5 doza tamamlamıycam sanırım ağrı fena yaaMuz ve sut cook yariyor. Son kontrolde kizim 480 gr 24 cmdi.
Umarim kapanmistir canim. Ben yaptirmayacagim diger dozları cunku kriz gecirdim yaptirdigim gece.
Evet su bile içilmicek orucc gibi gelceksin diyorlarr
sağol canım kolum ağrıyor bende 5 doza tamamlamıycam sanırım ağrı fena yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?