- 7 Mart 2016
- 235
- 286
- 53
Oyyyy en sevdiğim şey hemen hemen her gün dayanamayıp 1 kase tuzladığım erikleri yiyorumTuz erik ikilisi süper oluyo ama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy en sevdiğim şey hemen hemen her gün dayanamayıp 1 kase tuzladığım erikleri yiyorumTuz erik ikilisi süper oluyo ama :)
Aynen katiliyorum. Tuzla cok alakali. Gecen 1 tatli kasigi olacak kadar kahvaltilik sos yedim sicakla beraber cok sistim. Yuruyus ve bol su iyi geliyor.
Gece krampi giren var mi? Magnezyum kullanmama ragmen her gece uyandırıyor beni.
Benm şimdiden kramplarım yok ama bazen ayak ağrısıyla uyuyorum kısa zamanda geciyor tuz nerdeyse kullanmıyorum ayaklarmda falan şişme de yok ama tam 8 kilo aldm şimdiden yaa Allahtan uzunboyluyum yoksa dışardan cok belli olucakk :)Aynen katiliyorum. Tuzla cok alakali. Gecen 1 tatli kasigi olacak kadar kahvaltilik sos yedim sicakla beraber cok sistim. Yuruyus ve bol su iyi geliyor.
Gece krampi giren var mi? Magnezyum kullanmama ragmen her gece uyandırıyor beni.
Onu cok yerde okudum tatlım burun kanaması cok normalmiş gecmiş olsun yaaBenimde bacaklarıma kramp giriyr geceleri mayısta kontrole gidince dr sorucam bakalım ilaç veririmi vermezmi bilmiyorum
birde burnunuz kanama yapıyormu çok değil ama kanamayı sordum kılcal damaraların genişliyor normal dedi
Kesinlikle. Yemeklerde kestim tuzu ama kilo kilo cagla ve erik tuzsuz olmuyorTuz erik ikilisi süper oluyo ama :)
Canım geçmiş olsun peki nasıl düzelcekmiş umarım herşey normale döner :/Mrb güzel anneler. Bugün doktorumuza ayrıntılı ultrason sonucunu gosterdim plesentadan bebegime giden sol damarda direnç cikti biraz moralim bozuldu inşallah düzelir yoksa bebeğim beslenemezmis Kesinlikle ve kesinlikle tuzdan uzak durun ben ilk aylarda fazlasıyla turşu yemistim genelde fazla tuzdan kaynaklaniyormus
canım geçmiş olsun moralinizi bozmayın benimkide böbrekte sıkıntı var bebeğimin kapanıp kapanmayacağını bekliyoruz tuzuda kesin en azından stres yapmayın diyeceğim bebiş etkilenecek ondanda allah yardımcımız olsun kuzumMrb güzel anneler. Bugün doktorumuza ayrıntılı ultrason sonucunu gosterdim plesentadan bebegime giden sol damarda direnç cikti biraz moralim bozuldu inşallah düzelir yoksa bebeğim beslenemezmis Kesinlikle ve kesinlikle tuzdan uzak durun ben ilk aylarda fazlasıyla turşu yemistim genelde fazla tuzdan kaynaklaniyormus
Teşekkür ederim canım. Coraspirin verdi birde bol su ic dedi Dr .26 haftaya kadar düzelme şansı varmış inşallah duzelirCanım geçmiş olsun peki nasıl düzelcekmiş umarım herşey normale döner :/
Amiiinnnn canım inşallah. Kendimi suçluyorum neden yedim o kadar turşu diye. Bir dahaki kontrolde umarım düzelmis der Dr. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebislerimiz. Dualarim tüm hamile annelere..canım geçmiş olsun moralinizi bozmayın benimkide böbrekte sıkıntı var bebeğimin kapanıp kapanmayacağını bekliyoruz tuzuda kesin en azından stres yapmayın diyeceğim bebiş etkilenecek ondanda allah yardımcımız olsun kuzum
Günaydın arkadaşlar bebek arabasına karar verebilen var mı aranızda? Hangi bebek arabası kullanışlı tavsiyelerinizi bekliyorum
suçlama kendini şimdi sen ne hissedersen oda hissediyor rabbim büyük bişi olmıcak düzelir kendiliğinden diye düşünAmiiinnnn canım inşallah. Kendimi suçluyorum neden yedim o kadar turşu diye. Bir dahaki kontrolde umarım düzelmis der Dr. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebislerimiz. Dualarim tüm hamile annelere..
