2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar aranızda bebek bakim ürünleri alan varmı tam olarak neler aldınız ve hangi markayi tercih ettiniz

Kızlar aranızda bebek bakim ürünleri alan varmı tam olarak neler aldınız ve hangi markayi tercih ettiniz
Ben gecen gun e Bebek'ten sebamed ürünlerinden aldım Canim kimyasal ve paraben içermediği icin doktorlar öneriyormuş.Bebek losyonu ve şampuanı aldım kendime catlak kremi ve güneş kremi de aldım. Pışık kremini de öneriyorlar.

Bu kangurulardan bende almak istiyorum. Ancak bebekte kalça çıkığı falan olur mu diye çok endişeliyim. Daha öne kullanan memnun kalan tavsiye edebilecek var mı?
Bende o konuda internette okudum. Doktorlar kalca çıkığı durumunda destek olması açısından 2 bezi üst üste bağlayın diyorlar. Bu da bizim dediğimiz tarzda kangurularin oturma şekli oluyor. Boba da bu konuda iyilerinden fakat benim için pahalı. Aşağıdaki linkte urun özellikleri yazıyor belki karar verme de yardımcı olur.
Herşeyi içimize sindirerek almak istiyoruz :) kullananları da instagram sayfasından gorebilirsin.
http://www.momfortbaby.com/Sayfa/Urun-Ozellikleri-ve-S-S-S/1

Reactions: jio
Merhaba canım biz iyiyizz unnadodan alışveriş yapmadım ama güvenilirdir bence :)
Ben bebecruzdan 2.el evtipi ana kucağı aldım cok az kullanılıyor sıfır almak istemedim chicco ballon die bi model bu tarz sireler güvenilir oluyor

Kizlar ya anakucagi cok gerekli mi ya!! Ben almayi dusunmuyorum da alsam mi ki? Bilemedim simdi. Pusetlerden var biz de o olmaz mi?

Bende kamgurularda kararsizim. Bir yandan cok pratik gorunuyor, diger yandan bebek icin saglikli mi diye dusunuyorum..

Ben xok araştırdım eczacıyla fln konuştum ve en iyisinin mustela olduğuna karar verdim çamaşır deterjanı olarak ta friendly organik alacağım ins

Ben xok araştırdım eczacıyla fln konuştum ve en iyisinin mustela olduğuna karar verdim çamaşır deterjanı olarak ta friendly organik alacağım ins
kızlar ben müstelanın güneş kremini aldım yüz için bana hiç iyi gelmedi cildimi mahvetti. önce kendiniz kullanın sonra bebeğiniz için düşünün derim. çünkü benim aldığım güneş kremi bebeklere de kullanılabiliyormuş. ama benim cildimi kıpkırmızı yapıp tahriş etti. o yüzden bebeğime de kullanmam muhtemelen.

Kişiden kişiye farklı etkiler gösterebilir tabi canım . Haklısın onve bi denemek lazim . Sebamed düşünmüştüm ama onda da sls olduğu tespit edilmiş ve göz yakiyormus eczacı bi tanıdık mustela ya da biobaby onerdi

ben de bu hafta sonu iyice araştıracağım. çatlak önleyice de almam lazım. bu aya kadar zeytinyağıyla idare ettik. bundan sonra kreme geçerim. karnım bu aydan sonra daha çok büyür şimdiye kadar çok büyümedi. bir de benim hiçbir yerim kaşınmadı. kaşınırsa çatlak olur değil mi? sen çatlak kremi kullanıyor musun?

Bende kullanmıyorum alsam mi almasam mi emin değilim açıkçası çünkü yapıyla ilgili olduğunu söylüyorlar . Bebe yağı kullanıyorum sadece . Kaşıntı da zaman zaman kısa süreli oluyor ama Henüz bi çatlak yok . Bi eğitim de Dermatoloji doktoru beyaz vazelin onermisti çatlak önlemek için

ben vazelini elime ve ayağıma çok kullanıyorum. cildim çok kuru ankarada yaşıyorum burası da kuru malum. o yüzden vazelin olmasa yaşayamam burda. el kremleri yetmedi bana. acaba vazelini karnıma da kullansam mı bebege zararı olur mu acaba. bebe yağını ben de alaıp duştan sonra deneyeceğim artık. lierac ı söylediler. ama 100 lira falan ona o parayı verip de çatlarsam sinirimden ölürüm...

Aynen bende ankaradayim ve buranin kurulugunu bilirim bende xok kullanıyorum vazelin i ve karnına da kullanmayı düşünüyorum katkisizini bi zararı olacağını da düşünmüyorum ya o kadar yağı kremi suruyoruz vazelin daha saf bence. Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun

Bende araştırmalarım sonucunda mustela ve bübchen arasında kalmistim ve geçenlerde e bebekten bubchen aldım sampuan bebe yağı vücut sampuani ve pisik kremini aldım umarım Memnu n kalirim

Mustelayı öneriyolar phalı ürün hemde ama yanetkisi olmuş dmekki

Kızlar en iyisi katı kakao yağı gercekten yatmadan önce sürüyorum göğüslerime karnıma çatlıcaksa hertürlü çatlar o kadar para verip yine de çatlama yaşayan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…