2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Unibaby ıslak pamuk zaten canim Pamuk ve saflastirilmis su eğer ondan aldıysan ayriyetten pamuk ve suyla uğraşmana gerek yok

Kizlar seker yuklemesi icin de dr aclik kan sekerime bakacak olaganustu bir durum olursa o zaman yukleme isterim dedi. Benim de icim rahatladi.

Banada ayrıntılı ya gittiğim doktor aynı şeyi söylemişti önce açlık kan şekerine bakılır. Sonra karar verilir diye. Hemen rasgele yükleme yapılmaz hic bir yerde dedi. Bende açlık kan şekerine bakıldıktan sonra ki doktorun yorumuna göre yaptıracağım sanırım.
Yaptırmayın diyen bir canan karatay var. Ona da nedense bir türlü güvenemiyorum

Unibaby ıslak pamuk zaten canim Pamuk ve saflastirilmis su eğer ondan aldıysan ayriyetten pamuk ve suyla uğraşmana gerek yok
Evet bir de pamuk kakaya degince dagilma yapiyormus. Iyice kotu oluyormus poposu bebegin. Bende uni baby aldim 12li paket 50 tlydi.
Bana da cok guvenilir geliyor. bakacagiz neler olacak.

Canim ben en son cukurambara gittim muayenehanesine 750 aldi. Korudan gitseymisim daja uygunmus ama ben onu bilmiyordum. Zaten artik gitmem.

kızlar kızıma elif adını koyacağız ama dün mira ismide hoşuma gitti aslında ne dersiniz birde geçmeyen öksürüğüm için
tavsiyesi olan varmı 2 haftayı devirdik öksürükte

kızlar kızıma elif adını koyacağız ama dün mira ismide hoşuma gitti aslında ne dersiniz birde geçmeyen öksürüğüm için

Tadi biraz kotu ama yemeye calis canim super bi balgam sokturucu: bir kase balin icine orta boy bi sogani dorde bol at. 3 saat falan beklesin suyunu biraksin. Kasikla ye canim. Soganini yeme

Bizde adini elif koymaya karar verdik :) elif olanların tek şikayeti fazla kullanılmasıymış :) bana genelde gelen yorumlar yanına bir ek isim daha olsun vs. Ama ben tek isimden yanayım. Bu arada geçmiş olsun. Gülün önerinin ise yarayacağını düşünüyorum en azından doğal.

Eger kızım olsaydı bnde mirayi dusunmustum çok hoş gelio kulağa bnce ikisini de koy elif Mira gayet guzel

Kızlar bugün kontrole gittik bizde oğlumu gördüm çok sukur gayet iyi keyfi yerinde acikmisti herhalde ağzı sürekli acikti meme arayan bebek gibi 410 gr olmus minigim. Kabızlık şikayetim üst safhada olduğu için doktor demir hapini değiştirdi Ferrum Fort verdi varmı kullanan aranızda

Denedin mi bilmiyorum canim ama her aksam soguk sutle 1 kase nestle nesfit tuket. Hic kabizlik yapmiyor. Bol bol lif var icinde. Ben feramat kullanıyorum kabizlik yasamadim. Bir iki gun almakta gecikmistim cok kotu kabiz yasadim o gunler.

Kızlar nasılsınız,kontrollerinde güzel haber alanlara çok sevindim,gözünüz aydın.
Alışveriş yapanlar güle güle,saglıkla kullansın cicilerini
Ben biraz hasta gibiyim,hamileliğimin başından beri üsüyorum ben ya.Normalde de üşüyen bir tiptim ama hamileler hani yanardı,bunalırdı? Kat kat giyiniyorum,ayağımda hep çorap.Yoruldum bu durumdan ben

Canım bi yemek kaşığı pekmeze birkaç damla limon sık onu boğazında hafif tutarak ye.Birkaç gün yap çok iyi geliyor boğaz agrisina, öksürüğe.

Denedin mi bilmiyorum canim ama her aksam soguk sutle 1 kase nestle nesfit tuket. Hic kabizlik yapmiyor. Bol bol lif var icinde. Ben feramat kullanıyorum kabizlik yasamadim. Bir iki gun almakta gecikmistim cok kotu kabiz yasadim o gunler.

Valla bnm denemedigim yol kalmadı sen nesfit iyi gelio dediğinde hemen gittim aldım gecen bi arkadas kefir in bağırsakları calistirdigini soylemisti iki gün onu da denedim yok kahvaltıda zeytinyağına bandım ama onun da faydasini görmedim bnm önceden de sikayetim olurdu kabizliklikla ilgili ama şimdi daha da kötü bi durumdayım bi gün sırf bu yüzden cocugu doğurcam die çok korkuom allah korusun.

Umarim ilaci degistirmek iyi gelir canim. Bende yardimci olmak istemistim.

Umarim ilaci degistirmek iyi gelir canim. Bende yardimci olmak istemistim.

Çok saol canim biliorum yardimci olmak için söylediğini ama dedigim gbi bnde nesfit de ise yaramadi sanırım sorun bnde artık bu ilacın aynı etkiyi yaratmamasini diliorum bnde

Çok saol canim biliorum yardimci olmak için söylediğini ama dedigim gbi bnde nesfit de ise yaramadi sanırım sorun bnde artık bu ilacın aynı etkiyi yaratmamasini diliorum bnde
Canım mutlaka dikkat ediyosundur da 3 lt ye yakın su iç bi de sabah aç karına iki tane kayısı at bol bol su iç üstüne

İki adet inciri bir bardak suya koy geceden sabaha kadar dursun sabah iç inciri de ye umarım etkisi olur sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…