Ben bi ara o sağ bacaktan bele vuran ağrı yüzünden yürüyemedim hala ara ara oluyor ama o zaman 2 gün yattım dinlendim öyle geçti. Neyse ki haftasonuna gelmişti.Kizlar ben de saga sola donerken batma gibi agri oluyor. Gece beni en cok bu rahatsiz ediyor. Bir de hala kramp girmedi sukurde sag bacagimda agri oluyor yuruyunce topuktan kalcaya ve bele vuran.
Çok geçmiş olsun En azından düzelebilirmiş doktorunun dediklerini yaparsan geçer inşallah. Hic suçlama kendini boyle olacağını bilemezdin inşallah düzelir.Mrb güzel anneler. Bugün doktorumuza ayrıntılı ultrason sonucunu gosterdim plesentadan bebegime giden sol damarda direnç cikti biraz moralim bozuldu inşallah düzelir yoksa bebeğim beslenemezmis Kesinlikle ve kesinlikle tuzdan uzak durun ben ilk aylarda fazlasıyla turşu yemistim genelde fazla tuzdan kaynaklaniyormus
Ben momcomfortbaby de karar verdim :) instagram sayfasını takip ediyorum orada kullananları görünce kızımla gezmek istiyorum hayalini kuruyorum :) boba pahalı gelmişti bana yanlış hatırlamıyorsam.Ben de kanguru konusunda çook kararsızım. Boba 4G, Babybjörn ve Momfortbaby arasında kararsız kaldım. Denemeden almak çok riskli böyle şeyleri, kiminin mükemmel dediğine kimi çok rahatsız diyor
Kanguru modeline karar verenler varsa tavsiyelerinize açığım bebek arabasından daha pratik olduğunu söylüyorlar, her yere arabayala gidilmiyor, bunun karı var kışı var, yokuşu var, çakıl taşlı yolları vs.'si var, ama kucakta olunca ben nereye, bebe oraya. Benim tek kriterim kanguru konusunda, yenidoğana (0 ay) uygun olması çünkü genelde çoğu kangurular 6. aydan itibaren kullanılabiliyor. Ana kucağı da almaktan çoktan vazgeçtim, çünkü onlar da hiç pratik değilmiş, bileği çok ağrıtıyormuş ve 3 aydan fazla kullanılamıyormuş çünkü ufacık içleri. O yüzden kanguru en iyisi bebek arabasına terfi edene kadar.
Seker yüklemesi için gidince ac olarak gidiliyor bana erken gel demişti açlık şekerine bakıp ona gore yükleme yapılıyor. Doktor açlık şekerine bakılmadan kesinlikle yükleme yapılmaz dedi sana bunu açıklasaydı için biraz rahat ederdi. Açlık şekerindeki durum anormalse yükleme yapilmiyormus. Yine de gidince muhakkak sor.Bu seker yüklemesi konusunda dr un israrini anlamiyorum.üstelik hiç bi test yapip kontrol etmeden pazartesi yaptir dedi.benim ayrintili ultrasonda da beslenme damarinda direnç olduğunu hamurdan tuzdan uzak durursam 26. Haftada duzelirmis dedi.bu tamam da bu yükleme olayi beni strese sokuyor kıllandırıyor test yapmadan istemesi
Öyle canım inşallah bir dahaki kontrolde geçmiş der sağolasınBen bi ara o sağ bacaktan bele vuran ağrı yüzünden yürüyemedim hala ara ara oluyor ama o zaman 2 gün yattım dinlendim öyle geçti. Neyse ki haftasonuna gelmişti.
Çok geçmiş olsun En azından düzelebilirmiş doktorunun dediklerini yaparsan geçer inşallah. Hic suçlama kendini boyle olacağını bilemezdin inşallah düzelir.
Ben momcomfortbaby de karar verdim :) instagram sayfasını takip ediyorum orada kullananları görünce kızımla gezmek istiyorum hayalini kuruyorum :) boba pahalı gelmişti bana yanlış hatırlamıyorsam.
Seker yüklemesi için gidince ac olarak gidiliyor bana erken gel demişti açlık şekerine bakıp ona gore yükleme yapılıyor. Doktor açlık şekerine bakılmadan kesinlikle yükleme yapılmaz dedi sana bunu açıklasaydı için biraz rahat ederdi. Açlık şekerindeki durum anormalse yükleme yapilmiyormus. Yine de gidince muhakkak sor.