• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günaydın arkadaşlar bebek arabasına karar verebilen var mı aranızda? Hangi bebek arabası kullanışlı tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende hala ona karar veremedim aslında kanguru alıp arabayı sonra alırım diyordum ama bi abimiz benden hediye dediği için bakmaya başladım :D
Ben en çok casual cadillac air travel sistem beğenmiştim ama katlanınca büyük duruyor diye vazgeçtim birde sadece internetten baktım çeşitlerin olduğu bi mağazaya gidersem orada karar vereceğim heralde.

Merhaba güzel anneler... Iyi haftasonları dilerim herkese. Bu aralar niyeyse üstümde gereksiz bi sinir var, böyle hani adet öncesi gerginlik olur ya, aynen ôyle :( Halbuki hamileliğim boyunca hiç doğru dürüst sinirlenmemiştim, normalde fevriliklerim olurdu sürekli :KK53: Hamilelik bana tuhaf bi şekilde sakinlik ve dinginlik verdi. Bunu dile getire getire sanırım kendime nazar değdirdim. Böyle herşeye gıcık oluyorum gibi geliyor bu ara. Sizce hormonlardan mıdır? Geceleri de uykum çok bölünüyor en ufak bir sese uyanıyorum.. Bölük bölük uykularım var anlayacağınız... Belki de beni bu agresif yapıyordur. Var mı aranıza bunu yaşayan? Bi de kötü olan sinirlenince hemen ağlama isteği geliyor, ona daha da sinir oluyorum :KK70:

Merhaba güzel anneler... Iyi haftasonları dilerim herkese. Bu aralar niyeyse üstümde gereksiz bi sinir var, böyle hani adet öncesi gerginlik olur ya, aynen ôyle :KK43: Halbuki hamileliğim boyunca hiç doğru dürüst sinirlenmemiştim, normalde fevriliklerim olurdu sürekli :KK53: Hamilelik bana tuhaf bi şekilde sakinlik ve dinginlik verdi. Bunu dile getire getire sanırım kendime nazar değdirdim. Böyle herşeye gıcık oluyorum gibi geliyor bu ara. Sizce hormonlardan mıdır? Geceleri de uykum çok bölünüyor en ufak bir sese uyanıyorum.. Bölük bölük uykularım var anlayacağınız... Belki de beni bu agresif yapıyordur. Var mı aranıza bunu yaşayan? Bi de kötü olan sinirlenince hemen ağlama isteği geliyor, ona daha da sinir oluyorum :KK70:
Bende sinir kismi degilde aglama kismi var. Ufacik biseyde agliyorum

Merhaba güzel anneler... Iyi haftasonları dilerim herkese. Bu aralar niyeyse üstümde gereksiz bi sinir var, böyle hani adet öncesi gerginlik olur ya, aynen ôyle :KK43: Halbuki hamileliğim boyunca hiç doğru dürüst sinirlenmemiştim, normalde fevriliklerim olurdu sürekli :KK53: Hamilelik bana tuhaf bi şekilde sakinlik ve dinginlik verdi. Bunu dile getire getire sanırım kendime nazar değdirdim. Böyle herşeye gıcık oluyorum gibi geliyor bu ara. Sizce hormonlardan mıdır? Geceleri de uykum çok bölünüyor en ufak bir sese uyanıyorum.. Bölük bölük uykularım var anlayacağınız... Belki de beni bu agresif yapıyordur. Var mı aranıza bunu yaşayan? Bi de kötü olan sinirlenince hemen ağlama isteği geliyor, ona daha da sinir oluyorum :KK70:
Uykunu tam alamadigin icindir canim. Kendini rahatlatacak seyler dusun. Minikler gelince uyuyamadigimiz uykulari cok arayacagiz.

