• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar bazı forumları gördüm de bişeyler ararken Allah'a ne kadar şükretsek az şu sevinci yaşayabilmek bile o kadar güzel ki bulantıymış çatlakmış kiloymuş hepsini atlatıyoruz çok şükür beraber çok güzel bi yola çıktık heekes birbirine çok güzel destek oluyo iyi niyetleriniz dualarınız tavsiyeleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. Dua edelim Allah hepimize bebeğini sağlıkla kavuştursun ve anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun hayırlısıyla

Kızlar bazı forumları gördüm de bişeyler ararken Allah'a ne kadar şükretsek az şu sevinci yaşayabilmek bile o kadar güzel ki bulantıymış çatlakmış kiloymuş hepsini atlatıyoruz çok şükür beraber çok güzel bi yola çıktık heekes birbirine çok güzel destek oluyo iyi niyetleriniz dualarınız tavsiyeleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim. Dua edelim Allah hepimize bebeğini sağlıkla kavuştursun ve anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun hayırlısıyla

Bugün aynısını ben de düşündüm desem... Forumu dolaşırken girip okuduğum bazı bebek konularında hem okudum hem ağladım bi yandan.. Allah'ın bize verdiği mucize için tekrar tekrar şükrettim ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamız için hepimize dua ettim. Hele ki şu saatten sonra Rabbim acılarını göstermesin bize. Bugün nedense sanırım okuduğum konular yüzünden fazla kaygılıyım. Herşey biz insanlar için elbette, ama insan kötü ihtimalleri aklına getirince bile yüreği sızlıyor.
Allah öyle birşey yaşayanların da sabrını versin inşallah.

Her halimize şükürler olsun.

Kızlar nasılsınız,kontrollerinde güzel haber alanlara çok sevindim,gözünüz aydın.
Alışveriş yapanlar güle güle,saglıkla kullansın cicilerini
Ben biraz hasta gibiyim,hamileliğimin başından beri üsüyorum ben ya.Normalde de üşüyen bir tiptim ama hamileler hani yanardı,bunalırdı? Kat kat giyiniyorum,ayağımda hep çorap.Yoruldum bu durumdan ben:KK43:

Canım bi yemek kaşığı pekmeze birkaç damla limon sık onu boğazında hafif tutarak ye.Birkaç gün yap çok iyi geliyor boğaz agrisina, öksürüğe.
tşk ederim hem bu tarifi hemde gülün verdiği ballı soğan ikisinide deniycem inşllah iyi gelir tşk

allah isteyen herkese versin bebek bekleyipte olmaması kötü üzücü durum yakınen tanıdığım 3 arkadaşım var şirkette 3 ününde olmuyor tüp bebekte tutmadı allahım herkese anne olmayı nasip etsin hayırlısı bize gelince evet halimize ne kadar şükretsek az kucağımıza almak nasip olsun kızlar öyle böyle derken 6 aylık oluyoruz desenize ayy doğumdan sonrada ateşi vardı dişi çıktı yok sütüm azdı o günleride görmek umuduyla:)

Çünkü bebegim de hiçbi sıkıntı yokken düşük tehlikesi var diyerek kürtaj olması gerektiği söylendi biz apar topar izin alıp memlekete gittik ve hiçbir sorun olmadığını söylediler arkadaşımın bebeğin düşük ilacı verildi gebeyken bebeğini kaybetti şimdide ilaç bi kere kullanılması gerekirken 2 defa kesinlikle ve aç karnina kullanmam gerektiği söylendi neden üzerinize alindiginizi anlam veremedim bunu anlamanız için burda bi gün yaşamanız yeterli .hergün eşimi ise gönderirken onu bidaha goremiycem diye hergün Ağlıyorum allah bu duyguları kimseye yaşatmasın
nerde yaşıyorsunuz canım?

Selamlar sevgili annisler:)) göğüslerim sızlamaya başladı sut yolları açılıyor herhalde bende, bebisim kıpır kıpır Allah'a şükür sizler de iyisiniz okuduğum kadarıyla :)
Ayaklar ne alemde?? Benim aksama kadar sisiyor davul gibi aksam kaldırıyorum anca düzeliyor biraz yazın Nasıl oluruz bilmiyorum :KK17:

Selamlar sevgili annisler:)) göğüslerim sızlamaya başladı sut yolları açılıyor herhalde bende, bebisim kıpır kıpır Allah'a şükür sizler de iyisiniz okuduğum kadarıyla :)
Ayaklar ne alemde?? Benim aksama kadar sisiyor davul gibi aksam kaldırıyorum anca düzeliyor biraz yazın Nasıl oluruz bilmiyorum :KK17:
Is yerinde masa basi oturuyorum ama gun icinde firsat buldukca dilasiyorum. Hemen her aksam esimle yuruyuse cikiyoruz. Gunde 2,5-3 lt su ici yorum. Is yerinde oturdugum zaman ayagimin dibine tabure koyuyorum yukseknolsundiye. Evde de surekli uzanip yastik koyuyor ayagimin dubine ...Buna ragmen ayaklarim bir numara buyudu. 35 bucuk ken simdi 37 ayakkabi aldim. Ne yapacagim bilmiyorum.

Is yerinde masa basi oturuyorum ama gun icinde firsat buldukca dilasiyorum. Hemen her aksam esimle yuruyuse cikiyoruz. Gunde 2,5-3 lt su ici yorum. Is yerinde oturdugum zaman ayagimin dibine tabure koyuyorum yukseknolsundiye. Evde de surekli uzanip yastik koyuyor ayagimin dubine ...Buna ragmen ayaklarim bir numara buyudu. 35 bucuk ken simdi 37 ayakkabi aldim. Ne yapacagim bilmiyorum.
Kızlar acilen tuzu kesin çünkü çok erken daha şimdiden ayaklarınız sisiyorsa 2-3 ay sonra yuruyemezsiniz siz.Ben tuzu oldukça azalttim ve hiçbir değişiklik yok çok şükür.tamamen tuzla doğru orantili

Kızlar acilen tuzu kesin çünkü çok erken daha şimdiden ayaklarınız sisiyorsa 2-3 ay sonra yuruyemezsiniz siz.Ben tuzu oldukça azalttim ve hiçbir değişiklik yok çok şükür.tamamen tuzla doğru orantili
Aynen katiliyorum. Tuzla cok alakali. Gecen 1 tatli kasigi olacak kadar kahvaltilik sos yedim sicakla beraber cok sistim. Yuruyus ve bol su iyi geliyor.

Gece krampi giren var mi? Magnezyum kullanmama ragmen her gece uyandırıyor beni.

Benim de gogusler costu. Kocaman oldular. Sizlamalara karsi da krem suruyorum. Gunde 2 kere kremleniyorum. Bir tur lierac ile dustan sonra da bebe yagi kullaniyorum. Arada da watsons yulaf ozlu sprey krem suruyorum. Daha da catlarsam bilmiyorum.

Aynen katiliyorum. Tuzla cok alakali. Gecen 1 tatli kasigi olacak kadar kahvaltilik sos yedim sicakla beraber cok sistim. Yuruyus ve bol su iyi geliyor.

Gece krampi giren var mi? Magnezyum kullanmama ragmen her gece uyandırıyor beni.
Acayip ya misafir falan geldiyse mesela uzun süre koşturduysam gün içinde gece kramplarla uyanıyorum belime kramp giriyo hayatımda ilk defa

Back