Bende hala ona karar veremedim aslında kanguru alıp arabayı sonra alırım diyordum ama bi abimiz benden hediye dediği için bakmaya başladımGünaydın arkadaşlar bebek arabasına karar verebilen var mı aranızda? Hangi bebek arabası kullanışlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende sinir kismi degilde aglama kismi var. Ufacik biseyde agliyorumMerhaba güzel anneler... Iyi haftasonları dilerim herkese. Bu aralar niyeyse üstümde gereksiz bi sinir var, böyle hani adet öncesi gerginlik olur ya, aynen ôyleHalbuki hamileliğim boyunca hiç doğru dürüst sinirlenmemiştim, normalde fevriliklerim olurdu sürekli Hamilelik bana tuhaf bi şekilde sakinlik ve dinginlik verdi. Bunu dile getire getire sanırım kendime nazar değdirdim. Böyle herşeye gıcık oluyorum gibi geliyor bu ara. Sizce hormonlardan mıdır? Geceleri de uykum çok bölünüyor en ufak bir sese uyanıyorum.. Bölük bölük uykularım var anlayacağınız... Belki de beni bu agresif yapıyordur. Var mı aranıza bunu yaşayan? Bi de kötü olan sinirlenince hemen ağlama isteği geliyor, ona daha da sinir oluyorum
Bende sinir kismi degilde aglama kismi var. Ufacik biseyde agliyorum
Uykunu tam alamadigin icindir canim. Kendini rahatlatacak seyler dusun. Minikler gelince uyuyamadigimiz uykulari cok arayacagiz.Merhaba güzel anneler... Iyi haftasonları dilerim herkese. Bu aralar niyeyse üstümde gereksiz bi sinir var, böyle hani adet öncesi gerginlik olur ya, aynen ôyleHalbuki hamileliğim boyunca hiç doğru dürüst sinirlenmemiştim, normalde fevriliklerim olurdu sürekli Hamilelik bana tuhaf bi şekilde sakinlik ve dinginlik verdi. Bunu dile getire getire sanırım kendime nazar değdirdim. Böyle herşeye gıcık oluyorum gibi geliyor bu ara. Sizce hormonlardan mıdır? Geceleri de uykum çok bölünüyor en ufak bir sese uyanıyorum.. Bölük bölük uykularım var anlayacağınız... Belki de beni bu agresif yapıyordur. Var mı aranıza bunu yaşayan? Bi de kötü olan sinirlenince hemen ağlama isteği geliyor, ona daha da sinir oluyorum
Bende kanguru almayi dusunuyorum. Yurumeyi severim ve daha kolay olur buranin kaldirimlari daracik ve surekli agac var ortada. Ergobaby var annenin omurgasini da yormuyormus. Ama fiyatlari baya yuksek.Ben de kanguru konusunda çook kararsızım. Boba 4G, Babybjörn ve Momfortbaby arasında kararsız kaldım. Denemeden almak çok riskli böyle şeyleri, kiminin mükemmel dediğine kimi çok rahatsız diyor
Kanguru modeline karar verenler varsa tavsiyelerinize açığımbebek arabasından daha pratik olduğunu söylüyorlar, her yere arabayala gidilmiyor, bunun karı var kışı var, yokuşu var, çakıl taşlı yolları vs.'si var, ama kucakta olunca ben nereye, bebe oraya. Benim tek kriterim kanguru konusunda, yenidoğana (0 ay) uygun olması çünkü genelde çoğu kangurular 6. aydan itibaren kullanılabiliyor. Ana kucağı da almaktan çoktan vazgeçtim, çünkü onlar da hiç pratik değilmiş, bileği çok ağrıtıyormuş ve 3 aydan fazla kullanılamıyormuş çünkü ufacık içleri. O yüzden kanguru en iyisi bebek arabasına terfi edene kadar.
Uykunu tam alamadigin icindir canim. Kendini rahatlatacak seyler dusun. Minikler gelince uyuyamadigimiz uykulari cok arayacagiz.
Ya bende cok ağlıyorum bide herkkese gıcık olma durumum var maalesef ayrı ayrı gıcığım :)))))Bende sinir kismi degilde aglama kismi var. Ufacik biseyde agliyorum
Bende wrap sling alcam doğar doğmaz kullanılabiliyor
Merhaba canım biz iyiyizz unnadodan alışveriş yapmadım ama güvenilirdir bence :)günaydın kızlar herkes iyi dimi unnado'dan laışveriş yapn varmı güvenilirmi
TşkMerhaba canım biz iyiyizz unnadodan alışveriş yapmadım ama güvenilirdir bence :)
Benim kizimda iki gundur cok hareketli. Dedigin gibi daha yukari ve ortaya gecmis galiba. Eskiden sag kasigimda kipirdama hissediyordum :)İyi geceler :) benim cimcime uyutmuyor beni :) galiba artik ayaklar yukarı geldi geçen hafta hep kasıkta hissediyordum simdi göbek hizası.. ve onu hissetmek için elimizi koymaya gerek yok güm güm artırıyor göbeğimi
ciftcizgi bende momcomfortbaby alacağım bordoyu beğendik :) sayfasını instagramdan sürekli takipteyim :) yeni doğan seti ile birlikte hemen kullanılabiliyor.
adıyla yaşasın gayet güzel bizimki elif olucak ben çok sabırsızım günler geçmiyor bir an önce olsun bitsin kucağıma alıimKizimin adini Feyza koymaya karar verdim. Daha esime soylemedim. Ama sabahtan dustu aklima. Kendi kendime soyluyorum. Cok hosuma gitti..
Allah razi olsun canim. Bebisini sag salim kucagina alirsin Insallah... bende bebek dogdugu zaman ilk gozlerini acmaya calisir ya. Oyle merak ediyorum oyle nerak ediyorum ki... dayanamam aglarim kesinadıyla yaşasın gayet güzel bizimki elif olucak ben çok sabırsızım günler geçmiyor bir an önce olsun bitsin kucağıma alıim
her geçe rüyamda bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?