Kizlar bebislere alisveris yaptiniz mi benim birtek bebek arabasi ve anakucagi kaldi eksik olarak ama bunlar konusunda cok kararsizim surekli acaba iyi birsey mi alsam yokda daha uygun birsey mi alsam aklim karisiyo neler aldim bebege soyleyeyim size fikir olsun eksik varsada soyleyin
1)hastane cikisi 2 tane biri bambu
2)zibin tulum altust takim corap pijama yelek atlet citcitli mevlut seti
3)battaniye ince ve kalin iki adet aldim
4)alt acma 5)sampuan ve nemlendiricisini bioderma abcderm sectim 6)pisik kremi sebamed aldim ayrica suda krem ve bephantol aldim eczaneden 7)bebe yagi 8)biberon ve emzik avent 9)tarak seti chicco 10)tirnak makasi seti chicco 11)havlu chakradan 12)bez prima premiyum 13)uni baby islak mendil yeni dogan ama ilk aylarda temizleme pamugu ve su kullanacagim 13)banyo kuveti giderli olan sampuan koyma yeri filanda var ama markayi hatirlayamadim sadece su az yer kaplayan katlamali olanlar katlamadan dolayi deforme oluyomus cok sikayet var dediler 14)banyo filesi 15)camasir yikama filesi 16)uni baby detarjan ve yumsatici
17)agizz bezi ve muslin bez 18)emzirme yastigi oval olanlardan 19)anakucagi ve bebek arabasi bunlar alinmadi puset almak istemiyorum kullanacagimi dusunmuyorum eksik var mi yazin lutfen
Unibaby ıslak pamuk zaten canim Pamuk ve saflastirilmis su eğer ondan aldıysan ayriyetten pamuk ve suyla uğraşmana gerek yok