Ben de kanguru konusunda çook kararsızım. Boba 4G, Babybjörn ve Momfortbaby arasında kararsız kaldım. Denemeden almak çok riskli böyle şeyleri, kiminin mükemmel dediğine kimi çok rahatsız diyor :KK43:

Kanguru modeline karar verenler varsa tavsiyelerinize açığım:KK46: bebek arabasından daha pratik olduğunu söylüyorlar, her yere arabayala gidilmiyor, bunun karı var kışı var, yokuşu var, çakıl taşlı yolları vs.'si var, ama kucakta olunca ben nereye, bebe oraya. Benim tek kriterim kanguru konusunda, yenidoğana (0 ay) uygun olması çünkü genelde çoğu kangurular 6. aydan itibaren kullanılabiliyor. Ana kucağı da almaktan çoktan vazgeçtim, çünkü onlar da hiç pratik değilmiş, bileği çok ağrıtıyormuş ve 3 aydan fazla kullanılamıyormuş çünkü ufacık içleri. O yüzden kanguru en iyisi bebek arabasına terfi edene kadar.
Bende kanguru almayi dusunuyorum. Yurumeyi severim ve daha kolay olur buranin kaldirimlari daracik ve surekli agac var ortada. Ergobaby var annenin omurgasini da yormuyormus. Ama fiyatlari baya yuksek.

Uykunu tam alamadigin icindir canim. Kendini rahatlatacak seyler dusun. Minikler gelince uyuyamadigimiz uykulari cok arayacagiz.

Haklısın canım, belki de vücud şimdiden kendini hazırlıyordur uykusuz ve yorgun gecelere :KK53: Artık gecenin bi körü buradan birbirimizle yazışır dertleşiriz nöbetteyken :KK46:

Bende wrap sling alcam doğar doğmaz kullanılabiliyor

Eklentiler

• image.png
    image.png
    56 KB · Görüntüleme: 65
İyi geceler :) benim cimcime uyutmuyor beni :) galiba artik ayaklar yukarı geldi geçen hafta hep kasıkta hissediyordum simdi göbek hizası.. ve onu hissetmek için elimizi koymaya gerek yok güm güm artırıyor göbeğimi :D

ciftcizgi ciftcizgi bende momcomfortbaby alacağım bordoyu beğendik :) sayfasını instagramdan sürekli takipteyim :) yeni doğan seti ile birlikte hemen kullanılabiliyor.

Bu kangurulardan bende almak istiyorum. Ancak bebekte kalça çıkığı falan olur mu diye çok endişeliyim. Daha öne kullanan memnun kalan tavsiye edebilecek var mı?

İyi geceler :) benim cimcime uyutmuyor beni :) galiba artik ayaklar yukarı geldi geçen hafta hep kasıkta hissediyordum simdi göbek hizası.. ve onu hissetmek için elimizi koymaya gerek yok güm güm artırıyor göbeğimi :KK70:

ciftcizgi ciftcizgi bende momcomfortbaby alacağım bordoyu beğendik :) sayfasını instagramdan sürekli takipteyim :) yeni doğan seti ile birlikte hemen kullanılabiliyor.
Benim kizimda iki gundur cok hareketli. Dedigin gibi daha yukari ve ortaya gecmis galiba. Eskiden sag kasigimda kipirdama hissediyordum :)

Kizimin adini Feyza koymaya karar verdim. Daha esime soylemedim. Ama sabahtan dustu aklima. Kendi kendime soyluyorum. Cok hosuma gitti.. :-)
adıyla yaşasın gayet güzel bizimki elif olucak ben çok sabırsızım günler geçmiyor bir an önce olsun bitsin kucağıma alıim
her geçe rüyamda bakalım:)

adıyla yaşasın gayet güzel bizimki elif olucak ben çok sabırsızım günler geçmiyor bir an önce olsun bitsin kucağıma alıim
her geçe rüyamda bakalım:)
Allah razi olsun canim. Bebisini sag salim kucagina alirsin Insallah... bende bebek dogdugu zaman ilk gozlerini acmaya calisir ya. Oyle merak ediyorum oyle nerak ediyorum ki... dayanamam aglarim kesin :-)

Back